Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Veiholmen – komentáře k lokalitě

Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.

Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.

Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)

Odpovědět

[citace]Hombre75 napsal:

Ty si tam byl S Bernym a Martinem Kolesou? Já tam byl v září právě s Bernym

[/citace]

Jo s Tomem a Martin jsem já a v září jsem se potkal i s tebou, ale byl jsi v druhé partě, přezdívka trochu mate :-D

:-D:-P

Ahoj. Echoloty mají GPS plotter a mapy dna?

Zatím tam jsou normální echoloty bez GPS. Budou se ale kompletně měnit právě za echa s GPS. Na baráku taky funguje půjčovna a dá se tam takovej echolot půjčit.

Ok. Díky za info. Proberu to a dam vědět.

Ahoj všem, jsem rád že tu vidím místo které s kamarádem Bernym navštěvuji již třetí sezonu. Konstatovaní, že se jede na konec světa je opravdu pravda. Na Veiholmen se jede přes krásný most a pak už má člověk pocit, že jede po vodě...Voda je úplně všude. Ubytování je super a hlavně je to 20 m od lodí a člověk se nemusí někam daleko trmácet. Z baráku je krásný výhled na moře a nedaleko vzdálený maják. Filetárna je veliká a mrazáků je také dost. Naše parta hlavně vláčí v menšíc hloubkách a proto GPS zas tak moc nepotřebujeme. Na místa kde se dá krásně vláčet je to opravdu 5 minut a pokud fouká z jedné strany, tak se dá vyrazit druhou stranou a není problém. Moje top místo je směr most, kde to bývá vždy super. Pokud se jede na hloubku tak to také není zas tak daleko a jezdí tam i lodě z Hitry a to to mají jednou tak daleko. Co více dodat, už aby byl květen:-)

A když je parádní parta, tak není co řešit

Přeji dobré ráno, ještě doplnění k těm echolotům, zatím jsou tam obyčejné Lowrance X-4 a Elite3X. Na zkoušku je tam jeden Humminbird Helix 5 GPS. Budou se dokupovat GPS echoloty na všechny loďě, jen ještě nevíme jaký, pokud máte někdo zkušenosti s nějakým dobrým tak pište :-D

Tak to bude veliká paráda8-)

Přidávám pár fotek z okolí Veiholmenu, díky spoustě ostrůvků se dá chytat i ve 12m/s :-P

Kousek od ostrůvků se chytat dalo i přes vítr 12m/s, kousek dál už to samozřejmě bylo horší :-D

Také něco přidám

• Téma ‚Veiholmen – komentáře k lokalitě’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!