Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
tak jsem také součástí teamu( díky Jirko a Davide)
Děláme pozítří zabijačku, mám vzít nějaké jitrničky a tlačenky?
Jinak se stravou to je tak, že každý něco, jak mi řekl David?
Kdyby bylo něco potřeba, kopněte do mě, já to zařídím:-D
Odpovědět
Tak super :-) už je to tři roky co jsme si pořídili naše současné avatary a bylo by fajn ty naše 133 trumfnout :-)
Doufám že uvidíme i polární záři ....
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
já tu záři uvidím až do sebe kopnu první lahvinku[/citace]
První a poslední :-E limity jsou ostrý :-S
Odpovědět
mě by spíš zajímaly aktuální zprávy z místa, Davide, nemáš tam nějakého zvěda?
např. kolik hodin denně je tam světlo?jestli místní jezdí lovit a co vozí, co je tam najetého apod...
jinak akce to bude skutečně neuvěřitelná, když jsem kamarádům řekl, že jedu v únoru do Norska, přemýšleli o Chocholouškovi...
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
např. kolik hodin denně je tam světlo?jestli místní jezdí lovit a co vozí, co je tam najetého apod...
jinak akce to bude skutečně neuvěřitelná, když jsem kamarádům řekl, že jedu v únoru do Norska, přemýšleli o Chocholouškovi...[/citace]
Norové jsou ještě zalezlý v norách a vyhlíží nedočkavý, smyslů zbavený čechy, který budou dobrovolně mrznout celej den na moři... :-)
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
jinak akce to bude skutečně neuvěřitelná, když jsem kamarádům řekl, že jedu v únoru do Norska, přemýšleli o Chocholouškovi...[/citace]
K dnešnímu dni je východ slunce na Veiholmenu v 8:41 a západ v 16:45. V den našeho příjezdu bude východ v 7:45 a západ 17:37 :-D
Odpovědět
[citace]fola napsal:
Nooo to je zprava chytacka bude od 7 do 18hod [/citace]
to těžko, leda tak s omrzlinami 3 stupně
Odpovědět
Tak nový mazlík :-D DAIWA SEABORG 500 J konečně došel .......... test bude na Veiholmenu ....... návod sice pouze v znakovém písmu :-D:-D ale snad to nebude o moc jiné než u Daiwy Leobritze
No pánové a jestli dobře počítám tak za ..........15 !!!!!
Odpovědět
[citace]bowhunter napsal:
Tak nový mazlík DAIWA SEABORG 500 J konečně došel .......... test bude na Veiholmenu ....... návod sice pouze v znakovém písmu ale snad to nebude o moc jiné než u Daiwy Leobritze
No pánové a jestli dobře počítám tak za ..........15 !!!!! [/citace]
Předpokládám, že je z venku.
Pokud to není tajné - odkud je ten krasavec a za kolik ?
Odpovědět
předpoklad počasí 27.2-5.3. zataženo, teploty 1-4 st.C, občasné sněžení, denní úhrn cca 1,5-3 cm sněhu
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
předpoklad počasí 27.2-5.3. zataženo, teploty 1-4 st.C, občasné sněžení, denní úhrn cca 1,5-3 cm sněhu
[/citace]
To víš, wellnes to nebude 😂
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
[/citace]
Nestraš :-x:-x:-x:-D:-D
To bude asi fakt mazec 8-O8-O
Odpovědět