Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Veiholmen – komentáře k lokalitě

Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.

Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.

Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)

Odpovědět

[citace]Indy napsal:

Mám organizační dotaz, nepojede někdo náhodou přes Brno, že by se s někým svezl . Nevím odkud kdo je tak jen kdyby náhodou [/citace]

Tuším, že se někdo z výpravy hlásil k Ostravě = to by měla být tvá šance

[citace]Paradoxxx napsal:

Indy napsal:

Mám organizační dotaz, nepojede někdo náhodou přes Brno, že by se s někým svezl . Nevím odkud kdo je tak jen kdyby náhodou

Tuším, že se někdo z výpravy hlásil k Ostravě = to by měla být tvá šance[/citace]

Tak uvidíme :-P, jezdím pořád sólo, tak bych konečně mohl nechat auto ženě :-D

Když jede tak úžasný kuchař , možná nejeden ,,,,

Zeptám se jak s jídlem ,,,, řešíme nějak společně, nebo každý za sebe ??

[citace]Holzby napsal:

Když jede tak úžasný kuchař , možná nejeden ,,,,

Zeptám se jak s jídlem ,,,, řešíme nějak společně, nebo každý za sebe ??

[/citace]

Každý se stravuje dle toho, co si sám nachytá = takže vyřiď doma, že se vrátíš výýýýrazně pohublý:-D:-P:-):-E

[citace]Indy napsal:

Paradoxxx napsal:

Indy napsal:

Mám organizační dotaz, nepojede někdo náhodou přes Brno, že by se s někým svezl . Nevím odkud kdo je tak jen kdyby náhodou

Tuším, že se někdo z výpravy hlásil k Ostravě = to by měla být tvá šance

Tak uvidíme , jezdím pořád sólo, tak bych konečně mohl nechat auto ženě [/citace]

Ahoj,z Ostravy jedeme dva,mam octavii combi,byloby to natesno ale muzem :-)

Indymu opět děkuji za skvělou fotodokumentaci.

K té první fotce bych rád uvedl,že mořská řasa je skělou alternativou pro maskování.Takto vás zaručeně nikdo nepozná.Stačí malý knírek...

Ke druhé,snad jen,že nejen pan Babica je schopen udělat mořský jazyk z filátka z mořského mníka,alias dívčího snu:-D

K Holzbyho dotazu,každý ať vezme něco málo,zbytek si koupíme,resp.dolovíme,doufám..Nemá cenu brát těstoviny,rýži,chléb, vepřové maso,tuňáčí konzervy,kečup,olej atd.. Drahé jsou uzeniny,máslo,vejce a pivo samozřejmě,ale pozor na nadlimity!

Berny kdyby jste chtěli nějaký špek tak ho máme s Martinem ještě hodně a taky budeme dělat uzený, tak pro vás kamarády určitě něco bude:-)

[citace]fola napsal:

Indy napsal:

Paradoxxx napsal:

Indy napsal:

Mám organizační dotaz, nepojede někdo náhodou přes Brno, že by se s někým svezl . Nevím odkud kdo je tak jen kdyby náhodou

Tuším, že se někdo z výpravy hlásil k Ostravě = to by měla být tvá šance

Tak uvidíme , jezdím pořád sólo, tak bych konečně mohl nechat auto ženě

Ahoj,z Ostravy jedeme dva,mam octavii combi,byloby to natesno ale muzem [/citace]

Tak to bych se moc rád svezl :-D, jsem skladnej mám většinu věcí na Veiholmenu :-D

[citace]berny72 napsal:

K Holzbyho dotazu,každý ať vezme něco málo,zbytek si koupíme,resp.dolovíme,doufám..Nemá cenu brát těstoviny,rýži,chléb, vepřové maso,tuňáčí konzervy,kečup,olej atd.. Drahé jsou uzeniny,máslo,vejce a pivo samozřejmě,ale pozor na nadlimity![/citace]

Nadlimity ,,,, no vidíš ,,, asi by jsme si to měli připomenout

http://www.toll.no

[citace]Piva napsal:

Kdo z vás co jedete v únoru na Veiholmen, jedete na toto místo poprvé a nebo tam všichni z této sestavy už byli?

[/citace]

My jedem taky poprvé na Weiholmen,ale jezdíme na Titran a to je od sebe kousek tak uvidíme.Ale určitě to bude Super Lokalita. Už ted´ přemýšlím že tam ještě letos pojedem

Klucííí, já se těšíííííííímmmmmmmm :-)

Podle těch vašich zpráv to vypadá na dobrou bandu, tak doufám, že si to užijem :-)

To si piš 😉 jen musím probrat to co sebou povezu mám návnad pro deset lidi 😆.

[citace]bowhunter napsal:

Čerstvá ryba je super .......... v Polsku na Baltu nás kapitán naučil jednoduchou ale výbornou věc ........ čerstvý vysoký filet z tresky zasypeš solí /možno přidat i nějaké koření ale není nutno /solí nešetřit fakt filet tou solí uplně zasypat a nechat v lednici cca 2 dny .Pak ostrým filťákem nařezat na uplně průsvitné tenoulinké plátky a jen tak dát na chleba z máslem .......... je to opravdu výborné .Zapíjet pak pivíčkem nebo slivovicí [/citace]

Doporučuji doplnit cukrem, citrónem a pomerančem, maso pak získá výbornou chuť (pomeranče nedávat moc, na cca kilo soli stačí 2 a 1 citrón). Poprvé jsem takto jedl lososa a teď už to dělám i s treskou a makrelou.

To pepapol: no když jsme jezdili na Sorgrunnen a Nordgrunnen, tak tam jezdili i lodě z Hitry a možná i z Titranu. Z Veiholmenu je to tam fakt kousek a místa jsou to fakt dobrá.

Jo určitě,já vím o místě a to je podle mapy asi tak v polovině tam se jezdí z titranu dost tzv. kůň

  • Téma ‚Veiholmen – komentáře k lokalitě’ nepřijímá nové odpovědi.