Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Veiholmen – komentáře k lokalitě

Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.

Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.

Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)

Odpovědět

[citace]Piva napsal:

Počkejte až vám Berny udělá seviče, to je jeho specialita na kterou se každoročně těším.[/citace]

Berny je vůbec sqjelej kuchař... takový jikry s kečupem!!! To je šlágr hoden mistra.... :-)

Berny je vůbec sqjelej kuchař... takový jikry s kečupem!!! To je šlágr hoden mistra....

[/citace]Kaviárový tousty :-D = to je vůl:-P:-)

Bohužel to co píše Hombre je pravda,ale zase se nic nevihodí a tak to má být.

Bohužel to co píše Hombre je pravda,ale zase se nic nevyhodí a tak to má být.

Nebo čínská polívka zalitá rybím vývarem a trochou kečupu, to je ňamka... :-)

Originál Berny.

Ale to fakt není špatný!!!

Kdo z vás co jedete v únoru na Veiholmen, jedete na toto místo poprvé a nebo tam všichni z této sestavy už byli?

[citace]Piva napsal:

Kdo z vás co jedete v únoru na Veiholmen, jedete na toto místo poprvé a nebo tam všichni z této sestavy už byli?

[/citace]

Já + HOLZBY tam jedeme prvně

Fola a Bowhunter taky. Já už tam byl... :-) Indy taky

To já vím Hobre75 že jste tam už s Indy skoro místní:-) Věřím, že se to borcům kteří tam jedou poprvé dostane do krve a už nikam jinam chtít nebudou. Čím dál více se těším na reporty a na to co na to budou ostatní říkat. Vím a to ví i oni, že počasí nikdo neovlivní.

[citace]Piva napsal:

To já vím Hobre75 že jste tam už s Indy skoro místní Věřím, že se to borcům kteří tam jedou poprvé dostane do krve a už nikam jinam chtít nebudou. Čím dál více se těším na reporty a na to co na to budou ostatní říkat. Vím a to ví i oni, že počasí nikdo neovlivní.[/citace]

Nemej strach my nejsme zadní nováčci do Norska jezdíme uz cca 15 let a víme jak je tam počasí nevyzpytatelné .Na Smole jsme byli před dvěmi lety ale na jižní části .Jinak ja osobně jezdím na ryby poměrně často po celém světe a tak mam i s čím srovnávat .Ale vzdy záleží HLAVNĚ na partě lidi aby se sehráli a byla pohoda .A to pak preckas i nepřízeň počasí v pohodě :-D cus Bowhunter

Mám organizační dotaz, nepojede někdo náhodou přes Brno, že by se s někým svezl :-D. Nevím odkud kdo je tak jen kdyby náhodou :-)

O Bernyho kuchařských dovednostech by se dala napsat kniha :-P, takto si nás vykrmoval v Etne :-)

A ti co ho ještě neznají se mají na co těšit :-D:-D

:-D:-D

• Téma ‚Veiholmen – komentáře k lokalitě’ nepřijímá nové odpovědi.