Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Tak to už se těším na reporty. Třeba se povede něco parádního. Veiholmen je na to dobře situovaný a suprových míst je všude kolem strašně moc a hlavně jsou kousek.
Odpovědět
[citace]Hombre75 napsal:
Už se nám to blíží chlapi!!!! [/citace]
Blíží - ale i tak je to ještě zbytečně dlouho:-D:-P
Odpovědět
Pro velký zájem to vypadá na dva vozy,ještě dvě místa jsou volná,tak kdybyste o někom věděli,není problém.Hlavně ať to počasí trochu vyjde,budeme doufat...Od pátku tam má být chytatelno,krásné čtyři stupně a vítr max. 9m/s,jel bych hned.
Odpovědět
[citace]berny72 napsal:
Pro velký zájem to vypadá na dva vozy,ještě dvě místa jsou volná,tak kdybyste o někom věděli,není problém.Hlavně ať to počasí trochu vyjde,budeme doufat...Od pátku tam má být chytatelno,krásné čtyři stupně a vítr max. 9m/s,jel bych hned.
[/citace]
Už se nemůžu dočkat, mám zase absťák :-D
Odpovědět
Kluci já mám obavu, aby jsme nemuseli vzít karosu!!! :-) Zatím 12 otužilců!!! :-)
Odpovědět
Neboj beru sebou slivovici s medem :-D:-D určitě nezmrznem .
Odpovědět
Tak jestli se zadaří a dojde včas tak na Veiholmenu vyzkouším
https://www.youtube.com/watch?v=hjcVCi26PaU
:-D
Odpovědět
Chlapi taky si říkáte že máte co se týče pilkrů,atd .všeho prostě dost a vždy když přijdete do prodejny s rybářským vybavením odcházíte OPÉT s taškou plnou naprosto "Nepostradatelných věcí " :-)) nebo jsem magor jsem já ???? :-D
Odpovědět
Já sem si nechal poslat z Japonska tanacom 750 a za 14 dní sem ho měl doma,takže jestli máš objednáno a zaplaceno tak určitě příjde. Je to pěkný ,ale já na ní taky koukal ,ale na tu 750 se vejde víc šnůry tak proto volba pro Daiwa Tanacom 750.. "23" To nám to pěkně letí :-):-)
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...