Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Veiholmen – komentáře k lokalitě

Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.

Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.

Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)

Odpovědět

Tak jsem se zase zasmál. Hele Berny72 nepřijedeš v sobotu za kamošema z Husince. Přijede Sláva z Chaustrálie a tak mu upeču nějaké to kolínko, dáme pivko a probereme náš zájezd na Veiholmen?

Pro ty co jedou brzo :-P Stena má slevy

nejde vložit:-(

Už to máme zabookovaný,díky. Říkal mi kamarád,dopravce,že jezdí s dodávkou na trajektech teď skoro sám,že se skandinávci nějak nemohou po Novém roce probrat a neobchodují. Tak snad nám stenaline do léta nezkrachuje..Proto ty slevy,aby měli převozníci na provoz:-P

[citace]berny72 napsal:

Už to máme zabookovaný,díky. Říkal mi kamarád,dopravce,že jezdí s dodávkou na trajektech teď skoro sám,že se skandinávci nějak nemohou po Novém roce probrat a neobchodují. Tak snad nám stenaline do léta nezkrachuje..Proto ty slevy,aby měli převozníci na provoz[/citace]

Teď je to docela jasný, takovej ruch tam asi nebude.

Na kdy to máš koupený?

[citace]berny72 napsal:

Už to máme zabookovaný,díky. Říkal mi kamarád,dopravce,že jezdí s dodávkou na trajektech teď skoro sám,že se skandinávci nějak nemohou po Novém roce probrat a neobchodují. Tak snad nám stenaline do léta nezkrachuje..Proto ty slevy,aby měli převozníci na provoz[/citac[citace]berny72 napsal:

Už to máme zabookovaný,díky. Říkal mi kamarád,dopravce,že jezdí s dodávkou na trajektech teď skoro sám,že se skandinávci nějak nemohou po Novém roce probrat a neobchodují. Tak snad nám stenaline do léta nezkrachuje..Proto ty slevy,aby měli převozníci na provoz[/citace][citace]Holzby napsal:

berny72 napsal:

Už to máme zabookovaný,díky. Říkal mi kamarád,dopravce,že jezdí s dodávkou na trajektech teď skoro sám,že se skandinávci nějak nemohou po Novém roce probrat a neobchodují. Tak snad nám stenaline do léta nezkrachuje..Proto ty slevy,aby měli převozníci na provoz

Teď je to docela jasný, takovej ruch tam asi nebude.[/citace]

Přátelé,do Norska se blíží orkán,měl by dorazit dnes v noci ve Veiholmenu hlásí,podle yr.no,až do 40m/s,což je šílených 144km/h. To si nedovedu moc představit a vlny kolem 15,snad až 20metrů,volal Jirka Šváb z Trondheimu.Fakt mám obavy,aby nám neulítla chata,popřípadě mola. Podobná je situace po celém pobřeží Norska.Tak držte palce!Ráno budeme moudřejší.

[citace]berny72 napsal:

Přátelé,do Norska se blíží orkán,měl by dorazit dnes v noci ve Veiholmenu hlásí,podle yr.no,až do 40m/s,což je šílených 144km/h. To si nedovedu moc představit a vlny kolem 15,snad až 20metrů,volal Jirka Šváb z Trondheimu.Fakt mám obavy,aby nám neulítla chata,popřípadě mola. Podobná je situace po celém pobřeží Norska.Tak držte palce!Ráno budeme moudřejší.[/citace]

Vkládám odkaz na webovou kameru.

http://www.veiholmen.com/?page_id=2868

Snad nám ta chaloupka neodletí... :-(

Sice je Veiholmen situovaný přímo směr ocean, ale pevně věřím, že ho kamenna hráz ochrání. Druhá věc je co to udělá s větrnými sloupy. držím palce

Tak vše v pohodě vydrželo ne???

[citace]Paradoxxx napsal:

Tak vše v pohodě vydrželo ne???[/citace]

Tak je to ok, vše vydrželo :-)

Aktuální foto, barák stojí :-D

[citace]Indy napsal:

Paradoxxx napsal:

Tak je to ok, vše vydrželo [/citace]

Však oni už když to stavěli, tak určitě nepočítali, že by celé roky bylo pouze bezvětří a žádné vlny = to jen u nás by to spadlo:-D

[citace]Paradoxxx napsal:

Indy napsal:

Paradoxxx napsal:

Tak je to ok, vše vydrželo

Však oni už když to stavěli, tak určitě nepočítali, že by celé roky bylo pouze bezvětří a žádné vlny = to jen u nás by to spadlo[/citace]

To určitě ano :-P

obavy jsme měli spíše o molo, ale i to je v pořádku :-)

Huráá vydrželo vše i Liborova loď v Etne,zamrzlá do ledu..už i led roztál i díky větru...ahoj Indy. Těším se do Prušánek

• Téma ‚Veiholmen – komentáře k lokalitě’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!