Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Super výkon kluci v tomhle počasí,už se těším na ten Únorový Veiholmen:-P:-P
Odpovědět
Dnes jsme se úspěšně vrátili domů,bylo to nad očekávání super. Všem moc děkuju za pozitivní ohlasy,brzy doplníme informace a další fotky z naší výpravy.
Odpovědět
Tak jsem se konečně dostal k PC a dodám se pár fotek z posledního dne. Jsem rád, že jsme oživili rybolov v Norsku už takto brzy. Výprava byla nad očekávání úspěšná. Vůbec jsem nepočítal s tím, že by jsme nachytali takové množství ryb na jednom místě, bez driftu a bez lodě :-|
Bohužel fjord zamrzá jednou za 3-4 roky, tak snad se ještě někdy na dírky podíváme.
Jen pro upřesnění: lov na dírkách proběhl v Etne na jihu Norska, nikoliv na Veiholmenu. Tam se chystáme až v únoru 8-O
Pokud by byl zájem o únorový rybolov na Veiholmenu, dejte vědět, můžeme sebou vzít pár lidí.
Děkujeme za podporu :-)
Odpovědět
Díky Indy za super fotky,určitě tě vezmu příště zase s sebou :-) .Po našem odjezdu se oteplilo,led už asi dlouho nevydrží. Měli jsme štěstí,zamrzá to tam průměrně údajně jednou za tři roky. Volal mi Libor,že chytil v sobotu mořského pstruha 63cm,na kousek makrely..klikař. Moc vás všechny zdraví a máme zase brzy přijet.
Odpovědět
PS.Chtel jsem od Libora,ať mi pošle fotku toho pstruha a poslal mi toto:-) https://www.youtube.com/watch?v=KlKlmWrcP4M
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...