Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Veiholmen – komentáře k lokalitě

Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.

Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.

Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)

Odpovědět

Krásné úlovky, gratuluji.

Pěkné, spousta druhů ryb na to období;-)

Super výkon kluci v tomhle počasí,už se těším na ten Únorový Veiholmen:-P:-P

Dnes jsme se úspěšně vrátili domů,bylo to nad očekávání super. Všem moc děkuju za pozitivní ohlasy,brzy doplníme informace a další fotky z naší výpravy.

Tak jsem se konečně dostal k PC a dodám se pár fotek z posledního dne. Jsem rád, že jsme oživili rybolov v Norsku už takto brzy. Výprava byla nad očekávání úspěšná. Vůbec jsem nepočítal s tím, že by jsme nachytali takové množství ryb na jednom místě, bez driftu a bez lodě :-|

Bohužel fjord zamrzá jednou za 3-4 roky, tak snad se ještě někdy na dírky podíváme.

Jen pro upřesnění: lov na dírkách proběhl v Etne na jihu Norska, nikoliv na Veiholmenu. Tam se chystáme až v únoru 8-O

Pokud by byl zájem o únorový rybolov na Veiholmenu, dejte vědět, můžeme sebou vzít pár lidí.

Děkujeme za podporu :-)

Pánové děkuju se super výlet :)

Bylo potřeba se pořádně zahřívat :)

Jedna z cesty domů

A poslední foto bude z trajektu z Norského Langesundu :)

Díky Indy za super fotky,určitě tě vezmu příště zase s sebou :-) .Po našem odjezdu se oteplilo,led už asi dlouho nevydrží. Měli jsme štěstí,zamrzá to tam průměrně údajně jednou za tři roky. Volal mi Libor,že chytil v sobotu mořského pstruha 63cm,na kousek makrely..klikař. Moc vás všechny zdraví a máme zase brzy přijet.

PS.Chtel jsem od Libora,ať mi pošle fotku toho pstruha a poslal mi toto:-) https://www.youtube.com/watch?v=KlKlmWrcP4M

• Téma ‚Veiholmen – komentáře k lokalitě’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!