Hasvik, NO
temperature icon 13°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 21°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Veiholmen – komentáře k lokalitě

Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.

Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.

Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)

Odpovědět

A ještě nás hřálo mládí i v dubnu:-P

....a něco málo jsme už tenkrát taky nachytali i jako amatéři:-D

Ten duben byl výbornej! Bylo krásně a den potom, co jsme odjeli se strhla sněhová bouře!! Kamil by mohl vyprávět... :-)

Dnes jsem se s Kamilem potkal v ČB a radost byla veliká:-D

Objevil jsem pěknou tresku z Veiholmenu z předloňského jara.Kuba,lovec, jede letos zase(od 4.6.)a opěvovaný Kamil snad už 9.4.s náma

A jedna moje oblíbená velikost:-)ale krásně červená..

Jojo tyhle do červena zbarvené jsou úžasné. V roce 2014 se nám jich na Veiholmenu podařilo ulovit celkem hodně:-)

Krásný,snad se zadaří i letos. V pátek odjíždím za Liborem do Etne,je tam zamrznutý fjord,tak to vypadá,že vyzkušíme rybolov na dírkách na slané vodě. Před třema rokama,kdy byl taky zamrzlý to prý bylo super,viděl jsem ale jen fotky. Na vlastní oči a kůži to snad bude ještě lepší.. No a má mrznout,příští týden i tady,tak vás pak zvu na dírky do Hracholusk na rybník,mám tam letos krásný okouny,štičky a asi dvacet candátů jsem letos na jaře vysazoval.Dokoupím nějaký siveny a duháky a mohlo by to být zajímavé..8-O

[citace]berny72 napsal:

Krásný,snad se zadaří i letos. V pátek odjíždím za Liborem do Etne,je tam zamrznutý fjord,tak to vypadá,že vyzkušíme rybolov na dírkách na slané vodě. Před třema rokama,kdy byl taky zamrzlý to prý bylo super,viděl jsem ale jen fotky. Na vlastní oči a kůži to snad bude ještě lepší.. No a má mrznout,příští týden i tady,tak vás pak zvu na dírky do Hracholusk na rybník,mám tam letos krásný okouny,štičky a asi dvacet candátů jsem letos na jaře vysazoval.Dokoupím nějaký siveny a duháky a mohlo by to být zajímavé..[/citace]

Na ty dirky k Tobě bych zajel, pokud bude led, mam to skoro kousek.;-)

[citace]kliknis napsal:

berny72 napsal:

Krásný,snad se zadaří i letos. V pátek odjíždím za Liborem do Etne,je tam zamrznutý fjord,tak to vypadá,že vyzkušíme rybolov na dírkách na slané vodě. Před třema rokama,kdy byl taky zamrzlý to prý bylo super,viděl jsem ale jen fotky. Na vlastní oči a kůži to snad bude ještě lepší.. No a má mrznout,příští týden i tady,tak vás pak zvu na dírky do Hracholusk na rybník,mám tam letos krásný okouny,štičky a asi dvacet candátů jsem letos na jaře vysazoval.Dokoupím nějaký siveny a duháky a mohlo by to být zajímavé..

Na ty dirky k Tobě bych zajel, pokud bude led, mam to skoro kousek.[/citace]

taky se zastavím :-)

Berny72, hlavně opatrně znáš to jak to chodí. Jinak na dirky se těšíme a pokud to vyjde, tak to můžeme i nějak spestřit(pivo, rum) Třeba malý sraz?

Na dírky se těším vždycky8-O Před chvílí jsme dorazily do Etne. Je tu krásných minus 14 a fjord je zamrzlý,led cca 20cm,ráno vyrážíme poprvé na mořské dírky. Budu vás informovat. Sám jsem zvědav. Rychlé pivo,půl litru tullamorky a spát.:-D

• Téma ‚Veiholmen – komentáře k lokalitě’ nepřijímá nové odpovědi.