Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
[citace]pepapol napsal:
No ja sem taky na ten únor zvědavej, jsem domluvenej s Bernym že pojedeme s ním, takže to máme +- za nějakejch 60 tak uvidíme no jak to celý dopadne[/citace]
Tak to se určitě uvidíme :-)
Odpovědět
Chlapcíííí nezapomeňte na mňa = já jsem taky blááázen:-E
Odpovědět
Pár motivačních fotek.. únor je tam fakt krásnej... ale studenej.. :-)
Odpovědět
No jo,to nás ještě hřálo mládí a tuzemák se jmenoval rum. Teď máme zase lepší vybavení,hlavně oblečení a tenkrát byla fakt extrémě chladná zima,v posledních letech je to naopak.Super fotky!
Odpovědět
To jsem zazil na Baltu,ale na unor se tesim a jedu:-) Zdenek
Odpovědět
Veiholmen a náš Vánoční večírek. Všem moc děkuji za účast, byla to pecka:-)
Odpovědět
Pěkně ti děkuju Pivo za krásnou fotku,fakt mi to moc sluší.:-E Kdybys tam dal raději nějakou s rybou. Ta Michalovo je parádní,snad se mu v únoru alespoň trochu přiblížíme...
Odpovědět
Pěkně ti děkuju Pivo za krásnou fotku,fakt mi to moc sluší.:-E Kdybys tam dal raději nějakou s rybou. Ta Michalovo je parádní,snad se mu v únoru alespoň trochu přiblížíme...
Odpovědět
Máš pravdu:-)přidám fotku Martina, který byl letos v Norsku poprvé a Veiholmen bude na vždy jeho srdeční záležitost.Jako nováček nezůstával vůbec pozadu. Už dnes brousí háčky na příští rok
Odpovědět