Hasvik, NO
temperature icon 8°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Veiholmen – komentáře k lokalitě

Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.

Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.

Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)

Odpovědět

To by bylo super. Domluvím se s Bernym a zkusíme to naplánovat. Barák už je docela obsazenej. Tak bude možná trochu problém se trefit do termínu.

No já nemyslel na Veiholmenu, tam už máme termín zamluvený. Já myslel tady v Čr třeba na výlovu

Berny bude ješte slovovat?? Nějak to letos vyzívnul. A nebo se můžeme potkat někde na pivu?

No první týden v listopadu to nestihnul a pak ho nemohl dělat jelikož jsem měl narozky a připravovali mi tajnou a moc povedenou oslavu. Pro pivo určitě jsem. Naše parta se snaží dělat menší sraz každý čtvrtek.

A jste [citace]Piva napsal:

No první týden v listopadu to nestihnul a pak ho nemohl dělat jelikož jsem měl narozky a připravovali mi tajnou a moc povedenou oslavu. Pro pivo určitě jsem. Naše parta se snaží dělat menší sraz každý čtvrtek.[/citace]

A kde přesně? Možná bysme se mohli společně potkat :-)

[citace]Hombre75 napsal:

Tohle není fotka přímo z Veiholmenu, ale cca o 15 km dál na jih.kliknis napsal:

Hombre75 napsal:

Jedna únorová!

Chytají se u Vás Skrei v únoru, v březnu??

Tohle není fotka přímo z Veiholmenu, ale cca o 15 km dál na jih. B

yli jsme tam na konci února a bylo to super. Jedna z nejlepších akcí!

A je to Kamil Dřív s námi jezdil. [/citace]

Dobře 15 kilometrů, takže pořád ještě na Smole, nebo ne?? A jak je to s těma skrei?? 8-)

[citace]kliknis napsal:

Hombre75 napsal:

Tohle není fotka přímo z Veiholmenu, ale cca o 15 km dál na jih.kliknis napsal:

Hombre75 napsal:

Jedna únorová!

Chytají se u Vás Skrei v únoru, v březnu??

Tohle není fotka přímo z Veiholmenu, ale cca o 15 km dál na jih. B

yli jsme tam na konci února a bylo to super. Jedna z nejlepších akcí!

A je to Kamil Dřív s námi jezdil.

Dobře 15 kilometrů, takže pořád ještě na Smole, nebo ne?? A jak je to s těma skrei?? [/citace]

Ta fotka je pořízená kousek od Kristiansundu. Takže tam jsou..:-)

Jde ještě o to jak se pozná jestli jsou to skrei??:-|:-|

Skrei jsou volně žijící tresky(v hloubinách volného moře), které se loví právě v krátké sezoně zimního tahu. Takže ta z tý fotky je právě ona :-)

;-)

Ahoj,pro velký zájem o únorovou výpravu na Veiholmen,jsem se rozhodl,že zkusím ještě jednu uspořádat mimo sezonu a to v na březenu,v první polovině. Opět se vejdeme,komplet s cestou,ubytováním a loděma do 9 tis kč. Neváhejte pište :-)

Ten únor bych mohl až na konci měsíce. Jak to vidíš? Nebo to necháme podle počasí?

Lepší duben-květen....ne..? :-P

[citace]respirtep napsal:

Lepší duben-květen....ne..? [/citace]

Únor má svoje nezaměnitelný kouzlo. Když trochu vyjde počasí, tak je to fakt pecka. Osobně jsem to zažil a pro mě nejvíc.. Je to spíš pro opravdový blázny. :-)

No ja sem taky na ten únor zvědavej, jsem domluvenej s Bernym že pojedeme s ním, takže to máme +- za nějakejch 60 tak uvidíme no jak to celý dopadne:-D:-D:-D

• Téma ‚Veiholmen – komentáře k lokalitě’ nepřijímá nové odpovědi.