Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
To by bylo super. Domluvím se s Bernym a zkusíme to naplánovat. Barák už je docela obsazenej. Tak bude možná trochu problém se trefit do termínu.
Odpovědět
No já nemyslel na Veiholmenu, tam už máme termín zamluvený. Já myslel tady v Čr třeba na výlovu
Odpovědět
Berny bude ješte slovovat?? Nějak to letos vyzívnul. A nebo se můžeme potkat někde na pivu?
Odpovědět
No první týden v listopadu to nestihnul a pak ho nemohl dělat jelikož jsem měl narozky a připravovali mi tajnou a moc povedenou oslavu. Pro pivo určitě jsem. Naše parta se snaží dělat menší sraz každý čtvrtek.
Odpovědět
A jste [citace]Piva napsal:
No první týden v listopadu to nestihnul a pak ho nemohl dělat jelikož jsem měl narozky a připravovali mi tajnou a moc povedenou oslavu. Pro pivo určitě jsem. Naše parta se snaží dělat menší sraz každý čtvrtek.[/citace]
A kde přesně? Možná bysme se mohli společně potkat :-)
Odpovědět
[citace]Hombre75 napsal:
Tohle není fotka přímo z Veiholmenu, ale cca o 15 km dál na jih.kliknis napsal:
Hombre75 napsal:
Jedna únorová!
Chytají se u Vás Skrei v únoru, v březnu??
Tohle není fotka přímo z Veiholmenu, ale cca o 15 km dál na jih. B
yli jsme tam na konci února a bylo to super. Jedna z nejlepších akcí!
A je to Kamil Dřív s námi jezdil. [/citace]
Dobře 15 kilometrů, takže pořád ještě na Smole, nebo ne?? A jak je to s těma skrei?? 8-)
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
Hombre75 napsal:
Tohle není fotka přímo z Veiholmenu, ale cca o 15 km dál na jih.kliknis napsal:
Hombre75 napsal:
Jedna únorová!
Chytají se u Vás Skrei v únoru, v březnu??
Tohle není fotka přímo z Veiholmenu, ale cca o 15 km dál na jih. B
yli jsme tam na konci února a bylo to super. Jedna z nejlepších akcí!
A je to Kamil Dřív s námi jezdil.
Dobře 15 kilometrů, takže pořád ještě na Smole, nebo ne?? A jak je to s těma skrei?? [/citace]
Ta fotka je pořízená kousek od Kristiansundu. Takže tam jsou..:-)
Odpovědět
Skrei jsou volně žijící tresky(v hloubinách volného moře), které se loví právě v krátké sezoně zimního tahu. Takže ta z tý fotky je právě ona :-)
Odpovědět
Ahoj,pro velký zájem o únorovou výpravu na Veiholmen,jsem se rozhodl,že zkusím ještě jednu uspořádat mimo sezonu a to v na březenu,v první polovině. Opět se vejdeme,komplet s cestou,ubytováním a loděma do 9 tis kč. Neváhejte pište :-)
Odpovědět
Ten únor bych mohl až na konci měsíce. Jak to vidíš? Nebo to necháme podle počasí?
Odpovědět
[citace]respirtep napsal:
Lepší duben-květen....ne..? [/citace]
Únor má svoje nezaměnitelný kouzlo. Když trochu vyjde počasí, tak je to fakt pecka. Osobně jsem to zažil a pro mě nejvíc.. Je to spíš pro opravdový blázny. :-)
Odpovědět
No ja sem taky na ten únor zvědavej, jsem domluvenej s Bernym že pojedeme s ním, takže to máme +- za nějakejch 60 tak uvidíme no jak to celý dopadne:-D:-D:-D
Odpovědět