Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 322 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Buky a poslední změna proběhla před 4 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 323)
  • Autor
    Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Včerejší den jsme se s Mo chystaly na Nordgronen, ale protože byly nepříjemné vlny, my dvě sami a odpoledne se zvedal vítr, otočila jsem to na druhou stranu. Hledaly jsme tedy kellery z levého výjezdu. Samozřejmě vybevany podle rad Jakuba a Michala! 😀 Podařilo se mi najít hejna menších kusů, tak jsem vytáhla hezkou obecnou ze dna. Monika bohužel další záběr neproměnila, byla by jistě větší. Nakonec jsem kellery přeci jen našla, daly jsme pár driftů a na závěr jsme se nechaly stáhnout na podmořský ostrov do 15 m.  Tam teprve přišla jízda tmavé tresky, to už jsem měla v ruce prut 20-60g 😀 a o to víc si to užila. Na závěr jsme zkusily zoomky na polaky, ještě nejsou vytření, ale dva hezké pro pestrost bedny taky máme. 🙂

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

Zdravím Veiholmen a varnsdorfáky. Konečně jsou od vás vidět krásné ryby, věřím, že ve vaší skromnosti je jich podstatně víc. V sobotu a nadále má být super počasí, tak se snažte a Pavlíku zase něco pošli.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Super reporty Terko, ten keller chycený na zooma udělá Petrovi určitě radost😃. Kolik už má moře stupňů? Užíjte zbytek dívči a ať se daří….

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Terko, díky.

Dlouho jsem se tak nezasmál, ty fotky žen z Veiholmenu minulého století,na předchozí stránce, nemají chybu.. 🙂

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Parádní počtení!
    Na fotkách jsou vidět i tuňáci, že? Nezdá se mě to?

PajaUL
    Účastník
    (33 odpovědí)

Ty fotky jsou prostě hustý. Díky.

Být tam v te době, asi bych se bal.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

I takto to lze během chvilky na Veiholmenu- r 2018

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Včerejší den byl ve znamení krásných tresek obecných 🙂

* Solny: teplotu jsem se nekoukla, pak napíšu.

*Lukas: ano

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Jejda krásný tresky tam lovíte.  Počasí se zlepšilo, tak ať se daří. Pěkných fotek není nikdy dost.                         Lodička na břehu už prý není- to je škoda.

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 6 měsíci uživatelem Harty.
    Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Ale je 🙂

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Tak to je dobře. Děkuji.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Díky za reporty a ve čtvrtek snad na Veiholmenu.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Včerejší den byl ve znamení krásných tresek obecných 🙂 * Solny: teplotu jsem se nekoukla, pak napíšu. *Lukas: ano

Terezko pěkně si užíváte s Mončou, super rybky a parádní fotky. Mimochodem přeju vše nej k svátku. Mějte se fajn.

H.

kvakošek
    Účastník
    (69 odpovědí)

První seznamovací vyýjezd dopadl dobře. Každý z nováčků si sáhl na rybku a první samozřejmě pustil.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ahoj, jsme tu taky a včera nic moc. Na malých hloubkách nic není a daleko se jed nedalo ale echolot ryby ukazuje, tak uvidíme dnes.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 323)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...