Zdar :-)
Tak jedeme nanovo :-)
Včerejší den jsme se s Mo chystaly na Nordgronen, ale protože byly nepříjemné vlny, my dvě sami a odpoledne se zvedal vítr, otočila jsem to na druhou stranu. Hledaly jsme tedy kellery z levého výjezdu. Samozřejmě vybevany podle rad Jakuba a Michala! :D Podařilo se mi najít hejna menších kusů, tak jsem vytáhla hezkou obecnou ze dna. Monika bohužel další záběr neproměnila, byla by jistě větší. Nakonec jsem kellery přeci jen našla, daly jsme pár driftů a na závěr jsme se nechaly stáhnout na podmořský ostrov do 15 m. Tam teprve přišla jízda tmavé tresky, to už jsem měla v ruce prut 20-60g :D a o to víc si to užila. Na závěr jsme zkusily zoomky na polaky, ještě nejsou vytření, ale dva hezké pro pestrost bedny taky máme. :)
Odpovědět
Zdravím Veiholmen a varnsdorfáky. Konečně jsou od vás vidět krásné ryby, věřím, že ve vaší skromnosti je jich podstatně víc. V sobotu a nadále má být super počasí, tak se snažte a Pavlíku zase něco pošli.
Odpovědět
Super reporty Terko, ten keller chycený na zooma udělá Petrovi určitě radost😃. Kolik už má moře stupňů? Užíjte zbytek dívči a ať se daří....
Odpovědět
Terko, díky.
Dlouho jsem se tak nezasmál, ty fotky žen z Veiholmenu minulého století,na předchozí stránce, nemají chybu.. :-)
Odpovědět
Parádní počtení!
Na fotkách jsou vidět i tuňáci, že? Nezdá se mě to?
Odpovědět
Ty fotky jsou prostě hustý. Díky.
Být tam v te době, asi bych se bal.
Odpovědět
Včerejší den byl ve znamení krásných tresek obecných :)
* Solny: teplotu jsem se nekoukla, pak napíšu.
*Lukas: ano
Odpovědět
Jejda krásný tresky tam lovíte. Počasí se zlepšilo, tak ať se daří. Pěkných fotek není nikdy dost. Lodička na břehu už prý není- to je škoda.
Odpovědět
Včerejší den byl ve znamení krásných tresek obecných 🙂 * Solny: teplotu jsem se nekoukla, pak napíšu. *Lukas: ano
Terezko pěkně si užíváte s Mončou, super rybky a parádní fotky. Mimochodem přeju vše nej k svátku. Mějte se fajn.
H.
Odpovědět
První seznamovací vyýjezd dopadl dobře. Každý z nováčků si sáhl na rybku a první samozřejmě pustil.
Odpovědět
Ahoj, jsme tu taky a včera nic moc. Na malých hloubkách nic není a daleko se jed nedalo ale echolot ryby ukazuje, tak uvidíme dnes.
Odpovědět