Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 322 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Buky a poslední změna proběhla před 4 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 323)
  • Autor
    Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Když to tady všechno vidím, tak jsme žabaři. Samá domovýroba, za nás tak max nerez pilkry, jinak vše kupujeme. Třeba se k tomu jednou taky dostanu. My máme nástup 8.6., horečka také stoupá,ale hlavně počasí ať aspoň trochu vyjde. Všem před námi hodně štěstí.

Luky to bude v pohodě. Piva tam bude před tebou a ten ti to tam zakrmí. A s  tím  počasím to snad nebude taková loterie jako nyní.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No kdo nám vylezl z nory slavný to Harty. Jojo Harty máš pravdu zakrmeno bude dost.

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Když to tady všechno vidím, tak jsme žabaři. Samá domovýroba, za nás tak max nerez pilkry, jinak vše kupujeme. Třeba se k tomu jednou taky dostanu. My máme nástup 8.6., horečka také stoupá,ale hlavně počasí ať aspoň trochu vyjde. Všem před námi hodně štěstí.

Luky to bude v pohodě. Piva tam bude před tebou a ten ti to tam zakrmí. A s tím počasím to snad nebude taková loterie jako nyní.

Njn. Vono to nějak dopadne. Ale udělal jsem průzkum kufrů … Už … nebo snad konečně …., a něco tam je.

Koukám na počasí a příští týden to bude luxus.

Už jenom 21dni!!!!

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

No kdo nám vylezl z nory slavný to Harty. Jojo Harty máš pravdu zakrmeno bude dost.

To víš, sleduji to zatím jen tak po očku. Já na rozdíl od vás, to mám ještě za hafo.  Ale minulí víkend jsem se probral výbavou a zjistil jsem, že to musím osekat tak na polovinu. Jediné co chybí jsou dva kolovrátky na vláčku.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Harty vždyť ty ty tvoje polaky na Veiholmenu chytáš pomalu do ruky. Kolovrátky ti když tak půjčím. Nedávno jsem ti posílal odkaz na ty navijáky, jenomže jak si byl v tý noře tak jsi to prospal😀 Dnes to na Veiholmenu prý hodně bralo. Keleři od 60 do 90 cm a prý hodně aktivní v hejnech.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Tak to je super, že to bere, ale chtělo by to taky nějaké fotky. Dnes jsem se navijákům věnoval, ale moc chytrej z toho teda nejsem. Jsi hodnej, ale já už jsem starší pán a potřebuji něco lehčího a menšího- tak max. 30 velikost. A hlavně nerez ložiska. Quantum super, ale jednou jsem podcenil údržbu a jsou v pr..li!

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Fotky by to chtělo. Trochu nás namlsat před spaním ….

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Na Veiholmenu je hodně ryb , ale víš jak to mám s Kelerama. Stačí chytit jednoho max. dva a mám vystaráno. To raději podráždím obecňačky- ty teda vloni hodně překvapili a doma byla spokojenost.

Prochajda
    Účastník
    (87 odpovědí)

Chytá teď někdo na Veiholmenu? Vláčíte nebo pilkrujete?

Hombre75
    Účastník
    (279 odpovědí)

Ahoj. To i to. Je tady teď spousta velkých kelerů a s nima i velký obecný. Takže se pilkruje. A kolem ostrovů je spousta polaku. Takže vláčíme 🙂

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Ahoj. To i to. Je tady teď spousta velkých kelerů a s nima i velký obecný. Takže se pilkruje. A kolem ostrovů je spousta polaku. Takže vláčíme 🙂

Prosím ať to ještě vydrží 🙂

Buky
    Účastník
    (30 odpovědí)

Tyto přišly včera  na vláčku na 15 metrech u vlny. Na zelenožlutý Zoom.

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Ahoj 🙂 polovina za námi a tak jsem si také udělala chvilku na to se ozvat. Tentokrát jsem na Veiholmenu jen na týden se svou ségrou Monikou. Sice krátký, ale za to intenzivní výlet včetně příprav na naše dětské závody (stále se najdou volná místa – 3.8.-11.8.).

Počasí nám z počátku zrovna nepřálo a stav posádky také nebyl ve formě. Proto jsme se rozhodly se ségrou vyrazit na pstruhy. Ač to byl  potupný výsledek 7:1 pro Moniku, opět jeden z mých nejlepších dní.

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 6 měsíci uživatelem Terka146.
    Nalimek
    Účastník
    (25 odpovědí)

Hezké fotečky.Slečna s pstruhem ovšem beze sporu patří do rubriky ” Holky na rybách ”

Co vy na to,pánové?

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Následující den mi bylo ctí vyrazit v raních hodinách na Kellery s Pepou a Pájou. Fotodokumentace naštěstí není a tak nám tu bednu za necelé tři hodiny musíte věřit :).  Ovšem doplním příspěvěk o historické fotografie, tedy o vzpomínku na vzpomínku.

Viz.: Veiholmen 2016, 32 str.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 323)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...