Zdar :-)
Tak jedeme nanovo :-)
Tak jsem se rozhodl, že se tu taky vyjevím. Pokud se už někdo s přezdívkou "osprey" v souvislosti s rybami setkal, tak i tady je to pořád ten samý člověk.
Ve Veiholmenu jsem už byl a věřím, že zase budu, i když prozatím jen tvrdě vydělávám a stříhám metr.
Odpovědět
Ještě sem dám klukům pár fotek Veiholmenu a okolí. Teď to tam asi bude trošku bělejší, ale to se po jaru srovná.
Odpovědět
Ahoj,takže jsi vyměnil Alandy za norské moře?Jiná třída přívlače,že? Co je to za naviják,šňůru,prut ?
(Před lety jsme spolu zkoušeli v Kestřanech multiplikátor)
Odpovědět
Tak jsem se rozhodl, že se tu taky vyjevím. Pokud se už někdo s přezdívkou „osprey“ v souvislosti s rybami setkal, tak i tady je to pořád ten samý člověk. Ve Veiholmenu jsem už byl a věřím, že zase budu, i když prozatím jen tvrdě vydělávám a stříhám metr.
Ty jsi zkoušel rybolov ve Veiholmenu ze břehu? Soudě podle fotek.
Odpovědět
Pro ZM: Stárnu a rád bych ještě něco viděl. A že se sakra snažím z toho Norska něco vidět. Byl jsem nejen u moře, ale i hodně vysoko nad. Akorát čas tam letí strašně rychle.
Prutů jsem tam vyzkoušel povícero, největší rybu měl na tom nejlehčím (nezdolal). Tohle je Gamakatsu Akilas 270/10-45 a naviják SPRO Servist s nějakou levnou čtyřpramennou pletenkou. Prut je skvělý, navijáky mám i o chlup lepší. Například na tom druhém prutu s modrým opletem (Team Daiwa 270/90 g - reálně do 60) je Daiwa Certate 4000. Ta stará, celokovová bez Mag Sealu.
A pro kolegu: Jo, hodně chytám ze břehu. To totiž na rozdíl od lovu z lodě trošku umím a nelimituje mě v tom vítr.
A hlavně - na břehu se udělá hezčí fotka než na laminátu v lodi. Fotky z lodě skoro nemám.
Odpovědět
Správné rozhodnutí ! Tedy s tím Norskem,chce to využít,dokud to jde.
Odpovědět
Hledám jednoho nedočkavce co by jel 10.3 z okoli Ostravy. Nebo SM;-)
Odpovědět
Tak a začíná to. Jen tam asi bude v únoru trochu sníh :-)))).
Odpovědět
Pořád ještě upravuju fotky z loňska. Sešlo se jich moc. Tohle je taky Veiholmen...
Jenom nevím, kolik lidí ho takhle zná.
Odpovědět
to Osprey: pěkné fotky!
Taky mám rád fotky z přírody. Příjemná změna :-)
Přiložím pár starších také z Veiholmenu.
Odpovědět
Přátelé, kamarádi.
V termínu 27.4. - 4.5. jedeme na Veiholmen a uvolnilo se nám pár míst v autě.
Vše zařízeno.
V případě zájmu volejte na 602168556 nebo do SZ. Díky :-)
Odpovědět