Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Veiholmen 2018

Zdar přátelé. Zakládám nové vlákno Veiholmen 2018 a přeji všem krásné rybářské zážitky v Novém roce. :-)

Odpovědět

Jezdil jsem i v  10 m/s. Podle směru větru si pak vybereme stranu na jakou pojedeme. Na moře je to kousek tak když se počasí zhorší jsi behem chvilky zpet na baraku.

To znie dobre.

Zdravím, pánové prosím ó radu, případně mapu, ó lovná místa. Resp. Trochu pomoct, tusim  kam jet, ale malinko pomoci neni nazbyt. Jedeme začátkem června. Tato lokalita pro mě prvně.  Děkuju

Ahoj, už máte na Veiholmenu taky registraci (z pohledu vývozního limitu 20kg) ? Hledal jsem v seznamu.

Ahoj, už máte na Veiholmenu taky registraci (z pohledu vývozního limitu 20kg) ? Hledal jsem v seznamu.

Ano. Registrace právě probíhá.

D

Předevčírem a včera byl na Veiholmenu ve znamení parádní zimní chytačky .Zima malinko zalízala za nehty ale odměnou nám byly krásné kousky v podobě tresek obecných a okouníků .Povedl se chytit i malý Polack ale bylo to jen miminko které putovlo zpět aby mělo šanci dorůst .

Jen okouníci na nás udiveně valili oči co to v tomhle čase přijelo za ču....ky.

Zdravíme všechny a ...........Veiholmen jedeeeee.:-))))

Zdraví Ostraváci  Martin a Zdenek .

Tak i dnes k nám byl Perun milostiv a z hlubin 200 metrů nadělil nám nebohým zmrzlým ale štastným rybářům něco ze svého "červeného zlata "  .Dnes byl Veiholmen opravdu rozfoukaný a dovolil nám ráno být na hloubkách asi jen 2 hodiny a pak jsme ješte zkoušeli chvíli jemnou přívlač a tam jsme chytli jeste 3 tresky obecné .

Na dnešní den slušný výkon :-)))

Jinak můžu říci že ze 200 m tahat okouníky na manuální naviják Penn 760  sice jde ale zodpovědně můžu říci že se mi dnes bude opravdu dobře spát .

Zatím čus .

Zdravím všechny na Veiholmenu. Ulovky parádní a zkoušeli jste na hloubkach?? Ty obecný?

Nechci vam nejak radit zkusenosti mate vic jak ja, ale zkuste to tam jak je ten bod na obrazku co přikládám :-) :-)

Jen technická není náhodou okouník do 31.5 hájený a jeho lov je zakázán?

Je to radost sledovat vás jak v únoru na našem Veiholmenu taháte krásný rybky. Pepa ma pravdu a nezapomente malinko výš na 26 metru mě by tam být jakýsi výčnělek. Držím vam palce

Zítra moc fouká,ale pozítří tam dlubnem háčkem.Diky.😃

Ve dnech kdy na Veiholmenu hodně  fouká je místo lovu ryb čas na "LOV BAB " :-))

Pozor na Hildu ať si neuloví ona vás😘

Hilda už loví na jiným "rybníku".... :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!