Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 270 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 271)
  • Autor
    Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Něco málo z jiného pohledu 🚁

Hombre Havel
    Účastník
    (62 odpovědí)

Krása Jiříku!!! 🙂

Bowhunter
    Účastník
    (242 odpovědí)

Tak to je ale opravdu paráda ………..až mám chut koupit dron .Co to máš Jirko zua typ a jaká je cena ???

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

Takovéto pohledy pohledy neznáme. Za  1+ , díky.

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Takovéto pohledy pohledy neznáme. Za 1+ , díky.

To nejmenší DJI. Model Spark. Ale chce to Mavic Pro. Tohle ma malý dosah. Psali 2km a to to určitě nemá.

Svejk
    Účastník
    (8 odpovědí)

Zdravím,

můžeš prosím trochu upřesnit tu úpravu filet před zamražením? Jak dlouho to necháváš odležet v té slané vodě a jestli stačí potom jenom okapat, nebo to nějak sušíte?

díky za info a pěkný den 😉

Radek

Pro Erga: Protože je to ta nejlepší příprava filet na zmražení. Filety tím zbavíme přebytečné vody a tím se maso ryb pěkně stáhne. Méně vody v mase znamená při následném zmražení to, že se struktura masa tolik nepoškodí. A hlavně nepotřebuji si z Norska přivézt vodu, kterou po rozmražení filet vyleji do odpadu.-Méně vody- více ryb. Sladkou- pitnou vodu používáme jen na úklid stolu a maximálně na opláchnutí ryb od krve a výkalů,- když je vyndáme z beden.

Harty parádně napsané. Jak jsme se bavili na místě, my trochu zaplatila za neznalost, ale doufám, že se tam příští rok vrátíme a bude to lepší i s rybami. Jinak jak píšeš paráda, líbilo se všem, i nováčkům. A kdo ví, třeba si zase zapřáhnu lososa :).

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Necháváme to ve slané vodě, tak minimálně dvě hodiny. Pak necháme okapat a osušíme ve starém prostěradle nebo třeba ručníku.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Václave, ale to jsi ve filetárně a nebo tam kde ty úlovky zpracováváš strašně dlouho. Já rád chytám, ale to ostatní moc nemusím.

Hombre Havel
    Účastník
    (62 odpovědí)

Václave, ale to jsi ve filetárně a nebo tam kde ty úlovky zpracováváš strašně dlouho. Já rád chytám, ale to ostatní moc nemusím.

…mám to podobný… 🙂

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Ahoj, koukám na příspěvky a moc ryb nevidím a o těch to přece hlavně je..:-)  Tak jich pár přidávám, ze včerejšího lovu, kdy nám počasí dopřálo vyjet. Zároveň přikládám fotky z pobřežního rybolovu, jako důkaz, že se dá nachytat i když nás vítr na moře nepustí.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ahoj, no to je paráda. Bylo by dobré udělat malou lávku, která by umožnila dostat se až k majáku, kde padá hloubka až do 40 mětrů. Loni jsem na stejném místě také vytáhl krásného polaka. Asi řeknu Martinovi aby jí tam postavil:-)

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Lávka je dobrý nápad i fošna by stačila. Lávku mistňaci nerozdychají😁

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Oťas velká gratulace k placce😁

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Počasí se pomalu umoudřuje, těšíme se na odpolední vyjížďku. Jsme tu až do konce listopadu. Podle domorodců by měl být listopad ideálním měsícem na lov ryb, tak kdyby měl někdo zájem nás ještě navštívit je vítán 🙂

Horak
    Účastník
    (94 odpovědí)

Čau Berny, dostala se ke mě informace, že při poslední bouři vám to nějak poškodilo střechu a jeden turnus byl zrušen. Je tom pravda, nebo je to kachna?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 271)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...