Hasvik, NO
temperature icon -5°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Veiholmen 2017

Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)

Odpovědět

Svatá pravda,😁ja jsem jen chtěl mít v tom jasno;-)

Včera jsme se konečně dostali na vodu, a pořádně si zachytali. Chytali jsme na 15 - 20 metrech hlavně obecný a polaky. Dál na moře se jet nedalo byly obrovské vlny, a i přes příznivý vítr nás to pustilo jen na levý výjezd k ponorce. Postupně vítr ustal úplně, mezi ostrůvkama byl nulový drift, ale vlny na otevřeném moři zůstaly. Dnes fouká 11m\s a jsou +3 stupně. Možná zkusíme vyjet na chvíli odpoledne, zítra a v pátek už to vypadá lépe.

Podařil se i jeden halibut cca 50cm, tresky jsou zatím do 90 cm.

Zatím jsme lovili hlavně pstruhy, podařilo se pár pěkných potočáků kolem 30cm a 6 mořských pstruhů 37 - 41cm.

Kluci dnes zkusili na výjezd a nějaké tresky přivezli, mě se zatím do té zimy nechce. Zítra by jsme měli jet s místním rybářem položit longline a v pátek ji pojedeme vytáhnout.

Ještě posílám pár fotek z jezer.

Zdravim na Veiholmen :-) Pstruzi pěkný škoda to počasí že takhle blbě vyšlo my to máme za 17 tak snad se zadaří a vítr umoudří :-)

Tak je rozhodnuto, jedeme zase na pstruhy, kolem Veiholmenu brousí pobřežní hlídka - kystvakt, tak nebudeme provokovat :)

Včera dorazila faktúra na doplatek .Pořád jsem měl na všechno čas a teď, už za měsíc jedeme.Se picnu!Pro nás nová lokalita a tak jsme pěkně natěšení.Pořád jako by mi něco scházelo a přitom budu mít problém,kam to vše naskládat.

Tak je rozhodnuto, jedeme zase na pstruhy, kolem Veiholmenu brousí pobřežní hlídka – kystvakt, tak nebudeme provokovat :)

Vy teda jedete! ;)

Tak je rozhodnuto, jedeme zase na pstruhy, kolem Veiholmenu brousí pobřežní hlídka – kystvakt, tak nebudeme provokovat :)
Čím jako provokovat? Napadá mě jen to, že jste měli upito.

Čím jako provokovat? Napadá mě jen to, že jste měli upito.

Foukal dost silný vítr na to, aby se jim to nelíbilo. :)

Jste tam nějak utichli. To pořád chystáte lodě a nechytáne?

Zdravím všechny. Využíváme krásného počasí a jsme furt na rybách. Ve středu se má zkazit počasí, tak si užíváme co to jde.

Jezdíme kolem ostrovů a vláčíme a vláčíme... :-)

Tak to je paráda,moc pěkný ryby.Za měsíc ,tam budeme taky,hlavně ať  je trochu solidní počasí.

No to počasí je uplná katastrofa!!!! Dnes za 12 tak snad se to uklidní a bude už jenom krásně :-)

Mám takovou zkušenost,že čím horší duben,tak tím lepší květen.Ale nemusí to být pravidlo.

Zdravím všechny. Využíváme krásného počasí a jsme furt na rybách. Ve středu se má zkazit počasí, tak si užíváme co to jde. Jezdíme kolem ostrovů a vláčíme a vláčíme… :-) 

To vypada dobre, voda bude asi jeste dost ledova , co ?? V jakych hloubkach se vyskytuji polaci. Tipnul bych tak na 20 - 30metru nebo jeste hloubeji ? Kazdopadne to bude jiste lepsi a lepsi.  Tesim se na dalsi info .

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!