Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Priby a poslední změna proběhla před 10 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #96427
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    Máš to např. v receptech na str. 15. Recept je od Doškyho.

    #96433
    Ladik
    Účastník
    (68 odpovědí)

    Ja je nenekladam,jenom potru trochu česnekem a posolím ze všech stran,1až2 hodky teplota tak 70 pak 3hodky 40(mereno od oka)a je to

    #5019
    zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

    Zdravím Norky,

    jistě to tady bylo hodněkrát popsáno, ale zrovna to nemohu najít. Prosím proto o info kolik soli a jak dlouho naložit makrelu před uzením. Díky

    #96445
    Peter Heyder
    Účastník
    (93 odpovědí)

    ja ich nakladam do slaneho nalevu na 1 den, na liter vody pol kg soli. v grile urobim pahrebu na ktoru dam alu tacku,do nej dubove piliny na udenie. makrely poukladam na rost bruchom dole, zakrijem a otvorim vetracie otvory a za 15-20 min hotovo. super namka:-P

    #96454
    Priby
    Člen
    (1 odpovědí)

    no my je nakladame do směsi česneku a vegety na den předem, pak opláchnem a udíme na 70-80 stupnu cca 4 hodiny dle velikosti

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...