ahoj ted jsem se vratil z lokality urke bylo to supr nevite nekdo jak to tam jde v kvetnu co se chyta za ryby dik
ahoj ted jsem se vratil z lokality urke bylo to supr nevite nekdo jak to tam jde v kvetnu co se chyta za ryby dik
my tam byli kveten 2007 a ?patny v 5 lidech sme za tyden chytli 3 tresky 10 polaku do 70cm. na ryby nejhor?í misto na kterém jsme byli a to norsko jezdime uz 6 let a poka?dy jinam.
Odpovědět
Ahoj byl jsem taky v Urke začátkem května 2006 byl to hrozný propadák ?ádné ryby a je?tě hrozný domácí nikdy více Urke!!! Ogar
Odpovědět
Ahoj Ogar radeji bych byl kdyby si me zalhal mam to uz zamluvene tak to risknu diky ahoj
Odpovědět
Urke má jeden problem a sice pokud ryba není najetá, tak toho moc nechytíte. Byli jsme tam 3x, 2x dobrý a naposledy totální propadák. Na otevřené moře je to stra?ně daleko, tak?e vám nezbývá ne? čekat jestli ryba najede. Chytání nenáročné, převá?ně vystačíte s vláčecím prutem.
Odpovědět
ja tam byl 6x a vzdy jsem nachytal uprostred fjordu kde je 380m tak v 80m byli keleri ale nikdy jsem tam nebyl v kvetnu diky za informace
Odpovědět
Urke mne plně uspokojilo a? na počasí pořád pr?elo a dost foukalo .Pojedu tam znovu.U? vím do čeho jdu .je to trochu tě??í rybolov ale i výzva .treska 008 ví o čem mluvím
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...