Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Úprava gumových nástrah

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 46. až 49. (celkem z 49)
  • Autor
    Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Má někdo zkušenost s barvením a je nějaká barva na gumové nástrahy Dík za odpověď. Láďa

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Láďo,jestli je nějaká spešl.barva to nevím,ale co funguje perfektně to vím.Kup si lihové fixi a budeš spokojen.Dnes už se dájí koupit různé odstíny kromě těch základnich a drží na gumě perfektně.Já jsem si objednal tady na webu průhledný nástrahy a ty jsem barvil do požadovaného odstínu a super.Bohužel jsem přišel jako mnozí o soukromé zprávy a kontakt na toho maníka co je vyráběl je fuč.No možná, že po přečtení tohoto přízpěvku se ozve.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Dík za radu a odpověď.Láďa

Pavol Beleš
    Účastník
    (71 odpovědí)

Láďo,

lihové fixy sú dobrá volba. Teraz momentálne experimentujem s airbrush farbami. Ale najviac sa mi osvedčili tzv mastné očné tiene (stačia aj práškové, ale sú menej výrazné. Natrieš ich prstom na odmastenú gumu (odmasťujem technickým liehom) a potom jemným štetcom spravíš prechody. Na fixáciu farieb používam dve metódy – prvá je teplovzdušná pištol – niekoľkokrát prefúkneš povrch gumy teplým vzduchom a farbičky sa zatavia – druhá metóda – dipovanie – zohrejem číru tekutú gumu a celú návnadu do nej ponorím a vytiahnem. Na dipovanie používam supersoft grade – vytvorí na povrchu návnady jemný film v ráde niekoľko mikrónov a nemá na pohyb návnady žiaden negatívny vplyv.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 46. až 49. (celkem z 49)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Úprava gumových nástrah

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...