Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Úprava gumových nástrah

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 49)
  • Autor
    Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

To Kikibut Na Soroy nevim nevim. Cervici jsou otestovany hlavne treskou polak a obecnou.
    Co ja vim, tak od Lofot nahoru se jiz polaci nevyskytuji. Nicmene na Soroy jede koncem kvetna Norek, ktery je jimi vybaven a slibil mi, ze je vyzkousi. Pokud by byl tedy ustpesny, tak bych poslal. Jinak ripery jsem taky zpocatku zkousel pomerne i uspesne, ale s cerviky jsem byl uspesnejsi. Polaci je proste miluji.  

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Na Soroya jsem polaky nezkoušel,ale na Senja (nad Lofoty) polaci jsou.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

2 hyse o tom ze se na Soroy sajda neviskituje vim.Ale neco noveho je neco noveho !

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

2 hyse napis kdyz tak , jak dopadl  s temito nastrahami)

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

To ZM: Diky za info, zatim jsem takhle “nahore” nebyl. Je otazka jestli se takto vysoko vyskytuji sporadicky ci systematicky. Ale myslim ze v techto obastech pujde spis o “skrei” nez o polaky.

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Co se deje pod vodou (pokus videa)pujde to ??

[yt=vhVQGDtm-hM=yt]vhVQGDtm-hM[/yt]

Lipenak
    Účastník
    (192 odpovědí)

Měl jsem možnost od Hyseho vyzkoušet tyto mega twistry. Pro vláčkaře velmi dobrý doplněk ve výbavě. 😛 Chytal jsem s kolegou na jedné lodi a poměr úlovků byl tak 4 : 1 pro mě a to chytal s berklýsema. Myslím, že dobře fungovala v době, kdy ryby nebyly zrovna aktivní a krásně je vydráždil tento červ.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

Ahoj Lipenak,

lepší jsou stříbrné pilkry. Na to berou aspoň i halibuty!

Mimochodem – neznáme se náhodou?

Pozdrav, Kormoran

😉

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

To Lipenak mohl bys popsat na jakych hloubkach a v jake fazi prilivú a odlivu jsi mel dobre ci naopak spatne vysledky. Popripade jake jigove hlavy jsi pouzival – barva, gramaz? Diky

Lipenak
    Účastník
    (192 odpovědí)

To Hyse k té době lovu jak již jsem psal, když se voda zastavila a byla jak v rybníku (při kolminaci odlivu, nebo přílivu) a než se dala do pohybu a aktivita ryb se opět zvedla, tak v tuto dobu jsem používal tyto červy. Co se týká gramáže hlaviček tu jsem měnil podle toho jak byl silný drift třeba jen silou větru a nebo jsem za bezvětří i odhazoval od lodě i s hlavou o váze 20g. Chytal jsem po mělčinách maximálně do hloubky 17 metrů a nejkrásnější byly červené tresky z trav v hloubkách 6 až 10metrů. I co se týká rybářského zážitku, tak treska vytažená na kontakt v mělčině je daleko lepší než někde z 50metrů na pilkrovací prut (nemluvím o velikostech tresek 100+) ale o sortě ve sředním Norsku 60 až 100. Určitě bych měl zájem na příští rok něco sehnat jestli by to zase šlo.

Díky Honza

Hlaváček Milan
    Účastník
    (271 odpovědí)

To Hyse naprostá shoda s Lipenákem pouze hlavičky jsem použival i50 gr na40 metrech žlutočervené super nástraha jak budou dej vědět diky

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

To Lipenak a VydraCZ diky za info a k prispevku Kormorana mysliz ze placky twistry opravdu nezerou?? 😉

[yt=RztP9LmFTwg=yt]RztP9LmFTwg[/yt]

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

Ahoj Hyse,

určitě bere halibut i gumovou nástrahu – to jsem myslel spíš víc jako srandu, protože s Lipenakem se dobře známe, víš?

Pozdrav, Kormoran

😉

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Dny se krátí, tak jsem střihnul video z letošní výpravy.

[yt=tPh0MuBcu44=yt]tPh0MuBcu44[/yt]

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

Ahoj Hyse,

opravdu moc pěkný film!

Pozdrav, Kormoran:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 49)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Úprava gumových nástrah

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...