Ahoj všichni, chci se Vás touto cestou zeptat jak udržujete šňůru po výpravě v Norsku nebo jí po nějakám čase rovnou vyměňujete?;-);-);-)
Ahoj všichni, chci se Vás touto cestou zeptat jak udržujete šňůru po výpravě v Norsku nebo jí po nějakám čase rovnou vyměňujete?;-);-);-)
Já se do ďoury nekouknu, já mám pruty v Norsku. Takže se kouknu až příští týden.
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal:
Já se do ďoury nekouknu, já mám pruty v Norsku. Takže se kouknu až příští týden.[/citace]
Ale je docela možné , že se při bagrování velkých ryb elektrikou po nějaké době do vnitřku prutu udělají drážky které poškodí šňůru. Co ty na to Sime?:-):-)
Odpovědět
Já mám Zetko už řadu let, jr v Norsku 2x ročně a ani já žádný problém nepozoruji. Jsem s tímto prutem maximálně spokojený pro jeho skvělou univerzální akci.
Odpovědět
To: Honzak. Žádný drážky od šňůry normálně uvnitř naskočila drobná krupička (koroze), která systematicky rozedírá šňůru v celé délce. Je potřeba se do prutu podívat širším koncem. Z vrchu prutu to není tolik vidět.(můj parťák Víťa Chytil bývalý důstojník se v laufech vyzná... ):-D
Odpovědět
Tak jsem prut ještě vybalil a koukal do něj jak husa do flašky a musím říci, že nic. Nevidím ani drážky, ani krupičku. Pochybuji, že bych se o něj staral lépe než kdokoliv jiný, neboť ho vypláchnu, usuším a uložím, ale možná jsem měj jen obyčejné štěstí.
Odpovědět
Asi opravdu vadné kusy, já v Norsku o Zetku mluvil s víc rybáři a neměl nikdo problém, všichni jen chválili
Odpovědět
Tak jsem se taky mrkl do laufu svého Zetka a musím potvrdit,že žádné známky krupičky nejeví. Nedopřávám mu nějakou speciální očistu,jen po skončení Norska průplach sladkou vodou a prošplíchání WDčkem z obou konců.
Naki
Odpovědět
Z line používám také,ročně 2x Norsko a zatím žádný problém s prutem.Opláchnout sladkou vodou a uschovám.Občas najdu zaschlou šupinu.
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
WOHANKA-TEAM napsal:
Já se do ďoury nekouknu, já mám pruty v Norsku. Takže se kouknu až příští týden.
Ale je docela možné , že se při bagrování velkých ryb elektrikou po nějaké době do vnitřku prutu udělají drážky které poškodí šňůru. Co ty na to Sime?[/citace]
Mám Z line 5 let a každý rok je 3x na Soroyi, kde se chytá na 800g na cca 140m. A je pravda, že už jsem tam propiloval drážku, ale zatím drží a používám ho dál. Myslím si, že normální uživatele nebude tento problem s životností trápit.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
honzak napsal:
WOHANKA-TEAM napsal:
Ale je docela možné , že se při bagrování velkých ryb elektrikou po nějaké době do vnitřku prutu udělají drážky které poškodí šňůru. Co ty na to Sime?
Mám Z line 5 let a každý rok je 3x na Soroyi, kde se chytá na 800g na cca 140m. A je pravda, že už jsem tam propiloval drážku, ale zatím drží a používám ho dál. Myslím si, že normální uživatele nebude tento problem s životností trápit.[/citace]
Čověče, leta funguješ skoro jako můj rybářský vzor v počtu návštěv Norska a teď zjišťuji, že nejsi normální????? :-?:-?:-?:-?
Jak já se stím vyrovnám???? (legrace) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Souhlasím s Michalem. Já jsem Z-lina koupil sezónu po Michalovi, tenkrát to byla absolutní novinka. S Michalem jsem tenkrát konzultoval jeho koupi a určitě jsem neprohloupil. 8-)8-)8-)8-)
Došky
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal:
Souhlasím s Michalem. Já jsem Z-lina koupil sezónu po Michalovi, tenkrát to byla absolutní novinka. S Michalem jsem tenkrát konzultoval jeho koupi a určitě jsem neprohloupil.
Došky[/citace]
Taky jsem ji kupoval jako horkou novinku a stále jsem moc spokojen!!
Odpovědět
Do minuleho měsice sem na něj taktež nedal dopustit, než sem zkontroloval šnuru a zjistil že je cela dorvana tak sem šel po příčině. (zničená byla v 50 i ve 100metrech čili celá co prošla prutem) Jediné kde mohlo dojít k poškození je vnitřek prutu. Za 8 dní odjíždím na Skjervoy a prut zůstane raději doma. Pro případné zájemnce ho můžu vzít do Prušánek na ukázku nebo ho někomu darovat(koupím u Michala novej)
Odpovědět
[citace]ChoChy napsal:
Do minuleho měsice sem na něj taktež nedal dopustit, než sem zkontroloval šnuru a zjistil že je cela dorvana tak sem šel po příčině. (zničená byla v 50 i ve 100metrech čili celá co prošla prutem) Jediné kde mohlo dojít k poškození je vnitřek prutu. Za 8 dní odjíždím na Skjervoy a prut zůstane raději doma. Pro případné zájemnce ho můžu vzít do Prušánek na ukázku nebo ho někomu darovat(koupím u Michala novej) [/citace]
Vem ho do Prušánek. Chtěl bych se podívat. :-?:-?:-?:-?
Odpovědět