Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

UCIME SA FILETOVAT

« Předchozí 1 2 3 4 5
IGORECKO
12.03.2013 ID: 525135

[yt=sLmez27Uu0Q&feature=yt]sLmez27Uu0Q&feature[/yt]

0
Odpovědět
Pavel Neužil
22.04.2013 ID: 1060132

Jsou vhodne keramicke noze? Mam dva asi dva roky kazdy a porad se bojim, ze si s nim uriznu v kuchyni prsty. Tedy jinymi slovy jsou porad slusne ostre. Kosti s nimi nerezu a na zem je nehazim :-)

0

Odpovědět

otapa
22.04.2013 ID: 1060136

No myslím že keramika je na filetování zcela nevhodná.To že je ostrý to ještě není všechno.Dobrý fileťák musí být i pružný ,přiměřeně ohebný.....

Ale na druhou stranu - ryby jde zfiletovat čímkoli.I zavíracím nožem.Jedna...dvě....tři ale když jich budeš muset dělat víc ,chce to filetovací nůž.

Toď můj názor.

0

Odpovědět

radek
22.04.2013 ID: 1060137

Nemá někdo video z filetování halíka, někde to tu je, ale už to hledám asi půl hod a furt ne

a ne najít

0

Odpovědět

radek
22.04.2013 ID: 1060139

našel sorry, tak pro připomenutí

0

Odpovědět

mikulcak
22.04.2013 ID: 1060142

http://www.youtube.com/results?search_query=halibut+fillet+&oq=halibut+filet&gs_l=youtube.1.0.0i10l2j0i5i10l2.107599.112022.0.118469.13.12.0.1.1.0.95.987.12.12.0...0.0...1ac.1.oeaiMJ8_YqI

0

Odpovědět

Kapitán lipánek
30.06.2013 ID: 1066965

Fotka jak jsem upravoval, filetoval candoše, zahájeí sezóny lovu dravců v ČR se podařilo ulovit 5 krásnejch ryb.

0

Odpovědět

mira.sta
30.06.2013 ID: 1066976

videa jak filetovat ryby

http://www.visfileren.nl/index.php?Itemid=85

0

Odpovědět

karelfish
30.06.2013 ID: 1067004

[citace]igorko napsal:

[/citace]

Z toho jeho filetování mám normálně komplexy. Ale toho odpadu je nějak moc ne ? No když se dost nachytá,tak proč ne, já normálně odřezával i větší maso od kostí a jaké pak bylo ...

Karel M.

0

Odpovědět

radpala
09.07.2013 ID: 1067979

Hezké filetování, hlavně ta rychlost. Já jsem koupil filetovací nůž za cca 80,- Kč v Tescu. Ocílku jsem s i vyrobil z kulatého pilníku. Zoubky jsem z pilníku stáhl podélně na hrubém brusném kotouči a levný filetovací nůž nabrousím tak, že holí chlupy na ruce. Filetuji s ním již 5 let. Než dát za fileťák 1.800,- Kč tak to si radši koupím proutek.I ten nejdražší nůž pokud není dobře broušen je prakticky k ničemu.

0

Odpovědět

otapa
09.07.2013 ID: 1067988

No nevím...nebudu se s tebou hádat ,jsou to tvoje peníze.

Mám na to jen odlišný názor.

Pokud se ti opravdu podaří nabrousit nůž za 80 Kč tak,že holí ,pak klobouk dolů.Jsem ochoten tomu i uvěřit.

Jsem si ale jistý ,že s tím zfiletuješ možná půlku ryby ,možná dvě ryby a už holit nebude.

A copak budeš dělat dál??Když máš na stole 10 -20 ryb??

Já si myslím,že koupě dobrého nože je záležitost téměř celoživotní a klidně si rád připlatím.Pak je radost s tím dělat.Nehledě na to ,že to nevyužiješ jenom na rybách ale i doma.teda alespoň já -:)

Ale jak říkám - pouze můj názor.....

0

Odpovědět

petras
09.07.2013 ID: 1068002

Poslední roky používám nůž ze sady koupené někde v Makru a Lidlu jsou to tři nože za 120 Kč a tím nejmenším ( mají v čepeli dírky jak japonské nože )udělám všechno,dost dlouho vydrží ostré,dělám s tím i zvěřinu.Dost záleží na rukách.

0

Odpovědět

Peter Heyder
09.07.2013 ID: 1068007

Páni skutočne filetujem morské ryby už 25 rokov s originál finskými nožmi s drevenou rúčkou.výhoda aj po týchto rokoch som schopný vyfilatovať denne aj 800 kg rýb na Soroyi a bez dobrusovania .Brúsim ich iba na malej elektrickej brúske Philips.Nôž sa nedá utopiť pláva.v súčastnosti sú i nové generácie Martini sú super.Teoria že sadá filetovaťaj s lacnými nožmi je zavádzajúca.Celý proces filetovania s brúskou,kameňmi a nakoniecna koženomopasku je velká veda a nie každý to zvládne.Záver je vidieť na kvalite filet a rýchlosti spracovania.naša partia zo Slovenska používa spomenuté nož e a tiež Fiskars,Solinger:-x

Peter

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.