Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Typ na vhodný prut k naviáku Penn Slammer 560 na Soroyu

04.08.2018 ID: 819927

Dovoluji si položit pro někoho banální otázku. Dáte mi typ na kvalitní prut, do kterého lze osadit naviják Penn Slammer 560, eventuleně multiplikátor na přívlač, eventuálně lehčí pilkrování? Nabídka je nepřeberná a zkušenosti zkušenějších pro mne mají velkou cenu. Jezdím na Soroyu občas a rád bych měl vybavení, které mi bude dělat radost. Obejdu se bez odpovědí typu, že vůbec nevím, o čem to je a abych raději chytal rybičky v akváriu... Konstruktivní rady a odpovědi, nejlépe podepřeny osobní zkušeností,  velmi uvítám. Děkuji :-)

0
Odpovědět
Marek
04.08.2018 ID: 1299437

Zdravím.  Doporučuji Charisma WFT 180-620 g 240 cm. Je to megaodolný blank a mám s ním nejlepší možné zkušenosti. nenech se zmást těmi 620g, je to reálně ideální na 100-150g odhoz... Se "stejným" blankem dělá i "česká" Ice Fish pruty řady Charon. Jsou zcela stejně kvalitní  ale 1) ne tuto gramáž, nejtvrdší dělají tu jednu pod ním (tuším 120-420) což by bylo asi zkousnutelné, také jej mám ale k té 560 používám ten tvrdší od WFT... Každopádně ale, ten Charon 120-420 ale  je ve 240 cm letos beznadějně vyprodán.. Takže leda jít do dražšího WFT. Neuděláš chybu. Žádný megatechnologický zázrak ale veleodolný a moc příjemný prut...:-)

0

Odpovědět

05.08.2018 ID: 1299462

Děkuji za tip a předání zkušenosti. Jestli se mohu zeptat, jaký je rozdíl v akci mezi prutem 2,1 metru a 2,4 metru? Je v tom velký rozdíl?

0

Odpovědět

05.08.2018 ID: 1299464

líbil se mi tento prut. Nemáte s ním někdo zkušenost? : https://www.nasoutokushop.cz/giants-fishing-prut-deluxe-boat-2-1m-50lb

0

Odpovědět

Sim
07.08.2018 ID: 1299492

S tímto prutem mám bohaté zkušenosti. Kopie prutu Penn Overseas. Je to lehký prut vhodný na rybolov ve středním Norsku. Dobře se hodí pro multiplikátor, rovněž tak i pro smekací naviják. Velkou slabinou jsou jenmá keramická očka, na které si musíš dát bacha a být na ně velmi opatrný. Prut není vhodný na rybolov ve Finnmarku, kde může přijít hodinové zdolávání 50kg halibuta, hrozí přetížení a prasknutí prutu. Na běžný rybolov s rybami 10-13kg ideální.

0

Odpovědět

08.08.2018 ID: 1299566

Díky za cennou zkušenost. Poradíš, jaký prut na pilkrování je vhodný do Finmarku pro člověka, který si tam občas jede zachytat a nepotřebuje to nej nej nej, ale zároveň by si rád pořídil kvalitní prut, ze kterého bude mít radost při lovu? Rád si nechám poradit.

0

Odpovědět

liskuli
12.08.2018 ID: 1299695

WFT 68 North LTC 2,1m. Právě jsem přijel ze Soroya a měl jsem s sebou tento prut a paráda- WFT 68 North LTC 2,1m. Má nezničitelná očka bez výplní, vyroben z japonských uhlíkových vláken. Perfektní je podpěra pod rukou, díky které je pilkrování mnooohem lehčí. Budu objednávat další kamárádovi a dostanu se na dobrou cenu, díky slevovému kuponu, který mám za nákupy z dřívějška. Mají tam v nabídce 200-1000g, nebo 200-600g. Pokud někdo bude chtít, vyšel by asi na  2.850,- mob. 603743436

0

Odpovědět

Navarchus
13.08.2018 ID: 1299709

Za mne jednoznačně  WFT INTERNATIONAL OCEAN FIGHTER.

Je už jedno v  jaké délce a gramáží, jestli na přívlač, nebo lehčí pilkrování.  Perfektní rukojeť(směs korku s gumou), očka  bez chyby a neskutečný blank. Co už tyto pruty přežily ..........

wft-international-ocean-fighter-1
0

Odpovědět

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.