Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Turistika v NORSKU

• Toto téma obsahuje celkem 18 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dalibor a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 16. až 19. (celkem z 19)
  • Autor
    Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Suvenýr v podobě trola – kdo ho chce, tak si ho má skutečně koupit hned jak ho poprvé na cestě v nějakém obchodě uvidí. Jednou jsem se na to soustředil i se domorodců ptal ( kdo ví, jestli mi vůbec rozumněli ) a kromě trajektu a městečka Dombas jsem na tyto suvenýry nenarazil.

V Dombasu byla cena u stejných velikostí o 30% nižší než na trajektu.

Netvrdím, že je nikde jinde neprodávají. Na 100% určitě na mnoha místech, ale narazit na ně je celkem kumšt.

Snažím se mít z každé výpravy jednoho – když jsou semnou děti, tak se to moc nedaří – je jich o pár kousků víc- ale taky na ně pokaždé nenarazím a tak už mám doma pěkné hnízdečko.

Pokusím se přidat foto.

Jinak jsem taky koupil pár hrnků s norskýma motivama. Téměř každý den je používáme  a musím říct, že ty první z roku 2000 jsou stále jako nové a to je mejeme v myčce. Jsou prostě kvalitní.

Taky pokukuju po norských svetrech, ale ta cena mě nakonec vždy odradí.

Taky jsem koupil pár nožů – dýk – a musím říct – jsou velice kvalitně vyrobené a obyčejná ocel to taky neni. Prostě kvalita.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Hrnčeky… no to je samozrejmé. Každé ráno je čajíček. Súhlasím s kvalitou, ani myčka ich nezničí.
    Kupujeme aj športové oblečenie. Predávajú ich aj v “potravinách” a celkom prijateľné ceny.

Bol ste niekto v akváriu v Bergenu aj Alesundu? Viete ich porovnať?
    V Alesundu sa mi to moc páčilo, hlavne tá obrovská “vitrína”. Chcem brať sebou deti a v Bergenu som ešte nebol.

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Slíbené hnízdo trolů

dalibor
    Účastník
    (298 odpovědí)

V Oslo od  přístavu trajektu StenaLine  směrem k radnici je na nábřeží modrý dům –  freeshop.

V případě že je tam otevřeno tak se tam dá nakoupit levně oblečení a DPH vrátí hned po nákupu zpět . Norských svetrů tam mají hafol.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 16. až 19. (celkem z 19)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Turistika v NORSKU

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...