Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Tromso 2012 Halibutíííííííí

• Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kikibut a poslední změna proběhla před 12 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 61. až 69. (celkem z 69)
  • Autor
    Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Kiki – předpokládám že foto není, neb kdyby bylo tak už tu visí, ale skvělá informace, díky.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

jistě ,že foto je a dokonce už Savage před 2 dny udělal jméno …..HERING 3D :-P:-P:-P to jsem překvapený . Tady jsou menší velikosti 25cm a největší se bude dělat 33cm a dole je nová barva Cutbaita Baby sei . Na tuto barvu jsem ztratil svoji životní rybu !

Karel
    Člen
    (10 odpovědí)

northwolf napsal:

O5 mimo téma – až přijde čas prosím promazat

———————————————

Miloši, zde sice nebylo prokázáno že dvojče Kikibut2 je dospělej chlap (naopak jsou tu známky chování tomu odporující) ale i kdyby byl, tak podle mého názoru Kikibut již dříve zmíněným příspěvkem brilantně předvedl že dospělému chlapovi této úrovně se postavit rozhodně může.

Tvá otázka zda si myslím že by se měl nebo neměl týnejdžr postavit dospělému chlapovi je natolik obecně položená že na ni nemám jednoznačnou odpověď, řekl bych že to vždy záleží na konkrétní situaci, neb může jít např. o “spor” ohledně schopností týnejdžrova iphonu, kde i dospělej chlap se všemi sými životními zkušenostmi a vyzrálou osobností může být nakonec tíhou argumentů donucen uznat že nemá pravdu. A v takovém případě to postavení se mělo velký význam, neb obě strany se poučily o tom že “vyhrát” (resp. mít pravdu) nutně nemusí vždy ten starší.

milos napsal:

to co tu předvádíš je ve výsledku jen pošlapávání důstojnosti

Nesouhlasím, co tu předvádím by totiž třeba kromě jiného mohlo přinést i to že Kikibut ve svých příspěvcích sníží podíl zcela obecné nic konkrétního neříkající propagace své oblíbené značky a bude se víc věnovat tématu – já věřím že má co říct a když sem např. pošle fotky té nové nástrahy od Savage, napíše kolik váží, jak ji hodnotí, jaká jsou další barevná provedení, co se chytlo na ni, co na již známé cutbaity, kdy asi má být uvedena na trh, já to jen ocením (snad i někdo další), důvody/příležitosti k rejpání tím pominou a nezbyde než uznale pokývat hlavou a přidat poděkování. Takže “ve výsledku” by třeba taky mohlo dojít k procesu zcela opačnému než z jakého se mě tu pokoušíš obviňovat.

V čem spatřuješ mé pošlapávání něčí důstojnosti ? Jsi si jistý zda někde náhodou nevidíš něco co by tam třeba nemuselo být, nebo že takový pohled není trochu přecitlivělý ?

Dál – děkuju za uznání, to je výzva o které budu přemýšlet, jsem rád že se tím vracíme k tématu o kterém by se tu psát mělo, možná tu je jedno téma, zatím ho nebudu prozrazovat o kterém se domnívám že k němu mám co říct aniž by to byla jen sbírka zde již sepsaného.

Jsou věci, které zde pár lidí nepochopí. Tvé příspevky , a příspěvky asi 75% přihlášených jsou v pohodě.

Rád je čtu a učím se z nich.

Jsou tu zde i jiné, tzv. dařbujáni, kteří napíší třeba i jen smajlíka do každé diskuse, jen aby se zviditelnili. Pár let jsem to přecházel, ale začalo to mě ( a i ostatním ) vadit.

Kikibut jako takový není špatný hošík, poznal jsem se s ním osobně,

ale jeho neustálé propagátorství SG mne dere kůži.

Kikibute založ si doménu této značky a na diskusích se bav o něčem jiném. A věř, že je o čem.

Překvapil jsi mne , že jste sem dali i videjka z poslední výpravy.

Již se nemohu dočkat na film na srazu u Mifaka. Věřím, že bude promítán.

Nejsem vysírač, jen jsem chtěl zkusit , jak funguje cenzura.

A funguje.

A ve všem.

Co se nehodí, to se vymaže. ( i když to není v rozporu s podmínkami tohoto webu ) .

A to mne mrzí na každém z nás. Každý , kdo má moc , posunuje lidi tam, kam chce.

Je to všude stejný.

BOHUŽEL.

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

O5 mimo téma – až přijde čas prosím promazat

———————————————

kikibut2 napsal:

Kikibut jako takový není špatný hošík, poznal jsem se s ním osobně,

ale jeho neustálé propagátorství SG mne dere kůži.

Poradím Ti – založ si firmu a začni prodávat Savage. 😀

Tím že sem Kikibut vložil foto nových nástrah Savage vyhověl požadavku mé zvědavosti a informuje o novinkách které zkoušel nabídnout halibutům u Tromsø – naprosto v pořádku a k tématu, pokud Ti to dere kůži tak si zvykej (a nezapomeň rovněž napsat stížnost Peru Jonassonovi – neb si dovoluje používat např. dost nevhodnou kšiltovku, čímž by Ti mohl způsobovat kožní obtíže při sledování jeho videí, ba co víc dokonce má Savage Gear uveden mezi partnery na svých stránkách) nebo čti třeba politické slinty samozvaných expertů pod články na novinky.cz

kikibut2 napsal:

Nejsem vysírač, jen jsem chtěl zkusit , jak funguje cenzura.

A funguje.

A ve všem.

Co se nehodí, to se vymaže. ( i když to není v rozporu s podmínkami tohoto webu ) .

A to mne mrzí na každém z nás. Každý , kdo má moc , posunuje lidi tam, kam chce.

Je to všude stejný.

BOHUŽEL.

Tak nevysírej.

Tady nejsi na nezávislém fóru. Těžko najdeš někoho kdo bude financovat provoz serveru a trpět na něm něco co se mu z jakéhokoliv důvodu nelíbí.

Pokud se Ti to nelíbí zeď nářků není zde, odkaz na správné místo najdeš na posledním řádku pravidel.

Nezávislý server o mořském rybolovu neznám (možná nějaké zahraniční) můžeš ho založit a provozovat – stanov pravidla a používej je jako jedinou cenzuru, zajisti aby měl úroveň – s tím souvisí i mazání příspěvků mimo téma co tu nejen já a Ty aktuálně předvádíme – zatleskám a zvednu palec.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..pár fotrk od testerů, je vidět že “kudlám” chutnají, třeba budou i v Norsku treskám a jíné té naší havěti…:-D

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

honza dufek napsal:

..pár fotrk od testerů, je vidět že “kudlám” chutnají, třeba budou i v Norsku treskám a jíné té naší havěti…

Kde chytají, na Rujáně?

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Kikibut napsal – Na tuto barvu jsem ztratil svoji životní rybu!

No,myslím si,že je v tvém věku předčasné rekapitulovat,ale pozastavil bych se spíš nad užitím nástrah 25 -33cm.Chápu snahu o selektivnost,ale kde jsou halibuti nebývají většinou jiné ryby;jestli toto nebývá příčinou neúspěšných záseků. Nebo změnit strategii a sekat později.Ty halibuty do 120 cm jste chytili na jak velké nástrahy?

Pro ty,kteří nemají Savage Gear(jako třeba já),velcí halibuti se chytli třeba na http://www.topfishing.eu/velke-trollingove-ripery-topfishing/ Ice Fish,třeba neoslovili tak výhodně…

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

ZM napsal:

Kikibut napsal – Na tuto barvu jsem ztratil svoji životní rybu!

No,myslím si,že je v tvém věku předčasné rekapitulovat,ale pozastavil bych se spíš nad užitím nástrah 25 -33cm.Chápu snahu o selektivnost,ale kde jsou halibuti nebývají většinou jiné ryby;jestli toto nebývá příčinou neúspěšných záseků. Nebo změnit strategii a sekat později.Ty halibuty do 120 cm jste chytili na jak velké nástrahy?

Pro ty,kteří nemají Savage Gear(jako třeba já),velcí halibuti se chytli třeba na http://www.topfishing.eu/velke-trollingove-ripery-topfishing/ Ice Fish,třeba neoslovili tak výhodně…

Všechny ryby byli chycené na na velikost 25cm 460g ,kromě dvou na 20cm 270g . a jednoho i dokonce na nového 33cm 3D Heringa .

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 61. až 69. (celkem z 69)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Tromso 2012 Halibutíííííííí

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...