Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 50)
  • Autor
    vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

To Igorko: A to kde ste ich takto na gumy lapali, v Brekstate alebo na letisku?

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

vd napsal:

To Igorko: A to kde ste ich takto na gumy lapali, v Brekstate alebo na letisku?

Za Brekstadom – pred a za kamenolomom – na jar. V septembri – v Brekstade.

Zaujimavy lov nam ukazali kolegovia od vedla – 20g hlavicka + kopyto – len nahodili a potahovali v stplci.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

A co když ryby nejsou v hloubce 9 alebo 16 metrov,co děláte?Vlastně,co zavelí lodivod? Jak dlouho vydržíte takto organizovaně a uniformně chytat?

Nebyl by lepší(zábavnější,aktivnější) způsob chytání ten,při kterém byste mohli prochytávat celý sloupec dle vlastního uvážení?

Igorko – určitě zajímavější způsob,chytají tak skoro všichni,akorát mění hlavičky podle proudu,hloubky a nástrahy,podle vlastního uvážení,zkušeností,úspěšnosti atp.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Ale aj tak si myslim ze na trolling sme pochytali ovela viac ryb ako na pilkrovanie alebo na nastrahu vedenu v stplci. Na pomer ryb trolling : zvysok = 100 : 10.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

ZM napsal:

A co když ryby nejsou v hloubce 9 alebo 16 metrov,co děláte?Vlastně,co zavelí lodivod? Jak dlouho vydržíte takto organizovaně a uniformně chytat?

Nebyl by lepší(zábavnější,aktivnější) způsob chytání ten,při kterém byste mohli prochytávat celý sloupec dle vlastního uvážení?

Igorko – určitě zajímavější způsob,chytají tak skoro všichni,akorát mění hlavičky podle proudu,hloubky a nástrahy,podle vlastního uvážení,zkušeností,úspěšnosti atp.

Takto chytame do hlbky 20 m v pohode. Ked je to nad uvedenu hlbku – 50-70g hlavicka, nechame padnut az na dno, potiahneme, nechame padnut zas potiahneme – a je to tam.

Do vacsich hlbok nechodime. Najviac ryb mame z hlbok 6 – 17m – teda aspon na Gartene.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

vd,igorko – nemyslel jsem to nijak špatně,jen se mně představa velícího důstojníka-lodivoda udělujícího rozkazy,kdy se má nahodit,vyndat z vody zdála trochu legrační,něco jako spartákiáda,lodivod s praporkem…,můžeš dolů,ale ne moc…Jakabo bude mít určitě nějaký obrazový materiál:-P

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

ZM napsal:

vd,igorko – nemyslel jsem to nijak špatně,jen se mně představa velícího důstojníka-lodivoda udělujícího rozkazy,kdy se má nahodit,vyndat z vody zdála trochu legrační,něco jako spartákiáda,lodivod s praporkem…,můžeš dolů,ale ne moc…Jakabo bude mít určitě nějaký obrazový materiál

Jasne, v pohode.

Ale, preco nie? Lodivod sleduje sonar, smer atd. Ale striedame sa. Samozrejme, nechytame takto cely cas – najdeme hranu, odstavime cln a prelovujeme stlpec. V kazdom pripade, sposob lovu ktory sa nam osvedcil najviac je vyssie uvedeny trolling. Bavime sa ale o strednom Norsku – na Soroyi si toto nedokazem predstavit.

dukey
    Účastník
    (116 odpovědí)

Já to určitě zkusím na větší hloubce, do dvaceti metrů spolehneme tradičně na drift, neb jak praví klasik:” je pohodlné tohleto driftování” 😉

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

dukey napsal:

Já to určitě zkusím na větší hloubce, do dvaceti metrů spolehneme tradičně na drift, neb jak praví klasik:” je pohodlné tohleto driftování”

Který klasik? Kdo? Třeba má i jiné upotřebitelné rady.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

ZM napsal:

dukey napsal:

Já to určitě zkusím na větší hloubce, do dvaceti metrů spolehneme tradičně na drift, neb jak praví klasik:” je pohodlné tohleto driftování”

Který klasik? Kdo? Třeba má i jiné upotřebitelné rady.

No přeci pánové Smoljak a Svěrák v “Dobytí Severního pólu” ;-);-);-)

Nerez
    Člen
    (25 odpovědí)

Staré vlákno, máte novější poznatky k trollingu v Norsku, radši s woblerem nebo gumou?

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

fungují peříčka na makrely

Hlaváček Milan
    Účastník
    (271 odpovědí)

lada nedelej si šoufky:-P:-P:-P:-|

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Možná by jste pánové mohli zkusit chytat ryby. V Norsku to taky jde.

Trošku si zachytejte a pak zkuste ten Trolllling.

Nerez
    Člen
    (25 odpovědí)

pro pány ladu a zdeneko:

na slušně položenou otázku bych očekával slušnou odpověd, pokud k tématu nemám co říci, neodpovídám.Vaše ironické odpovědi jsou stupidní.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 50)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...