Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Trolling
- Toto téma obsahuje celkem 49 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Láďa Levinský a poslední změna proběhla před 9 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#54300 3.3.2013 v 6:10
To Igorko: A to kde ste ich takto na gumy lapali, v Brekstate alebo na letisku?
#54302 3.3.2013 v 6:37vd napsal:
To Igorko: A to kde ste ich takto na gumy lapali, v Brekstate alebo na letisku?
Za Brekstadom – pred a za kamenolomom – na jar. V septembri – v Brekstade.
Zaujimavy lov nam ukazali kolegovia od vedla – 20g hlavicka + kopyto – len nahodili a potahovali v stplci.
#54303 3.3.2013 v 6:39A co když ryby nejsou v hloubce 9 alebo 16 metrov,co děláte?Vlastně,co zavelí lodivod? Jak dlouho vydržíte takto organizovaně a uniformně chytat?
Nebyl by lepší(zábavnější,aktivnější) způsob chytání ten,při kterém byste mohli prochytávat celý sloupec dle vlastního uvážení?
Igorko – určitě zajímavější způsob,chytají tak skoro všichni,akorát mění hlavičky podle proudu,hloubky a nástrahy,podle vlastního uvážení,zkušeností,úspěšnosti atp.
#54305 3.3.2013 v 6:53Ale aj tak si myslim ze na trolling sme pochytali ovela viac ryb ako na pilkrovanie alebo na nastrahu vedenu v stplci. Na pomer ryb trolling : zvysok = 100 : 10.
#54306 3.3.2013 v 7:18ZM napsal:
A co když ryby nejsou v hloubce 9 alebo 16 metrov,co děláte?Vlastně,co zavelí lodivod? Jak dlouho vydržíte takto organizovaně a uniformně chytat?
Nebyl by lepší(zábavnější,aktivnější) způsob chytání ten,při kterém byste mohli prochytávat celý sloupec dle vlastního uvážení?
Igorko – určitě zajímavější způsob,chytají tak skoro všichni,akorát mění hlavičky podle proudu,hloubky a nástrahy,podle vlastního uvážení,zkušeností,úspěšnosti atp.
Takto chytame do hlbky 20 m v pohode. Ked je to nad uvedenu hlbku – 50-70g hlavicka, nechame padnut az na dno, potiahneme, nechame padnut zas potiahneme – a je to tam.
Do vacsich hlbok nechodime. Najviac ryb mame z hlbok 6 – 17m – teda aspon na Gartene.
#54307 3.3.2013 v 7:28vd,igorko – nemyslel jsem to nijak špatně,jen se mně představa velícího důstojníka-lodivoda udělujícího rozkazy,kdy se má nahodit,vyndat z vody zdála trochu legrační,něco jako spartákiáda,lodivod s praporkem…,můžeš dolů,ale ne moc…Jakabo bude mít určitě nějaký obrazový materiál:-P
#54308 3.3.2013 v 7:30ZM napsal:
vd,igorko – nemyslel jsem to nijak špatně,jen se mně představa velícího důstojníka-lodivoda udělujícího rozkazy,kdy se má nahodit,vyndat z vody zdála trochu legrační,něco jako spartákiáda,lodivod s praporkem…,můžeš dolů,ale ne moc…Jakabo bude mít určitě nějaký obrazový materiál
Jasne, v pohode.
Ale, preco nie? Lodivod sleduje sonar, smer atd. Ale striedame sa. Samozrejme, nechytame takto cely cas – najdeme hranu, odstavime cln a prelovujeme stlpec. V kazdom pripade, sposob lovu ktory sa nam osvedcil najviac je vyssie uvedeny trolling. Bavime sa ale o strednom Norsku – na Soroyi si toto nedokazem predstavit.
#54328 3.3.2013 v 11:08Já to určitě zkusím na větší hloubce, do dvaceti metrů spolehneme tradičně na drift, neb jak praví klasik:” je pohodlné tohleto driftování” 😉
#54330 3.3.2013 v 11:22dukey napsal:
Já to určitě zkusím na větší hloubce, do dvaceti metrů spolehneme tradičně na drift, neb jak praví klasik:” je pohodlné tohleto driftování”
Který klasik? Kdo? Třeba má i jiné upotřebitelné rady.
#54339 3.3.2013 v 11:42ZM napsal:
dukey napsal:
Já to určitě zkusím na větší hloubce, do dvaceti metrů spolehneme tradičně na drift, neb jak praví klasik:” je pohodlné tohleto driftování”
Který klasik? Kdo? Třeba má i jiné upotřebitelné rady.
No přeci pánové Smoljak a Svěrák v “Dobytí Severního pólu” ;-);-);-)
#105012 12.3.2015 v 12:09Staré vlákno, máte novější poznatky k trollingu v Norsku, radši s woblerem nebo gumou?
#105017 12.3.2015 v 15:18fungují peříčka na makrely
#105022 12.3.2015 v 15:36lada nedelej si šoufky:-P:-P:-P:-|
#105047 12.3.2015 v 23:18Možná by jste pánové mohli zkusit chytat ryby. V Norsku to taky jde.
Trošku si zachytejte a pak zkuste ten Trolllling.
#105055 13.3.2015 v 7:07pro pány ladu a zdeneko:
na slušně položenou otázku bych očekával slušnou odpověd, pokud k tématu nemám co říci, neodpovídám.Vaše ironické odpovědi jsou stupidní.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Trolling