Hasvik, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 23°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Trofejní ryba

Mám dotaz. Jistě už mnoho z vás vezlo celou trofejní rybu domů. Tak mi poradí.

Preparované hlavy nějaké mám a vím jak to to má být aby se preparovat daly.

Trofejní celou rybu, kterou si můžu z Norska odvézt, vezete i s vnitřnostma?

Nechci polemizovat o tom, že to celník stejnak nepozná, když je zmražená.

Pochybuju, že takováto celá ryba by se dala jíst. A tak mě zajímá, jak je to s preparováním celé ryby, pokud by byla vykuchaná.

Jde mi totiž o limit 50 kg na osobu všech přeparvovaných věcí i když tohle asi nikdo nikdy nekontroluje.

Díky za odpovědi.

Odpovědět

Ahoj,osobně jsem takto rybu nikdy nevezl,ale kolegové ze zájezdu vezly kelera na preparaci.Měl tak 110 až 115cm.měli ho zmrazenýho v pulťáku a zabalenýho do strečky,před odjezdem ho ještě zamotali do nějakýho hadru a znova do strečky a ve vleku v pohodě vydržel.

  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.