Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 19°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 17°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Tresčí játra, recepty

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další »
postak
21.04.2010 ID: 524057

Vážení kolegové,

máte-li někdo nějaký recept na zpracování tresčích jater, prosím, podělte se s námi ostatními.

0
Odpovědět
zdeněk křešnička
28.03.2013 ID: 1057680

-uzený divočák, naložený v jalovčí a mladé dubové kůry (lončáček)

0

Odpovědět

zdeněk křešnička
28.03.2013 ID: 1057681

to:Pavka, když ty játra nemusím každý den a moc se jich sníst nedá......

0

Odpovědět

Pafka
28.03.2013 ID: 1057682

Takové fotky, to je zločin proti lidskosti - za ten by se mělo odsuzovat k veřejně prospěšným pracem - uzení podobných libůstek pro kolegy a kamarády :-D :-D

Když koukám na tu udírnu, tam by se vešel i Šroubek - je u nich prý hrozná kosa :-D :-D :-D

0

Odpovědět

zdeněk křešnička
28.03.2013 ID: 1057683

Udírnu mám "akorát",tenhle proviant se tak rychle ne(z)kazí,myslíš tam dát Šroubka ,aby nám hodně dlouho vydržel?!

0

Odpovědět

Pafka
28.03.2013 ID: 1057685

Určitě - byl by z něho vyvoněnej frajer :-D :-D

0

Odpovědět

mikulcak
28.03.2013 ID: 1057687

Souhlasím s Pafkou,na to se nedá dívat:-P:-P:-P,hned jsem začal slintat

jak ten pes od Pavlova:-D:-D:-D

0

Odpovědět

JAKABO
28.03.2013 ID: 1057689

A už niekto porovnával chuť tých domácich a tých kupovaných?

0

Odpovědět

Pafka
28.03.2013 ID: 1057693

Toto je proti vlastnoručně zavařeným hnus, velebnosti :-D :-D

0

Odpovědět

JAKABO
28.03.2013 ID: 1057695

0

Odpovědět

JAKABO
28.03.2013 ID: 1057696

Tak asi veľký rozdiel.Nejem to,tak nemám ani šajnu o chuti.

0

Odpovědět

zdeněk křešnička
28.03.2013 ID: 1057699

Léta vyzkoušený recept na tresčí játra, už jsem ho sem kdysi dával. Odblaněné čisté jatýrka z tresky, mají být z tresky(mník má velký a čistý, ale nejsou tak chutný, zkuste porovnat, také je "chleba a chleba"

Vařit s osolenou vodou a octem 2x, první převaření je na odstranění hrubých nečistot a blan.Pokud je na povrchu vařících jater škraloup a voda je mléčná, vařit ještě jednou, voda musí být bez škraloupu.Před druhém vaření nakrájet přiměřeně stejnou velikost,podle množství jater dávám koření. Každý, co mu chutná a co mu je vlastní,já dávám bobkový list,celý pepř, ochutnat, mají být slanější, protože olej kterým se zalijí změní slanost. Nedávám žádné ostré koření, protože to potlačí chuť jatýrek a potom nevíte co jíte.Ještě teplá nandat do skleniček a zalít kvalitním olejem, čisté a odmaštěné víčko a skleničku zavíčkuji. Dát do chladna a přez víčka mokrý hadr, dokud nezchladnou opakovat hadr. Dále NEZAVAŘOVAT,používá(m) tento recept,15 let a nikdy se nám játra nezkazily, ani za pět let!

-Jdu do sklepa a vyfotím realitu ...

0

Odpovědět

zdeněk křešnička
28.03.2013 ID: 1057716

U nás se to moc nejí, ale když je nějaký myslivecký setkání, nebo pro známé...

0

Odpovědět

zdeněk křešnička
28.03.2013 ID: 1057719

0

Odpovědět

JAKABO
28.03.2013 ID: 1057725

gruvearbeider- No konečne nejaká realita. To je iná.

0

Odpovědět

Erg
28.03.2013 ID: 1057730

tak a teď jsem dostal vážně HLAD :-D

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.