Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Tresčí játra, recepty

  • Toto téma obsahuje celkem 78 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dosky a poslední změna proběhla před 9 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 79)
  • Autor
    Příspěvky
  • #57680
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    -uzený divočák, naložený v jalovčí a mladé dubové kůry (lončáček)

    #57681
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    to:Pavka, když ty játra nemusím každý den a moc se jich sníst nedá……

    #57682
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

    Takové fotky, to je zločin proti lidskosti – za ten by se mělo odsuzovat k veřejně prospěšným pracem – uzení podobných libůstek pro kolegy a kamarády 😀 😀

    Když koukám na tu udírnu, tam by se vešel i Šroubek – je u nich prý hrozná kosa 😀 😀 😀

    #57683
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    Udírnu mám “akorát”,tenhle proviant se tak rychle ne(z)kazí,myslíš tam dát Šroubka ,aby nám hodně dlouho vydržel?!

    #57685
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

    Určitě – byl by z něho vyvoněnej frajer 😀 😀

    #57687
    mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

    Souhlasím s Pafkou,na to se nedá dívat:-P:-P:-P,hned jsem začal slintat

    jak ten pes od Pavlova:-D:-D:-D

    #57689
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

    A už niekto porovnával chuť tých domácich a tých kupovaných?

    #57693
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

    Toto je proti vlastnoručně zavařeným hnus, velebnosti 😀 😀

    #57695
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

    #57696
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

    Tak asi veľký rozdiel.Nejem to,tak nemám ani šajnu o chuti.

    #57699
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    Léta vyzkoušený recept na tresčí játra, už jsem ho sem kdysi dával. Odblaněné čisté jatýrka z tresky, mají být z tresky(mník má velký a čistý, ale nejsou tak chutný, zkuste porovnat, také je “chleba a chleba”

    Vařit s osolenou vodou a octem 2x, první převaření je na odstranění hrubých nečistot a blan.Pokud je na povrchu vařících jater škraloup a voda je mléčná, vařit ještě jednou, voda musí být bez škraloupu.Před druhém vaření nakrájet přiměřeně stejnou velikost,podle množství jater dávám koření. Každý, co mu chutná a co mu je vlastní,já dávám bobkový list,celý pepř, ochutnat, mají být slanější, protože olej kterým se zalijí změní slanost. Nedávám žádné ostré koření, protože to potlačí chuť jatýrek a potom nevíte co jíte.Ještě teplá nandat do skleniček a zalít kvalitním olejem, čisté a odmaštěné víčko a skleničku zavíčkuji. Dát do chladna a přez víčka mokrý hadr, dokud nezchladnou opakovat hadr. Dále NEZAVAŘOVAT,používá(m) tento recept,15 let a nikdy se nám játra nezkazily, ani za pět let!

    -Jdu do sklepa a vyfotím realitu …

    #57716
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    U nás se to moc nejí, ale když je nějaký myslivecký setkání, nebo pro známé…

    #57719
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

    #57725
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

    gruvearbeider- No konečne nejaká realita. To je iná.

    #57730
    Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

    tak a teď jsem dostal vážně HLAD 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 79)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Tresčí játra, recepty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...