Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Trajekt Sassnitz-Trelleborg

• Toto téma obsahuje celkem 44 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Ota a poslední změna proběhla před 11 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 45)
  • Autor
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Piva: jo je to tak, jak píšeš. Za 116 Éček oba trajekty, po cestě mezi nimi žádná mýta nejsou. Ten tunel od Malmö je svým způsobem zajímavé projet a ty mosty také, nám tenkrát ale lilo cestou tam i zpět, tak jsme z toho nic neměli. Zajímavější je dokument o tom, jak ty mosty a tunel stavěli, je to na stahuj.cz.

hlasunek
    Člen
    (72 odpovědí)

Step napsal:

To Piva: Jedinou, ale velkou výhodu vidím, že nemusíš hlídat čas před odjezdem trajektu. Přijedeš, zaplatíš a když nenajíždíš na trajekt hned,tak dáš cigáro a už jedeš, prostě fofr. Nemusíš očumovat před odjezdem trajektu v přístavu 2 hod dopředu a pak cesta trajektem, kterou jsme stejně nespali a potloukali se po palubě a pak se dohadovali, kdo bude řídit.

Rok 2010 trajekt Puttgarden Rodby jede každých 30min. délka plavby 40.min cena 80 EUR , most a tunel do Malmö 30 EUR trasa Puttgarden Helsinborg dlouhá 281 km,

Rok 2012 trajekty Puttgarden Rodby Helsingor Helsinborg 116 EUR (platba najednou v Puttgardenu) trasa Puttgarden Helsinborg dlouhá 230 km, tedy kratší.

Trajekt Helsingor Helsinborg jezdí stejným způsobem jako Puttgarden Rodby a je zhruba o polovinu kratší. V přístavech úplně v pohodě.

Poslal jsem ti SZ díky

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Když už řešíte cestu Putt-Rodby kvůli času, to se pak skoro vyplatí jet po mostě. To se nečeká nikde. My doposud vždy volili pohodu na Rostock-Trelleborg+kajuta. Probereš se ráno v Trelleborgu a jsi fresh. potom cesta až někam k Lilehammeru a tam kemp a grilovačka. Rono pak dorazit to střední Norsko. Cesta z5 vždy nonstop, tak jak píšete.

mikr
    Účastník
    (204 odpovědí)

Já trajekt Rostock-Trelleborg objednával vždy u cestovky Thomas Cook ve Spálené ulici. Už jsem je kontaktoval a zastupují nově i Stena Line takže se nic neměmí.www.sacndlines.cz Ceny jsou bez poplatků.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Holzby: “No jo panáčkové se musí vyhajat pak grilovačka u Lilehammeru”, ale jo, má to taky něco do sebe. Člověk přece jede na dovolenou a s partou, tak si to kouká po svém užít. Každý podle svého gusta. My nadržený jezdíme cugrunt a když máme zastavit na kuřáckou, tak jsme nervózní. :-D:-D

Jednou jsem navrhnul po cestě tam se zastavit na “trolí stezce” a málem mne umlátili.:-S;-)

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

To Step: jo jo, to znám, na Geiranger jsem je tahal 4roky a nakonec byli úplně unešený 🙂 .Stejný i s návštěvou akvária v Alesundu. Kdo budete poblíž, je to něco úžasnýho co by každej měl navštívit. Já jsem radši za tu pohodu. Je spousta srandy a člověk se nikam nežene. Vyjedeme o 1/2dne dřív a akorát to vyjde. Cestou z5 je to jiné.

Zdeněk Matyášek
    Účastník
    (2 odpovědí)

To Holzby: tak ja ti dekuju ze jsem videl Geiranger asi 3x… Je to tam krásný… vzlast kdyz si u zabradli muzes zahrat fotbalek.

To Step : uz sem se lek z predchozich komentaru ze si zacal kourit :-))) ty uhlavni odpurce!

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Mates020: čau rybáři! Znáš mě, ne? Já a kouřit? “Kuřák a slepice největší svinčík do baráku”!!

Oni by chlapi byli schopní kouřit v autě, tak musíme dělat zastávky. Ty jezdíš s Holzbym? Rekreačně!

😀

Budeš na srazu v Praze? Já se na CSc sraz nedostal.

Pepa Karman
    Člen
    (1 odpovědí)

Loni jsem sehnal taky přes scandlines.cz, viz mikr. Letos vůbec nevim, jestli se na sever podívám. Možná na podzim… 😕

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Zdravím všechny Norky,

nevíte někdo z vlastní zkušenosti jak to je když koupíte lístek přímo v přístavu ?? Jaká je cenová hladina oproti ECONOMY, FLEXI ….?

Jde mi o cestu z5 Trelleborg-Sassnitz . Trajekt jede 12:45 a pak 17:45 . Myslím že 12:45 se dá stihnout, ale kdyby ne je to blbý. A rezervovat rovnou 17:45 mi přijde zbytečný. Poplatek za změnu je 30EUR u ECON což je taky ne málo a ještě se musí doplatit rozdíl ceny lodního lístku.

Vogon
    Účastník
    (86 odpovědí)

My jsme teď jeli tímto trajektem, měli jsme zabukovaný odjezd z pátku na sobotu, přijeli jsme dřív, bez problému nás nalodili, akorát změnila jízdenku, bez poplatku. Jo a ještě byla pěkná:-D švédka:-D

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

vogon napsal:

My jsme teď jeli tímto trajektem, měli jsme zabukovaný odjezd z pátku na sobotu, přijeli jsme dřív, bez problému nás nalodili, akorát změnila jízdenku, bez poplatku. Jo a ještě byla pěkná švédka

A to jste meli bloklej Economy tarif?

Joe
    Člen
    (19 odpovědí)

Loni 26.3.ráno. Do 6m – 4lidi. Platba na molu 1099SEK nebo 133EU.

bestik
    Účastník
    (297 odpovědí)

Uz jsem to tu psal. Osobak bez vleku je aktualne jedna cesta kolem 55 EUR a da se trefit i za 33. Letos vyrazne slevnili ceny.

Vogon
    Účastník
    (86 odpovědí)

Holzby napsal:

vogon napsal:

My jsme teď jeli tímto trajektem, měli jsme zabukovaný odjezd z pátku na sobotu, přijeli jsme dřív, bez problému nás nalodili, akorát změnila jízdenku, bez poplatku. Jo a ještě byla pěkná švédka

A to jste meli bloklej Economy tarif?

Ano

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 45)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Trajekt Sassnitz-Trelleborg

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...