Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Trajekt Sassnitz-Trelleborg

• Toto téma obsahuje celkem 44 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Ota a poslední změna proběhla před 11 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 45)
  • Autor
    Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

to scarabo, třeba ti pomůže toto

Sassnitz – Trelleborg

scarabo
    Účastník
    (39 odpovědí)

To Naki, díky to bude ono. Nějak jsem to nemohl najít a byl jsem nervozní z toho, že budeme řešit jinou cestu. Máte někdo zkušenost – Tenhle trajekt x Cesta přes dánské mosty? jak to vychází cenově?

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Jde hlavně o pohodu při cestě . Most Kodaň-Malmo je cenově cca stejnej jako trajekt Hels-Hels. Ale rychlejší.

asi takhle pro trasu Praha-Malmo :

1) Sassnitz Trelleborg 700km + 88EUR trajekt

cca 7hod (cesta) + 4,5hod (lodí) + čekání (vylodění, nalodění …)

2) mosty Dánsko + Kodaň/Malmo 1150km + 45EUR za most cca 10,5hod

Cestou domů nejspíš varianta 2 (s úpravou trajekt Gedser-Rostock)

Cestou nahoru určitě varianta 1.

scarabo
    Účastník
    (39 odpovědí)

Zdravím, začal jsem plánovat cestu do Norska na duben, ale zasekl jsem se na "našem" trajektu. Když jsem chtěl zjistit kolik to bude stát vypadlo na mě tohle: > Všechny Trasy: Žádné další plavby – prosím kontaktujte call centrum 246019149. Na call centrum jsem samozřejmě zkoušel volat, ale paní se mnou chtěla komunikovat polsky nebo anglicky, přičemž ani jedním jazykem nevládnu. Nevíte někdo, co se s tím trajektem děje? 😉

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

to scarabo-jezdím trajekty Rostock-Gedser a Helsingor-Helsingborg jedna cesta pro auto a až 9 lidí 86 euro (za oba trajekty).Cesta dánskem cca 190 km.Vše si zjistíš na trajekt.cz,Švédsko-Sweden ticket 2.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

uz jsem to tu psala drive – ted jeste jednou

Trajektová společnost Scandlines prodala linky trajektů na trase

Sassnitz-Trelleborg,

Rostock-Trelleborg,

Travemünde-Ventspils/Liepaja

Nynäshamn-Ventspils

a obchod se suvenýry Sassnitz společnosti Stena Line Scandinavia AB.

Kupní smlouva vešla v platnost 11 října 2012. Prodané lístky zůstávají v platnosti.

Jízdenky můžete objednávat přímo na http://www.stenaline.com

Scandline nadále provozuje linky Puttgarden-Rødby, Rostock-Gedser a Helsingør a Helsingborg.

Linky Stena line vidíte na obrázku. http://www.rybolov-cestovani-norsko.cz/Aktuality.html

Více informací najdete na stránkách společností.

Pri ceste na sever misto oklikou pres danske mosty muzete pouzit kratky trajekt Puttgarden-Rödby – ten jezdi skoro kazde pul hodiny, prejezd trva ca 40 min. http://www.scandlines.de/

Jizdenka vcetne mytneho za Üresundsky most se da take objednat predem http://www.oeresund-bruecke.de/urlaub/maut/preis-puttgarden-oeresundbruecke/pkw.html

na techto strankach se daji krome mytneho objednat i dalsi kombinovane listky http://www.oeresund-bruecke.de/

scarabo
    Účastník
    (39 odpovědí)

Spousta užitečných informací. Díky všem 🙂

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Ano je to tak,právě mi psal kamarád,který bydlí už šest let v Altě a na vánoce se vracel domů tímto trajektem.Lístek kupoval na Scandlines.com,ale na lístku už byla napsaná společnost Stena Line,lístek stál 139Eu.

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

nechapem preco sa ZAOBERATE trajektom SASNIC podla vlastnej skusenosti DOPRAVA MEDZI TYSKLAND -_SVERIGE JE CENOVO ROVNAKA- cena benzinu a trajektu-a trajektu a benzinu- do sverige je rovnaka ci ides sa.. rost..putg ..do NORSKA ZA TIE ISTE peniaze osobne uprednostnujem cestu po kyvadlovych trajektoch nema COLNE KONTROLYa CAKAM max 30 minut za dalsie co je pre MNA najdolezitejsie neviaze ma CAS VZHLADOM NATO ZE TO MAM K TRAJEKTU Z OBOCH STRAN 1000KM a cesty su nevyspitatelne idem v pohode aviem ze ma PREVEZU najlacnejsie a KEDY chcem JA.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To rybarik: líp bych to nenapsal, mám stejný názor.

Je to však na každém, co si zvolí. Musím se přiznat, že jsem už vyzkoušel všechny varianty. Teď jezdíme krátké trajekty Puttgarden, Rodby, Helsingor, Helsinborg, po E6 na Oslo bez sebemenších problémů. A cesta tam i zpět odsejpá a bez nervů jestli trajekt stihnem nebo ne. Vždy to do 30 minut jede.

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

TO STEP, ja jazdim tiez TERAZ kratke SKOR TR-SASNIC to cakanie a OPITY POLIACI colnici v troleborgu NIC PRE MNA …prave zvazujem CESTU TRONDHEIM-KRAKOV LETECKY skvele ceny

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

To Step, také jezdíme přez Sasnic a nic moc proto hledám změnu.Proto se ptám mosty které vedou po vaší trase jsou placené? Cenově ta vaše trasa vyjde srovnatelně jako přez Sasnic-Treleborg?

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Piva: Jedinou, ale velkou výhodu vidím, že nemusíš hlídat čas před odjezdem trajektu. Přijedeš, zaplatíš a když nenajíždíš na trajekt hned,tak dáš cigáro a už jedeš, prostě fofr. Nemusíš očumovat před odjezdem trajektu v přístavu 2 hod dopředu a pak cesta trajektem, kterou jsme stejně nespali a potloukali se po palubě a pak se dohadovali, kdo bude řídit.

Rok 2010 trajekt Puttgarden Rodby jede každých 30min. délka plavby 40.min cena 80 EUR , most a tunel do Malmö 30 EUR trasa Puttgarden Helsinborg dlouhá 281 km,

Rok 2012 trajekty Puttgarden Rodby Helsingor Helsinborg 116 EUR (platba najednou v Puttgardenu) trasa Puttgarden Helsinborg dlouhá 230 km, tedy kratší.

Trajekt Helsingor Helsinborg jezdí stejným způsobem jako Puttgarden Rodby a je zhruba o polovinu kratší. V přístavech úplně v pohodě.:-D

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

To Step- moc děkuji, jen se raději ještě zeptám.To znamená pokud zaplatím 116 Eur tak jedu za tu cenu od Puttgardenu přez Helsingor + další trajekt do Helsinborgu? Žádné jiné poplatky cestou? Na Malmo mi to přijde cesta zpět.:-)děkuji

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

dobre se hledaji trajekty na;directferries.cz.Vcetne cen a casu odjezdu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 45)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Trajekt Sassnitz-Trelleborg

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...