Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 21°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Trajekt Rostock – Gedser

1 2 Další »
Lipenak
24.01.2013 ID: 525077

Pro ty co jezdí na ostro tento trajekt. Co jsem našel na stánkách https://www.scandlines.com od 4.3. mají jiný jízdní řád. Tak bacha 8-)

0
Odpovědět
Erg
24.01.2013 ID: 1051096

Teď na to koukám, že počet trajektů je v některých dnech pořádně ořezaný - někdy jeden dokonce jenom jenom nebo dva a to ještě pouze ráno. Budeme si muset promyslet, jestli raději nezvolíme jinou trasu, i když tuto jsme jeli v loňském roce a v kombinaci s Oresundským mostem mi to přišlo jako ideální (jezdíme střední Norsko - Aure) V každém případě díky za upozornění

0

Odpovědět

Prach
24.01.2013 ID: 1051097

Jaká je cena trajektu při placení až na terminálu?

0

Odpovědět

Naki
24.01.2013 ID: 1051098

[citace]erg napsal: Teď na to koukám, že počet trajektů je v některých dnech pořádně ořezaný - někdy jeden dokonce jenom jenom nebo dva a to ještě pouze ráno. Budeme si muset promyslet, jestli raději nezvolíme jinou trasu, i když tuto jsme jeli v loňském roce a v kombinaci s Oresundským mostem mi to přišlo jako ideální (jezdíme střední Norsko - Aure) V každém případě díky za upozornění[/citace]

Nevím jestli jsem to našel správně,ale TADY jich jede přes den dost. Ořezání vypadá spíš na noční plavby a to jen v některých dnech.

0

Odpovědět

Vladimír Doškář
24.01.2013 ID: 1051114

[citace]Naki napsal:

erg napsal: Teď na to koukám, že počet trajektů je v některých dnech pořádně ořezaný - někdy jeden dokonce jenom jenom nebo dva a to ještě pouze ráno. Budeme si muset promyslet, jestli raději nezvolíme jinou trasu, i když tuto jsme jeli v loňském roce a v kombinaci s Oresundským mostem mi to přišlo jako ideální (jezdíme střední Norsko - Aure) V každém případě díky za upozornění

Nevím jestli jsem to našel správně,ale TADY jich jede přes den dost. Ořezání vypadá spíš na noční plavby a to jen v některých dnech.[/citace]

Našel jsi to správně. Gedser Rostock a obráceně jezdí každé dvě hodiny. Jinak Čau Naki a hodně nej nej do nového roku. Ještě jsme spolu letos nemluvili.

Došky 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

0

Odpovědět

Naki
24.01.2013 ID: 1051120

Došky díky a tobě přeji to stejné. Jak to vypadá,tak se uvidíme až ve Spálově, na sraz do Práglu to nestíhám. Ale pokud bych měl cestu,tak se ozvu. Pozdravuj i ženu.

0

Odpovědět

Lipenak
24.01.2013 ID: 1051128

Naki a Došky to, že to píšou prodejci zatím podle starého jízdního řádu po těch dvou hodinách to je pravda, ale na https://www.scandlines.com čili provozovatel má od 4.3. jízdní řád již jiný. Zadejte si loď 3.3.(neděle) je starý jízní řád a od 4.3. je nový

0

Odpovědět

Norek
24.01.2013 ID: 1051129

To Lipenak: Honzo máš pravdu, chce to originál německý web. Počet trajektů je přibližně stejný, ale už nejezdí v každou lichou hodinu, jsou tam časový posuny. V den našeho odjezdu jede dokonce noční již v O,30hod a poslední večer v 22,15. :-P Došky a Naki polepšete se!:-(

0

Odpovědět

Naki
25.01.2013 ID: 1051135

Díval jsem se na plavbu 3.3.2013 ,to jede 8 trajektů, 4.3. jede trajektů 10. Hlavní je,že jedou,nejpozději po 3 hodinách.

3.3.2013

4.3.2013

0

Odpovědět

Lipenak
25.01.2013 ID: 1051137

Naki s tím naprostý souhlas:-P Já jen založil tohle vlákno kvůli tomu, aby ti co jezdí rok co rok tento trajekt bez rezervací věděli, že je to v jiný čas než předešlé roky a nestáli tam pak třeba o hodinu déle jak trubky 8-)

0

Odpovědět

skroban5
26.01.2013 ID: 1051250

Letos nechcem čekat na trajekt v Trelleborgu tak zjišťuji cestu přes Dánsko.Nevíte někdo kolik stojí mýto přes Oresundský most,platí se v Dánsku mýto a je cena trajektu Rodby-Puttgarden vyšší na místě bez zabukování? Díky.

0

Odpovědět

Norek
26.01.2013 ID: 1051256

To skroban5: v červenci 2012 (Transit + 6osob) stál trajekt Rostock-Gedser 125,-EUR, Oresundský most 310,-DKK = 41,62EUR. Mýto se v DK neplatí. Zpět jsme jeli trajekty Helsingborg-Helsingor a Rodby-Puttgarden na jeden lístek za 1165,-SEK. Vždy bez zabukování. Cesta tam vyšla na české koruny 4312,-Kč a zpět 3575,-Kč. Vše placeno kartou, ceny jsou podle výpisu z banky.

0

Odpovědět

kodl1
26.01.2013 ID: 1051261

To skroban5: v srpnu 2012 Transit + 6osob stál trajekt Rostock-Gedser 80,-EUR.Cena přes Oresundský most 41,72 EUR.(jedna cesta) Trajek jsme měli zabukovaný.(Objednávku trajektu jsem dělal v únoru 2012)

0

Odpovědět

janka
26.01.2013 ID: 1051262

Na techto strankach najdete aktualni ceny mytneho a dalsi nabidky kombi-listku trajekty + most, mosty z danske strany atd.

navic se zde daji listky i objednat. Stranky jsou v nemcine a anglictine.

http://www.oeresund-bruecke.de/

0

Odpovědět

sokolik
27.01.2013 ID: 1051271

xxx

0

Odpovědět

1 2 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.