Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Trajekt Rostock – Gedser

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Glum a poslední změna proběhla před 6 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Autor
    Lipenak
    Účastník
    (192 odpovědí)

Pro ty co jezdí na ostro tento trajekt. Co jsem našel na stánkách https://www.scandlines.com od 4.3. mají jiný jízdní řád. Tak bacha 😎

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

Teď na to koukám, že počet trajektů je v některých dnech pořádně ořezaný – někdy jeden dokonce jenom jenom nebo dva a to ještě pouze ráno. Budeme si muset promyslet, jestli raději nezvolíme jinou trasu, i když tuto jsme jeli v loňském roce a v kombinaci s Oresundským mostem mi to přišlo jako ideální (jezdíme střední Norsko – Aure) V každém případě díky za upozornění

Prach
    Účastník
    (26 odpovědí)

Jaká je cena trajektu při placení až na terminálu?

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

erg napsal: Teď na to koukám, že počet trajektů je v některých dnech pořádně ořezaný – někdy jeden dokonce jenom jenom nebo dva a to ještě pouze ráno. Budeme si muset promyslet, jestli raději nezvolíme jinou trasu, i když tuto jsme jeli v loňském roce a v kombinaci s Oresundským mostem mi to přišlo jako ideální (jezdíme střední Norsko – Aure) V každém případě díky za upozornění

Nevím jestli jsem to našel správně,ale TADY jich jede přes den dost. Ořezání vypadá spíš na noční plavby a to jen v některých dnech.

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

Naki napsal:

erg napsal: Teď na to koukám, že počet trajektů je v některých dnech pořádně ořezaný – někdy jeden dokonce jenom jenom nebo dva a to ještě pouze ráno. Budeme si muset promyslet, jestli raději nezvolíme jinou trasu, i když tuto jsme jeli v loňském roce a v kombinaci s Oresundským mostem mi to přišlo jako ideální (jezdíme střední Norsko – Aure) V každém případě díky za upozornění

Nevím jestli jsem to našel správně,ale TADY jich jede přes den dost. Ořezání vypadá spíš na noční plavby a to jen v některých dnech.

Našel jsi to správně. Gedser Rostock a obráceně jezdí každé dvě hodiny. Jinak Čau Naki a hodně nej nej do nového roku. Ještě jsme spolu letos nemluvili.

Došky 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Došky díky a tobě přeji to stejné. Jak to vypadá,tak se uvidíme až ve Spálově, na sraz do Práglu to nestíhám. Ale pokud bych měl cestu,tak se ozvu. Pozdravuj i ženu.

Lipenak
    Účastník
    (192 odpovědí)

Naki a Došky to, že to píšou prodejci zatím podle starého jízdního řádu po těch dvou hodinách to je pravda, ale na https://www.scandlines.com čili provozovatel má od 4.3. jízdní řád již jiný. Zadejte si loď 3.3.(neděle) je starý jízní řád a od 4.3. je nový

Norek
    Účastník
    (142 odpovědí)

To Lipenak: Honzo máš pravdu, chce to originál německý web. Počet trajektů je přibližně stejný, ale už nejezdí v každou lichou hodinu, jsou tam časový posuny. V den našeho odjezdu jede dokonce noční již v O,30hod a poslední večer v 22,15. 😛 Došky a Naki polepšete se!:-(

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Díval jsem se na plavbu 3.3.2013 ,to jede 8 trajektů, 4.3. jede trajektů 10. Hlavní je,že jedou,nejpozději po 3 hodinách.

3.3.2013

4.3.2013

Lipenak
    Účastník
    (192 odpovědí)

Naki s tím naprostý souhlas:-P Já jen založil tohle vlákno kvůli tomu, aby ti co jezdí rok co rok tento trajekt bez rezervací věděli, že je to v jiný čas než předešlé roky a nestáli tam pak třeba o hodinu déle jak trubky 😎

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

Letos nechcem čekat na trajekt v Trelleborgu tak zjišťuji cestu přes Dánsko.Nevíte někdo kolik stojí mýto přes Oresundský most,platí se v Dánsku mýto a je cena trajektu Rodby-Puttgarden vyšší na místě bez zabukování? Díky.

Norek
    Účastník
    (142 odpovědí)

To skroban5: v červenci 2012 (Transit + 6osob) stál trajekt Rostock-Gedser 125,-EUR, Oresundský most 310,-DKK = 41,62EUR. Mýto se v DK neplatí. Zpět jsme jeli trajekty Helsingborg-Helsingor a Rodby-Puttgarden na jeden lístek za 1165,-SEK. Vždy bez zabukování. Cesta tam vyšla na české koruny 4312,-Kč a zpět 3575,-Kč. Vše placeno kartou, ceny jsou podle výpisu z banky.

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

To skroban5: v srpnu 2012 Transit + 6osob stál trajekt Rostock-Gedser 80,-EUR.Cena přes Oresundský most 41,72 EUR.(jedna cesta) Trajek jsme měli zabukovaný.(Objednávku trajektu jsem dělal v únoru 2012)

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Na techto strankach najdete aktualni ceny mytneho a dalsi nabidky kombi-listku trajekty + most, mosty z danske strany atd.

navic se zde daji listky i objednat. Stranky jsou v nemcine a anglictine.

http://www.oeresund-bruecke.de/

sokolik
    Účastník
    (9 odpovědí)

xxx

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Trajekt Rostock – Gedser

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...