Máte nekdo zkušenosti s tímto trajektem? Jaké výhody či nevýhody pro Vás má.Dík za odpovědi.
Máte nekdo zkušenosti s tímto trajektem? Jaké výhody či nevýhody pro Vás má.Dík za odpovědi.
Letos červen - červenec trajekt tam a zpátky, 7 lidí, dodávka do 6m délky a 2,5 metru výška, 2 kajuty a komplet jídlo (večeře, snídaně) za 49.613 Kč.
Odpovědět
Čao, díky moc. To bylo asi bez kajuty,že?
S kajutou, ale jen jedna cesta z Gdaňsku do Nyneshamnu
Odpovědět
Na prelome máj jún 4 ľudia jedno auto dve kajuty bez okien s raňajkami, obojsmerná cesta cena 1166 €. Oplatilo sa zaplatiť SEK kartou, v € alebo Zl to vychádzalo o pár € viac
Odpovědět
Jak moc dopředu je dobré koupit tento trajekt? Jedeme v srpnu s dětmi. Díky za odpověď.
Odpovědět
Jak moc dopředu je dobré koupit tento trajekt? Jedeme v srpnu s dětmi. Díky za odpověď.
pokud si dobre pamatuju tak to jde nekdy okolo ledna objednat a byla v lednu sleva cca 15 %, nevim jak letos
Odpovědět
Ahoj, prosím ještě o radu, co se týká času. Beru to tak, že ať už zvolím Rostock nebo Gdaňsk, vyjíždím ráno z baráku a druhý den jsem ve Švédsku. Když Rostock, tak večerní trajekt a v 6 ráno jsem Trelleborg. Když Gdaňsk, tak jsem ve 13hod v Nynashman (jelikož trasa Trelleborg-Stockholm je 7 hod, jsem ve Švédsku prakticky ve stejný čas na stejném místě). Tzn. příjezd na sever úplně stejně. Rozdíl tedy vidím jen v tom, kdy budu muset vyjet ráno z baráku. Souhlasí to nebo máte jiné zkušenosti? Díky moc.
Odpovědět
Ještě koukni na trajekty Svinoústí-Ystad ( polferries.com ) , třeba se Ti časově budou hodit. Jezdí taky na noc a ráno kolem 6,00 jsi v Ystadu ve Švédsku.
Odpovědět
S těmi časy je to zhruba tak,jak píšeš. S těmito trajekty bys byl teoreticky ve Stockholmu ve stejný čas s jedním zásadním rozdílem. Přes Rostock dojedeš už utahaný a ne dobře vyspaný,z Gdaňska jseš odpočatý jako mladík. Z čehož vyplývá,že polská cesta je výhodnější pro cestování na sever Norska. MÁTE NĚKDO ZKUŠENOST S CESTOU Z GDAŇSKA V MIMOPRÁZDNINOVÉ OBDOBÍ BEZ REZERVACE?
Odpovědět
Bez rezervace bych si to nedovolil tak jet. Jeli jsme na konci září Gdaňsk-Stockholm a loď byla zcela vyprodaná. Lístky jsme kupovali už v srpnu.
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...