Hasvik, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 0°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Trajekt Gdaňsk- Stokholm

Máte nekdo zkušenosti s tímto trajektem? Jaké výhody či nevýhody pro Vás má.Dík za odpovědi.

Odpovědět

Čao, díky moc. To bylo asi bez kajuty,že?

Letos červen - červenec trajekt tam a zpátky, 7 lidí, dodávka do 6m délky a 2,5 metru výška, 2 kajuty a komplet jídlo (večeře, snídaně) za 49.613 Kč.

Čao, díky moc. To bylo asi bez kajuty,že?

S kajutou, ale jen jedna cesta z Gdaňsku do Nyneshamnu

Na prelome máj jún 4 ľudia jedno auto dve kajuty bez okien s raňajkami, obojsmerná cesta cena 1166 €. Oplatilo sa zaplatiť SEK kartou, v € alebo Zl to vychádzalo o pár € viac

Jak moc dopředu je dobré koupit tento trajekt? Jedeme v srpnu s dětmi. Díky za odpověď.

Jak moc dopředu je dobré koupit tento trajekt? Jedeme v srpnu s dětmi. Díky za odpověď.

pokud si dobre pamatuju tak to jde nekdy okolo ledna objednat a byla v lednu sleva cca 15 %, nevim jak letos

Ahoj, prosím ještě o radu, co se týká času. Beru to tak, že ať už zvolím Rostock nebo Gdaňsk, vyjíždím ráno z baráku a druhý den jsem ve Švédsku. Když Rostock, tak večerní trajekt a v 6 ráno jsem Trelleborg. Když Gdaňsk, tak jsem ve 13hod v Nynashman (jelikož trasa Trelleborg-Stockholm je 7 hod, jsem ve Švédsku prakticky ve stejný čas na stejném místě). Tzn. příjezd na sever úplně stejně. Rozdíl tedy vidím jen v tom, kdy budu muset vyjet ráno z baráku. Souhlasí to nebo máte jiné zkušenosti? Díky moc.

Ještě koukni na trajekty Svinoústí-Ystad   ( polferries.com ) , třeba se Ti časově budou hodit.  Jezdí taky na noc a ráno kolem 6,00 jsi v Ystadu ve Švédsku.

S těmi časy je to zhruba tak,jak píšeš. S těmito trajekty bys byl teoreticky ve Stockholmu ve stejný čas s jedním zásadním rozdílem. Přes Rostock dojedeš už utahaný a ne dobře vyspaný,z Gdaňska jseš odpočatý jako mladík. Z čehož vyplývá,že polská cesta je výhodnější pro cestování na sever Norska. MÁTE NĚKDO ZKUŠENOST S CESTOU Z GDAŇSKA V MIMOPRÁZDNINOVÉ OBDOBÍ BEZ REZERVACE?

Bez rezervace bych si to nedovolil tak jet. Jeli jsme na konci září Gdaňsk-Stockholm a loď byla zcela vyprodaná. Lístky jsme kupovali už v srpnu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!