Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 65 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 7 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 61. až 66. (celkem z 66)
  • Autor
    Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Tak co myslite bude problem,kdyz jsem objednal karavan a jedem tranzitem? do rozmeru se vejdem dik

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Ja som dnes rezervoval trajekt na budúci rok a VW Multivan som musel dať do karavanov.Rozmery a cena sedí.

Shrek_14
    Účastník
    (8 odpovědí)

Kolegové, mám dotaz. Zabukoval jsem nám trajekt, zaplatil….prostě komplet. Objednal jsem nám i kajutu, ale vůbec nevím, jak to chodí a vzhledem k mojí jazykové polonegramotnosti se na místě moc vybavovat nebudu. Přijedu k pokladně, pozdravím, předám jim rezervačku, která mi přišla mailem a oni mi kajutu přidělí sami, nebo mě nechají vybrat? Objednal jsem kajutu s výhledem ven.
    Díky za info…

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Přesně tak jak jsi napsal. Předáš a dostaneš😉

Shrek_14
    Účastník
    (8 odpovědí)

Děkuji za odpověď. S palubním lístkem mi to bylo jasné, to už jsem si v praxi vyzkoušel několikrát, ale kajutu si bereme poprvé, tak jsem chtěl mít info od někoho, kdo má zkušenost. Děkuju.

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Lodni listek co dostanes na rezervaci co ti prisla na mail slouzi jako klic ke kajute. Je na nem napsano tvoje jmeno cislo paluby a cislo kajuty, takze celkem v pohode 🙂 Aspon to tak bezne funguje pri nalodovani u Steny line a Color line.. Hlavne si zapamatujte na jaky palube mate auto, aby po pobaveni na lodi jste ho zbytecne nehledali 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 61. až 66. (celkem z 66)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...