Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -3°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

trajekt

Přátelé mám dotaz. Kolega Norek přišel se zprávou, že když kupuješ na trajektu kajutu, máš nárok na snídani, která je v ceně.Prosím, napište , jak to je ať to mohu klukům předat . Předem dík

Odpovědět

Tak co myslite bude problem,kdyz jsem objednal karavan a jedem tranzitem? do rozmeru se vejdem dik

Ja som dnes rezervoval trajekt na budúci rok a VW Multivan som musel dať do karavanov.Rozmery a cena sedí.

Kolegové, mám dotaz. Zabukoval jsem nám trajekt, zaplatil....prostě komplet. Objednal jsem nám i kajutu, ale vůbec nevím, jak to chodí a vzhledem k mojí jazykové polonegramotnosti se na místě moc vybavovat nebudu. Přijedu k pokladně, pozdravím, předám jim rezervačku, která mi přišla mailem a oni mi kajutu přidělí sami, nebo mě nechají vybrat? Objednal jsem kajutu s výhledem ven.
Díky za info...

Přesně tak jak jsi napsal. Předáš a dostaneš😉

Děkuji za odpověď. S palubním lístkem mi to bylo jasné, to už jsem si v praxi vyzkoušel několikrát, ale kajutu si bereme poprvé, tak jsem chtěl mít info od někoho, kdo má zkušenost. Děkuju.

Lodni listek co dostanes na rezervaci co ti prisla na mail slouzi jako klic ke kajute. Je na nem napsano tvoje jmeno cislo paluby a cislo kajuty, takze celkem v pohode :-) Aspon to tak bezne funguje pri nalodovani u Steny line a Color line.. Hlavne si zapamatujte na jaky palube mate auto, aby po pobaveni na lodi jste ho zbytecne nehledali :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!