Přátelé mám dotaz. Kolega Norek přišel se zprávou, že když kupuješ na trajektu kajutu, máš nárok na snídani, která je v ceně.Prosím, napište , jak to je ať to mohu klukům předat . Předem dík
Přátelé mám dotaz. Kolega Norek přišel se zprávou, že když kupuješ na trajektu kajutu, máš nárok na snídani, která je v ceně.Prosím, napište , jak to je ať to mohu klukům předat . Předem dík
Dopoledne bohužel byl, teď už to funguje :-)
Auto do 6m délky a nad 2 metry výška + 6 osob = 53 EUR :-) :-)
Slušná cena :-)
Odpovědět
Tak to je cena opravdu super, takovou jsem ještě nezažil. Je to opravdu tak, ani se mě tomu nechce věřit.
Odpovědět
To Pafka co znamena vozidlo TRP vyska 4m delka 6m nebo si dal karavan mame tranzita vetsiho nez 2m dik
Odpovědět
[citace]treska008 napsal:
To Pafka co znamena vozidlo TRP vyska 4m delka 6m nebo si dal karavan mame tranzita vetsiho nez 2m dik[/citace]
Protoze jsem si taky nebyl jisty, tak jsem to objednal pres brnenskou CK Periscope, abych mel jistotu. Co kontetne zadali nevim, ale daval jsem jim rozmer do 6m delky a 2,4m vysky (Transit 8+1, stredni strecha)
Odpovědět
TRP znamena transporter
do teto kategorie patri tranzity a pod. auta pri soukrome ceste.
Pozor, i kdyz je tranzit pod 2 m a s delkou mensi nez 6 m, nejde to objednat jako osobni auto. Na miste je pozadovan doplatek.
Odpovědět
paní Janko, vztahuje se do té kategorie i osobní auto se střešním boxem a tudíž přesahující výšku 2m ?
Díky za odpověď.
Odpovědět
To Pafka a jaka byla u nich cena? Ja kdyz daval TRP tak me to neslo,tak jsem dal karavan tim jsem snad nic nezkazil do rozmeru se vejdem
Odpovědět
To Lipenak
Auto se stresnim boxem patri do kategorie osobni auta a karavany do 4 m vysky a do 6 m delky.
Ale jak koukam na ceste stranky Stena Line, tam to nemaji tak napsane. Meli by si to tam doplnit, at nematou lidi .. :-D
Odpovědět
Chtěl jsem dohledat cenu trajektu na srpen 2014, Rostock-Trelleborg. Bohužel se nezdařilo. Opravdu ještě ceny nejsou nebo jen špatně hledám? Auto 8+1.
Odpovědět
Ceny uz jsou, ale jak to vypada, jeste nejsou na ceskych strankach.
Odpovědět
[citace]treska008 napsal:
To Pafka a jaka byla u nich cena? Ja kdyz daval TRP tak me to neslo,tak jsem dal karavan tim jsem snad nic nezkazil do rozmeru se vejdem[/citace]
53 EUR jedna cesta
Odpovědět
Na anglických stránkách to jde v pohodě objednat.Jen jsem zadal přihlašovací údaje co mám z loňska kód a ekonomika stojí 53 euro.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...