Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

trajekt

Přátelé mám dotaz. Kolega Norek přišel se zprávou, že když kupuješ na trajektu kajutu, máš nárok na snídani, která je v ceně.Prosím, napište , jak to je ať to mohu klukům předat . Předem dík

Odpovědět

trajekt

tady jsou ty časy

Je to cca o 50km kratší přes trajekt, než přes most a letos lístek economy na oba trajekty Rostock - Gedser a Helsingor-Helsinborg vyšel na 94 EUR jedu v pátek :-D na Dolmoyu

Tak začala příprava na rok 2014.

Včera jsem objednal trajekty na červnovou výpravu na Soroy. Trajekt Rostock - Trelleborg vyšel za super cenu 113 Eur včetně bankovního poplatku. Na tuhle chvíli se těším, protože to znamená, že i v následujícím roce pojedu do Norska:-D:-D:-D

Pandion

Nejlevneji zpusob jak se dostat do Svedska je dnes trajekt Sassnitz - Trelleborg. Nejlevnejsi listky pro auto + posadku jsou za 299 SEK jednim smerem (necelych 900 Kc). Rostock - Trelleborg se prodava od 499 SEK.

[citace]bestik napsal:

Nejlevneji zpusob jak se dostat do Svedska je dnes trajekt Sassnitz - Trelleborg. Nejlevnejsi listky pro auto + posadku jsou za 299 SEK jednim smerem (necelych 900 Kc). Rostock - Trelleborg se prodava od 499 SEK.[/citace]

Zaujimmave mne to dava econom 73 Eur

Pres co jste to kluci objednavali?

Loni jsme za trajekt economy do Sassnitzu a zpět platili 270 EUR - 4 lidi + auto do 6m,dělalo to 1744,-Kč/os.

Thomas Cook s.r.o.Spálená 23 Praha 1 224422980

[citace]Pafka napsal:

Pres co jste to kluci objednavali?[/citace]

treba

https://www.stenaline.cz

jde o to najit si termin, levne byvaji vecerni plavby... samozrejme v tydnu (ut,st) - vikend je drazsi

vidim tam minimum 33 EUR za jeden smer na lince Sassnitz - Trelleborg

To Pafka

Já lezu na portál //www.aferry.cz/, přehledné a v češtině.

Diky za tipy :-). Zacina to byt aktualni :-) :-)

Za 270 EUR tam i zpět to ještě jde, ale já jsem platil začátkem června z Trelleborgu do Sassnitz 185 EUR a v ceníku firma Stela Lain jsem to nikde nenašel, měli jsme auto do 6 m délky a 2 m výšky pro 6 osob a třída economy.Jak si tam ty ceny dělají opravdu nevím. Kdo se v tom vyzná dejte vědět.

O trajektech a tvorbe cen jsem psala clanek, ktery najdete ZDE

Clanek je vicemene stale aktualni. Prectete si ho a pokud mate dotazy, klidne mi napiste.

O pripadnych novinkach informuju take na svych strankach http://www.rybolov-cestovani-norsko.cz/Aktuality.html

Ted jsem zkousel objednat trajekt u Direct Ferries a pisou,ze provozovatel nepodporuje typ meho vozidla jedna se o tranzit pro 9 osob a loni jsme jeli v pohode Sassnitz Trelleborg

Pokud chcete, poslete mi na muj mail podklady a ja vam to objednam.

janaseitz@centrum.cz

Nějaký problém s objednáním trajektu Sassnitz - Trelleborg :-(

Na stránkách Stenaline mi to vůbec nenabízí dobu konkrétního odjezdu a tak mě to dál nepustí ...

Na stránkách affery.cz mi to zase hlasí, že vozidlo (Tranzit pro 9 od Nakiho - do 6 metrů délky, do 3 metrů výšky) není akceptován :-( :-(

Budu zkoušet dále ... :-( :-(

TO pafka.Dej si stenaline.cz a neni problém.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!