Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 12°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Tonnes 2019 Nordland

Zdar všichni, dorazili jsme včera v podvečer bez nějakých komplikací či problémů na nové místo, ale v námi známé lokalitě okolo Lovundu. Po příjezdu bylo evidentně po dešti, ale slunečno  a mírný vítr ...natahali jsme krámy na chatu a rychle na vodu.

Začali jsme soutěží "o poslední první rybu" z výsledkem nedobrým pro slovenskou část naší posádky...

Byli jsme tam cca 3hodinky, ale trápení v zesilujícím větru, uzlová rychlost driftu 1.6, nemožné dostat 80g v 20m na dno a ještě permanentně hlídat loď před přibližujícím se ostrovem...

A na rychlo jsme měli jenom  po jednom prutě a pár nástrah...tak nebylo ani co měnit či zkoušet.

Odpovědět

...všude jsou tyto žravé černobílé piraně - katastrofa pro rybáře, pod nimi nic, co by zabralo...

...a pak se to obrátí a žerou...

...občas pěkné kusy...90cm

...další 92ka na BrushHog Watermelon...

For Mr.Juranek - otestoval jsem i novou barvu Bourbon Blaze a chytalo to dobře v té chvíli...než mi ho sežral polak i s hlavičkou, vydoloval jsem ho až ve filetárně...

Kluci nádhera.....krásní polaci....to je velká paráda....

Hoope, díky za úžasný reporty se super fotkama. Seš fakt libovej vláčkař. Smekám!

Hoope, krásné reporty a ještě lepší obrázky. Díky.

caues Hoop, tusil jsem že jim bourbon zachutna,  a jsem rád žes to ověřil jsme teď taky dorazili do cíle. je tu 32 a 100% vlhkost úplná pradelna.

Hoope, moc pěkně.  Tvoje fotky mají něco , co jiné ne.  Jo a klidně toho můžeš napsat více. Držím palce a pozor na piraně.

...včerejší výjezd zase nic extra, zkoušeli jsme hlóbky a zase nic :-)

..i přes nepřízeň jednoho člena posádky se povedly chytit 4 makrely...a taky poláček...

...a zase bylo ZOO...

...dnešní poslední výjezd a už pouze ve dvou...na polakovišti první nához a dva polaci...

..je neuvěřitelné, že na jednom místě jsme nachytali tolik kusů...vsadím uši, že dám zkušenému vláčkaři "výměru" 5x5km na mapě, aby našel toto místo

a najde jiných deset, ale toto jedno je dílem náhody, štěstí a vůbec ...

..byl sice silný drift, ale ryby brali, jakmile se to ztišilo, zmenšili se ryby a pak aktivita úplně ustala...další 90ka...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.