Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 18°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Titran 2017

Ahoj všichni kamarádi rybáři z titanu .Tak se nám rok z rokem sešel a za chvilku nám začíná nová sezóna na titranu. Jmenuji se Honza Novák a budu váš nový delegát  Sn.Tour  na titranu. Někteří z vás mi už znají z posledních turnusů na titranu a s ostatními se rád poznám.

Odpovědět

Honziku,tož pekně to pobal, ja ti to taky balim, zitra nebo ctvrtek posilam 6ks,kdybys o nekom vedel kdo by mel jeste zajem,poslu,nejake jsem pridelal.Zdena

Ahoj Titraňáci, mám radost , že se pomalu rozjíždí vlákno TITRAN,ač jedu až v září ,hltám každou zprávu . Honzíku nech mě tam nějaké hadice D . Dík za reporty a ahoj VIKI .

Honziku,tož pekně to pobal, ja ti to taky balim, zitra nebo ctvrtek posilam 6ks,kdybys o nekom vedel kdo by mel jeste zajem,poslu,nejake jsem pridelal.Zdena
     Tož Zdeno dej na Honzu pozor a přádně si zalovte.Přeju hezký zážitek Jirka

ahoj Jirko, dekuju za prani ,mi to mame za nekonecnych 89,ale už se tesime jako kure na sopel.tobe prejem taky hezke ulovky a dobre zdraví.Zdena

Ahoj Titraňáci, už se taky těšíme a máme to 61 dní. Jenom pokud mohu poprosit aby se vlakno rozjelo tak neco udelejte s tim inet připojením. Děkuji moc

AyM

ahoj víš jak to tam s tím internetem je ale pořád by to bylo v pohodě jen kdyby tam lidi jezdily na ryby a ne  za prací nebo  si tam stahují hry že je tam dlouhá chvíle co k tomu jiného dodat

Ahoj Titrňaci, jedu za 16 dnů 22.4. a vůbec nevím s kým. Rád bych se dověděl něco o posádce, kterou doplním. Zda preferují nějaký způsob lovu atd. Pokud máte vážení kolegové zájem, budu rád, když se zkontaktujeme.

Petr

Zdravím všechny co jedou na Titran, neví někdo průměr trubek na zábradlí na lodích v Titranu?

Chceme si vzít držáky na pruty, ale.... Díky za info

Ahoj co se týče průměru trubek na lodích tak ho můžu změřit za 10 dní to už tam budeme ubytovaní .

jinak držáky budu mít na prodej viz foto na první straně u Zdena ..zatím ahoj

Co se zábradlí týče, tak by to měla vědět MARCELA. Stačí napsat do CK.   My jsme dělali asi 10 držáků na 33mm , což je průměr zábradlí.  Kdo dělá držák, doporučuji prizmatické sevření 26-35mm, aby Vám to pasovalo i v jiných lokalitách na jiné lodě. Jak tak čtu po pár měsících zde,  na Titranu další delegát. To je už  sedmý.  Za 8-10 let. No Honzo, ať ti to vydrží .  S Marcelou to není asi lehké.

Ahoj Titraňaci, tak odjezd za 14 dnů. Jan12 bude můj 6-tý delegát na Titranu. Znám ho pouze ze dvou podzimních rybářských zavodů pořádaných CK SN TOUR, přesto si myslím, že delegát stejně tak jako v minulosti bude muž na svém místě.  Doposud jsem s delegáty neměl žádný vážný problém.

davide uber!trubky jsou 31mm,delegaty neřeš,určite maš svych starosti dost

Průměr trubky na lodích. Loni 20. 4. 2016 to dal Snori na vlákno Titran 2016. http://rybolovnorsko.cz/forums/topic/titran-2016-2/page/9/

Co se zábradlí týče, tak by to měla vědět MARCELA. Stačí napsat do CK. My jsme dělali asi 10 držáků na 33mm , což je průměr zábradlí. Kdo dělá držák, doporučuji prizmatické sevření 26-35mm, aby Vám to pasovalo i v jiných lokalitách na jiné lodě. Jak tak čtu po pár měsících zde, na Titranu další delegát. To je už sedmý. Za 8-10 let. No Honzo, ať ti to vydrží . S Marcelou to není asi lehké.
Čau mužu se zeptat za kolik ty držáky budou dik

Co se zábradlí týče, tak by to měla vědět MARCELA. Stačí napsat do CK. My jsme dělali asi 10 držáků na 33mm , což je průměr zábradlí. Kdo dělá držák, doporučuji prizmatické sevření 26-35mm, aby Vám to pasovalo i v jiných lokalitách na jiné lodě. Jak tak čtu po pár měsících zde, na Titranu další delegát. To je už sedmý. Za 8-10 let. No Honzo, ať ti to vydrží . S Marcelou to není asi lehké.
promiň mēlo to být pro Jan 12

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.