Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -6°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Titran 2017

Ahoj všichni kamarádi rybáři z titanu .Tak se nám rok z rokem sešel a za chvilku nám začíná nová sezóna na titranu. Jmenuji se Honza Novák a budu váš nový delegát  Sn.Tour  na titranu. Někteří z vás mi už znají z posledních turnusů na titranu a s ostatními se rád poznám.

Odpovědět

Super práce.

trošičku jsem si vcera uzil naší vody,
Zdeno jak koukám jsi horší než vydra gratuluji moc pěkný kousek

Zdravíme z Titranu, dnes od majáku štikozubec 108 a pěkná dorška.

Dnešní rybačka se velmi povedla při malém driftu a pomalu žádném bezvětří se pochytalo mnoho polaků  80+ pár krásných doršů . Jedna posádka se věnovala mníkům a zaslouženou odměnou byl mník 143cm a jeho menší bratr 123cm .První vážil 15,5 kg a bratr 11 kg

Dnešní rybačka se velmi povedla při malém driftu a pomalu žádném bezvětří se pochytalo mnoho polaků 80+ pár krásných doršů . Jedna posádka se věnovala mníkům a zaslouženou odměnou byl mník 143cm a jeho menší bratr 123cm .První vážil 15,5 kg a bratr 11 kg
  Honzo,dobrý ale nikde nevidím Tebe a Tvoje úlovky neříkej že nelovíš ahoj

Mnik 135 cm

Poslední rybačka minulé party z orklakenu se velmi povedla a nachytalo se spousta krásných tresek obecných největší byla 16 kg 114 cm a polaci 80+. Dnes je tady pohodové počasí a tak všichni vyjeli na ryby zítra v poledne má začít foukat tak všichni nepůjdou ani spát a budou chytat celou noc

Tak nám tady přestalo foukat a už se nachytali pěkné ryby krásného dorše 116 cm 12 kg a  keler  106 cm a pár polaků 80+ . Dneska se po čase opět chytil halík 102 cm 11 kg

tož pěkné rybicky jste nalovili, neco tam nechte za 5 dni jsme tam, jenom skoda toho dasika,asi na nej nebylo misto v objektivu

tak se nam to velkym skokem priblizilo,dneska v 13 hod.hlasim odjezd na titran,preju vsem co s nama jedou bezproblemovou cestu se štastnym dojezdem.Hradištaci

a tem ,co nejedou letos s nam ,protoze zlobili,muzou tise zavidet a kdyz budou po cely rok hodní, tak priští rok.hihihihi

tak už tady na vás čekám Hradištaci a pěkné ryby také a v řadě tady stojí fronty . Jinak se dnes v zamračeném ránu pochytalo pár krásných polaků na Hakaskalenu  a několik mníků 100+

Ahoj Jane 12 . Zdravím na Titran a moje přání je asi invektiva. Zdravíš-li pouze a na foru Hradištňy , je to dobře ale já na Titran posílám sedmičlennou výpravu z Jinočan ( bohužel v tomto termínu nemohu jet ) Prosím nebuďme k sobě jednostrnní a i oni si zaslouží , pozdravení . Někteří jedou prvně. Honzíku jsi dobrý chlap a já se těším se zbytkem party na září .Zdraví VIKI    (pajda)  Ladik

tak jsme stastne dorazili na titran, pocasi vypada velmi dobre, tak ted uz jen nejaky pekny ulovek a budem spokojeni.

tak jsme stastne dorazili na titran, pocasi vypada velmi dobre, tak ted uz jen nejaky pekny ulovek a budem spokojeni.

Přejeme pořádný úlovky a pohodový počasí :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!