Hasvik, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 20°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Titran 2018

Dobrý den,

vážení přatele rybolovu v Norsku,

dovolte mi, abych Vás přivítal na zahájení rybářské sezóny Titran 2018, která je poslední sezónou CK-SN TOUR v této lokalitě. Když něco končí, většinou něco nového začíná. Proto příští sezonu pro Vás CK-SN TOUR připravila novou lokalitu SVELLINGEN . Bližší informace o této lokalitě naleznete na http://www.sntour.cz/.

Těším se na příjemně strávené společné chvíle.

Váš Honza

Odpovědět

tak Pajo hrrr na ně..

Zooma nezastavíš.

Zooma nezastavíš.

Je to tak, skáče na něho cokoliv!

Dnešní sluneční den a bez větru se vyjelo brzo na ryby .Některé posádky jely na hloubky a jiné zase na přívlač na hakaskalen a pochytalo se mnoho krásných polaků a sem tam se chytla i nějaký menší doršáček které jsme vrátily  nazpět do moře .

Partě na hloubkách se podařilo nachytat pěkné mníky  150 a 140 cm a jedna jednoskvrnka 87 cm

Viděli jste už někdy takto vybarveného kelera? Foto pořízeno na konci srpna na Titranu, snad se ještě někdy uvidíme :)

No já se domnívám, že je to treska polak v úplně běžném vybarvení.

To neni ani keler ani polak. Polak ma jinou hubu,ma tu spodni část vic dopředu. To na fotu si myslim ze je treska bezvousá

Ja bych sazel na polaka, akorat je hodne malej.. je to jeste miminko tipnu kolem 15 cm

pepapol má pravdu. je to treska bezvousá.

Treska bezvousá to  URČITĚ NENÍ, vypadá jinak(mám ji někde nafocenou, ale nevím jestli ji najdu). Dle mého názoru se jedná o malého polacka(což by měl Pepa Poláček poznat :-))) tímto ho zdravím :-)

Je to maly polak

Polak má jinou postranní čáru, všechny charakteristiky těla ryby ukazují na kelera krom barvy. Podívejte se pořádně, už jsem jich pár viděl :)

Právě jsme se vrátili z hradu, tedy z Titranu :-) :-) a dle mého to jsou keleři.  Letos takto zbarvených kelerů tam byla velká hejna.

Jednoznačně kelírek!!!
Pollack má zakřivenou postranní čáru a přes to vlak nejede!
Tady je vybarvení malého pollacka ;-)

A tady máte tresku bezvousou. Také to není možné zaměnit ;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.