Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Titran 2018

Dobrý den,

vážení přatele rybolovu v Norsku,

dovolte mi, abych Vás přivítal na zahájení rybářské sezóny Titran 2018, která je poslední sezónou CK-SN TOUR v této lokalitě. Když něco končí, většinou něco nového začíná. Proto příští sezonu pro Vás CK-SN TOUR připravila novou lokalitu SVELLINGEN . Bližší informace o této lokalitě naleznete na http://www.sntour.cz/.

Těším se na příjemně strávené společné chvíle.

Váš Honza

Odpovědět

Včera byl nádherný den se sluníčkem a k tomu ještě maximální trojka vítr bylo jako sen ale někteří  rybáři vyrazily na hloubky a jiný zase na známé mělčiny na hakaskalenu na polaky ,někomu se dařilo víc někomu méně ale i tak se nachytalo spousta ryb

Pozdravuji naší partičku na Titranu....dejte víc fotek!Radek volal,že polaci koušou,tak super.....

Honzo nezlobí Tě Radek?Mít ho v chatě to je za trest....:-)

Ahoj Máro děkuji za pozdrav polaci koušou jako když májí před tuhou zimou neskutečně hodně včera nachytala každá posádka která jela na hakeskalen a tak už většina má svých 20kg nachytáno

Jinak co se týče toho že mám Radka na chatě tak si vůbec nemůžu stěžovat ba naopak je super a celá parta je pohodě .

Ahoj Máro děkuji za pozdrav polaci koušou jako když májí před tuhou zimou neskutečně hodně včera nachytala každá posádka která jela na hakeskalen a tak už většina má svých 20kg nachytáno Jinak co se týče toho že mám Radka na chatě tak si vůbec nemůžu stěžovat ba naopak je super a celá parta je pohodě .

Joo to já vím,že naše parta je v pohodě a Radek je super parťák,proto taky spolu jezdíme už dvacet let...

Tak ať zítra ještě něco pochytají a v sobotu přeji pohodovou cestu domů....

Ahoj, máte ještě místo na ten Titan v půli září? Rozhoupal jsem se až teď a nedám sám partu do lodě.....

Ahoj zkus napsat Danovi(Snori) jestli neví. J

Doplňuji jednu fotku Jardy našeho člena posádky s překrásným úlovkem.

tak ted nevim ,jestli ti voračkovci /polačkovci/se tam jen flakaji ,nebo nahani mlade norky,nevidim zadne fotecky ani zpravy, tak co se tam deje ,jedem jedem a neflakame se pražaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

tak ted nevim ,jestli ti voračkovci /polačkovci/se tam jen flakaji ,nebo nahani mlade norky,nevidim zadne fotecky ani zpravy, tak co se tam deje ,jedem jedem a neflakame se pražaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Zdeno z Titranu ty fotečky jdou hrozně pomalu nevím čím to je

Zatím jen zlatá rybka a ta bude zítra plnit přání.

Včera se tu točila Plzeň.

tak to musela byt velika bečička a to vam vsechno vyteklo ,nebo zustalo  neco pro Honzu?asi zatim lovi jen Monca,tak se snazte ,at nedelate ostudu

Monča jede

Dnes super počasía občas se něco povedlo.

Probuzení do nového dne.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!