Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 107 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 6 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 108)
  • Autor
    cenda
    Účastník
    (188 odpovědí)
    jan12
    Účastník
    (97 odpovědí)

Tak po třech větrného počasí a velký přívalů deště se konečně rybáři dočkaly prvního výjezdu na ryby a moc dobře se jim zadařilo pochytalo se hodně krásných polaků a hodně salátových kelírků. Norští rybáři byly na výjezdu na kutru a chytly dva krásné halibuty  a několik tresek .dnes opět fouká ale zítra se opět vyjede

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Ahoj kamarádi rybáři!

Uvolnilo se mi pár míst na Titran od 15. září do 29.září, na 10 chytacích dní. Cena je se vším všudy 14.500 kč (cesta,lodě, ubytováni a já tam budu kdyby někdo potřeboval pomoci nebo poradit). Pojedeme z Brna a není problém nabrat rybaře kdekoliv po trase. V tomhle termínu tam znám místa na štikozubce a hezké mníky. Jelikož Titran jako takový končí, chtěl bych se jet rozloučit jak s místem tak i s rybama. Kdo by si chtěl udělat pěkný zářijový výlet tak prosím bud napište SZ nebo volejte 605287169! Pěkný den a petru ZDAR!

krutas
    Účastník
    (7 odpovědí)

Dotaz pro jan12.

Čau Honzo, začátkem září jedu na Titran. Vloni jsem otrhal všechny velké zátěže. Vím, že jsi jich tam měl dostatek. Jsi zásoben i letos?

Kruťas

jan12
    Účastník
    (97 odpovědí)

Ahoj nástrah zátěží a jigů si myslím že má velmi dobrou zásobu . dneska bylo krásné sluníčko a dopolední bezvětří pobízelo k výjezdu na delší trasy jako třeba hakkaskalen a jeho ostrůvky .Pochytalo se  hodně polaků  60 + a taky halík 92 cm v podvečer začíná foukat sedmička vítr tak bude odpočinkový večer s telkou a nějakou pochutinou

pavelz
    Účastník
    (17 odpovědí)

Ahoj všichni. Trošku mě zaráží, že je na Titranu mrtvo. Že by nefungovala vifina? Anebo se Honza zamiloval do nějaké Norky a opustil kemp? Máme to za 11, moc se těšíme a jsme hladoví po aktualitách. Ještě je jedna možnost. To teplo vyhnalo všechny ryby na sever a prostě neberou. A další možností je, že nikdo nechytá, protože mají velké zásoby lahodného moku. Za pár dní to osobně zjistíme. Tak ahoj na Titranu. Kapitán z Karviné

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

ahoj Pavle asi ses nepodival na rozpis terminu zajezdu,bylo tam 2 turnusy volno a zase zacinaji mam takovy dojem za 3 dny,tak vydrz a dockas se

Jarda-R1
    Účastník
    (57 odpovědí)

Ahoj, tak jak je to s tim Titranem, Zdena pise tri dny, na pocty moc dobrej nejsem , ale rekl bych ze uz je to dele 😉🤪 Jste tam nekdo, na tom konci sveta? Co ryby ? Mame to za par a celkem by me zajimalo co se deje na severu a jestli je tam nejaka ryba 🐟🐳 J.

RaB
    Účastník
    (21 odpovědí)

Koukal jsem, že tam dost sviští vítr, tak jestli tam někdo je, tak jsou zalezlí na boudách a zřejmě asi již i provařili tamější limit na internet, že neni ani žádná zprávička… Odjezd mám 30.8., tak doufám, že se ten fujavec do příjezdu uklidní, páč v tom včerejším tajfunu tam určitě nemohli chodit pěšky ani rackové.

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 3 měsíci uživatelem RaB.
    jan12
    Účastník
    (97 odpovědí)

Ahoj po větrných dnech kterých poslední dobou bylo víc než dost a velmi krátkých výjezdech se chytlo pár větších polaků a sem tam nějaký ten dorš zatím se chytají i jednotlivé makrelky ale zato větších velikostí  zítra se má vítr uklidnit tak se vyrazí na celí den

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Tak je to tady….. za 54 hodin odjezd na rozlučkový Titran 🙂

Jarda-R1
    Účastník
    (57 odpovědí)

Ty nejedeš, Ty jsi v trestu! Jede jenom Monička 🤪 Kdyz budes hodny najdeme Ti místo ve vleku 🙀

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Ty nejedeš, Ty jsi v trestu! Jede jenom Monička 🤪 Kdyz budes hodny najdeme Ti místo ve vleku 🙀

Budu určitě ten nejhodnější 🙂 🙂

Jarda-R1
    Účastník
    (57 odpovědí)

Vlk taky sliboval 😂😂😂

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Já už na tom začal pracovat 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 108)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...