Ahoj!
V novém roce, nové vlákno! První turnus na Titranu bude od 11.4. já tam pojedu dřív dát do kupy lodě a připravit pro Vás mražáky na Vaše první velké úlovky v nové sezoně! S kým se tam potkám?
Ahoj!
V novém roce, nové vlákno! První turnus na Titranu bude od 11.4. já tam pojedu dřív dát do kupy lodě a připravit pro Vás mražáky na Vaše první velké úlovky v nové sezoně! S kým se tam potkám?
Jirko, tak za kolik ? už máš nabroušené háčky ? Jsem něco zaslech, že jedeš s mořským vlkem, mastičkářem, nejlepším opravářem BANAXů. ( i mě jeden spravil.
Odpovědět
[citace]007krivanek napsal:
Jirko, tak za kolik ? už máš nabroušené háčky ? [/citace]Můžeš vědět že se chystám pečlivě abych nedělal ostudu vždyt mne znáš
Odpovědět
Nebuď hned Chytlavé. Myslel jsem to pěkně. Víme, že máš obchod s rybářskýma potřebama.Vždyť u tebe nakupuju. Proto jsem psal, že je obchod narvaný. Ale myslel jsem to tak, že nebýt Honzy Dufka a Dědo 145, tak by to tam nebylo, kde prodávat. Protože asi víme, že se občas delegát stěhuje do jiné chaty. A to by s arzenálem nešlo. Nebo aspoň v minulosti to tak bylo.Jak je to nyní, nevím. Opravdu.[/citace]
Odpovědět
Nebuď hned Chytlavé. Myslel jsem to pěkně. Víme, že máš obchod s rybářskýma potřebama.Vždyť u tebe nakupuju. Proto jsem psal, že je obchod narvaný. Ale myslel jsem to tak, že nebýt Honzy Dufka a Dědo 145, tak by to tam nebylo, kde prodávat. Protože asi víme, že se občas delegát stěhuje do jiné chaty. A to by s arzenálem nešlo. Nebo aspoň v minulosti to tak bylo.Jak je to nyní, nevím. Opravdu.[/citace]
Promin! Nebylo to mysleno zle, jen jsem chtel napsat jak je to ted! Nastesti se delegat uz moc nestehuje. Nejak se mi pred tim odeslala jen uprava s fotkou,tak tady je k ni text. :-)
Odpovědět
Jeste se chci optat jakej by byl nejlepsi multik do 3000kc.jelikoz preferuji kaprarinu tak se v tomhle moc nevyznam.ale hodne se mi libi wft offshore 30rh.kolem vanoc ho meli na sumcari za 2000.a nejakou snuru za rozumnou cenu.
Odpovědět
Penn Commander 20LC s počítadlem hloubky. multiky Penn jsou jedny z nejlepších
Odpovědět
to snori-mám pocit,že zrovna kvůli nám se delegát bude stěhovat-na cestovce říkali něco o přesunech aby se vešla ta naše parta.Tak doufám,že nebudeš kvůli nám v kůlně ;-)na tvůj obchod jsem koukal a když to máš za stejný ceny tak to koupíme až na místě.Olovo snad nějaký budem mít-mám formy na 110,300 a 500.Jak jsem psal tak dva kolegové budou úplně poprvý tak nemají nic kromě sumcařiny.Už aby tam byl první turnus a začali reporty.Mám pocit,že všechno mažu už podesátý a ještě jednou nabrousim a budu mít ubroušený háky úplně :-(
Odpovědět
[citace]JiDan napsal:
to snori-mám pocit,že zrovna kvůli nám se delegát bude stěhovat-na cestovce říkali něco o přesunech aby se vešla ta naše parta.Tak doufám,že nebudeš kvůli nám v kůlně na tvůj obchod jsem koukal a když to máš za stejný ceny tak to koupíme až na místě.Olovo snad nějaký budem mít-mám formy na 110,300 a 500.Jak jsem psal tak dva kolegové budou úplně poprvý tak nemají nic kromě sumcařiny.Už aby tam byl první turnus a začali reporty.Mám pocit,že všechno mažu už podesátý a ještě jednou nabrousim a budu mít ubroušený háky úplně [/citace]
Uvidíme snad to kůlna nebude!V nejhorším tam stojí karavan. :-) Jedem tam 11.dubna, to už uteče!
Odpovědět
[citace]respirtep napsal:
takhle bylo v květnu...[/citace]
Jojo i v květnu občas sněží!
Odpovědět
Takhle na titranu sněžilo..a nás to zastihlo i na vodě...
Odpovědět