Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 90 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 91)
  • Autor
    007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Jirko, tak za kolik ? už máš nabroušené háčky ? Jsem něco zaslech, že jedeš s mořským vlkem, mastičkářem, nejlepším opravářem BANAXů. ( i mě jeden spravil.

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

007krivanek napsal:

Jirko, tak za kolik ? už máš nabroušené háčky ?

Můžeš vědět že se chystám pečlivě abych nedělal ostudu vždyt mne znáš

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

007krivanek napsal:

Nebuď hned Chytlavé. Myslel jsem to pěkně. Víme, že máš obchod s rybářskýma potřebama.Vždyť u tebe nakupuju. Proto jsem psal, že je obchod narvaný. Ale myslel jsem to tak, že nebýt Honzy Dufka a Dědo 145, tak by to tam nebylo, kde prodávat. Protože asi víme, že se občas delegát stěhuje do jiné chaty. A to by s arzenálem nešlo. Nebo aspoň v minulosti to tak bylo.Jak je to nyní, nevím. Opravdu.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

007krivanek napsal:

Nebuď hned Chytlavé. Myslel jsem to pěkně. Víme, že máš obchod s rybářskýma potřebama.Vždyť u tebe nakupuju. Proto jsem psal, že je obchod narvaný. Ale myslel jsem to tak, že nebýt Honzy Dufka a Dědo 145, tak by to tam nebylo, kde prodávat. Protože asi víme, že se občas delegát stěhuje do jiné chaty. A to by s arzenálem nešlo. Nebo aspoň v minulosti to tak bylo.Jak je to nyní, nevím. Opravdu.

Promin! Nebylo to mysleno zle, jen jsem chtel napsat jak je to ted! Nastesti se delegat uz moc nestehuje. Nejak se mi pred tim odeslala jen uprava s fotkou,tak tady je k ni text. 🙂

hnata
    Účastník
    (33 odpovědí)

Jeste se chci optat jakej by byl nejlepsi multik do 3000kc.jelikoz preferuji kaprarinu tak se v tomhle moc nevyznam.ale hodne se mi libi wft offshore 30rh.kolem vanoc ho meli na sumcari za 2000.a nejakou snuru za rozumnou cenu.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Penn Commander 20LC s počítadlem hloubky. multiky Penn jsou jedny z nejlepších

JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

to snori-mám pocit,že zrovna kvůli nám se delegát bude stěhovat-na cestovce říkali něco o přesunech aby se vešla ta naše parta.Tak doufám,že nebudeš kvůli nám v kůlně ;-)na tvůj obchod jsem koukal a když to máš za stejný ceny tak to koupíme až na místě.Olovo snad nějaký budem mít-mám formy na 110,300 a 500.Jak jsem psal tak dva kolegové budou úplně poprvý tak nemají nic kromě sumcařiny.Už aby tam byl první turnus a začali reporty.Mám pocit,že všechno mažu už podesátý a ještě jednou nabrousim a budu mít ubroušený háky úplně 🙁

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

JiDan napsal:

to snori-mám pocit,že zrovna kvůli nám se delegát bude stěhovat-na cestovce říkali něco o přesunech aby se vešla ta naše parta.Tak doufám,že nebudeš kvůli nám v kůlně na tvůj obchod jsem koukal a když to máš za stejný ceny tak to koupíme až na místě.Olovo snad nějaký budem mít-mám formy na 110,300 a 500.Jak jsem psal tak dva kolegové budou úplně poprvý tak nemají nic kromě sumcařiny.Už aby tam byl první turnus a začali reporty.Mám pocit,že všechno mažu už podesátý a ještě jednou nabrousim a budu mít ubroušený háky úplně

Uvidíme snad to kůlna nebude!V nejhorším tam stojí karavan. 🙂 Jedem tam 11.dubna, to už uteče!

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Dneska za 34! To už sletí a budou se nám pruty ohýbat!

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Hlavně ať vyjde počasí!

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

Nádherná fotka:-D

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

:-)takhle bylo v květnu…;-)

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

respirtep napsal:

takhle bylo v květnu…

Jojo i v květnu občas sněží!

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

Takhle na titranu sněžilo..a nás to zastihlo i na vodě…

JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

Tomu říkám romantika-když nás to nepotká v červenci 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 91)

Téma ‚Titran 2016 (old)’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...