Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 90 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 91)
  • Autor
    viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

hnata napsal:

ahoj norci chci se optat kde by se dala sehnat morska mapa titranu.chtel bych si osefovat nejaka mistecka.ale plne verim ze orklaken vyda sve nejvetsi poklady

mapy jsou v chatách a delegát ti řekne co jak a kde …

MadMack
    Účastník
    (119 odpovědí)

hnata napsal:

ahoj norci chci se optat kde by se dala sehnat morska mapa titranu.chtel bych si osefovat nejaka mistecka.ale plne verim ze orklaken vyda sve nejvetsi poklady

pokud si chceš nastudovat vrstevnice dna, tak doporučuji tyhle stránky. Vlevo dole po kliknutí do kolečka lze změnit na podrobnou sonarovou mapu

https://webapp.navionics.com/#@10&key=efncKcq%60q%40

JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

Zdravim a hlásim se na Titran.Odjezd 16.8. Jedem tam poprvý tak budem sledovat jak to rozjíždíte.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

hnata napsal:

mapy jsou na chatách, takže není problém ukazat na místě! Kdyby ses chtěl kouknout dopředu doporučuju Mapy dna Jsou podle mě nejlepší.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

MadMack napsal:

hnata napsal:

pokud si chceš nastudovat vrstevnice dna, tak doporučuji tyhle stránky. Vlevo dole po kliknutí do kolečka lze změnit na podrobnou sonarovou mapu

https://webapp.navionics.com/#@10&key=efncKcq%60q%40

Pozor na tu sonarovou mapu, ne všude jim sedí, zrovna okolo Titranu je to dost hrůza, mnohem lepší jezdit podle té (mín podrobné) klasické namořní.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Pošlu odkaz na mapu Titranu (výřez tam kde se nejvíce chytá)!

Kdyby někomu blbla, protože je celkem velká, klidně napište do SZ. Pošlu vám ji.

Mapa Titran

nebo v plné velikosti

Mapa Titran full

hnata
    Účastník
    (33 odpovědí)

snori diky moc ale stejne az dorazim tak stebou hodim rec a poradim se.hlavne at oc nefouka.

JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

to snori-nikde jsem nenašel jak je to nástrahama-předpokládám,že to základní seženem i na místě.Jedou s nami dva nováčci tak aby jsme to nepodcenili nebo aby nenakupovali zbytečně.Vzal bych jim jen pár paprik a peříčka.Na vláčku jsou snad připravený.Díky

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

To je jasný. obchod je tam nacpaný. Vždyť to tam budoval Honza a DEDO 145. Vše tam koupíš.

JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

já jsem si to myslel 8-),ale jistota je jistota.Vůůůbec by mě nenapadlo naznačit,že po Dedo145 apod by to nebylo O.K. A předpokládám, že to nej tam necháte pro MĚ! Jedu tam oslavit narozeniny tak si rezervuju nej-halíka 😯 nebo aspoň pěknou makrelu

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

hnata napsal:

snori diky moc ale stejne az dorazim tak stebou hodim rec a poradim se.hlavne at oc nefouka.

007krivanek napsal:

To je jasný. obchod je tam nacpaný. Vždyť to tam budoval Honza a DEDO 145. Vše tam koupíš.

Nástrahy jsou pochopitelně k dispozici ve velkém množství, a nejen nástrahy ale i pruty, pilkery, šňůry, navijáky….Když něco dojde necham si to poslat přimo ze skladu autobusem.

A ani to tak moc neni Dufkem a Dědkem 145 ale spíš tím že sám mám v Brně rybářské potřeby zaměřene na mořský rybolov. Takže myslím že výběr je poměrně dobrý. Většinu olověných vecí mám za rozumné ceny protože si je sám liju a barvím. Za to nemuže PAN Skřivanek který jaksi naposíla formy a materiál. 😀

Ceny mám stejně jako u mě v obchodě, dá se platit v českých, v norech, v eurech, dolarech, je mi to prostě jedno!

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

JiDan napsal:

já jsem si to myslel ,ale jistota je jistota.Vůůůbec by mě nenapadlo naznačit,že po Dedo145 apod by to nebylo O.K. A předpokládám, že to nej tam necháte pro MĚ! Jedu tam oslavit narozeniny tak si rezervuju nej-halíka nebo aspoň pěknou makrelu

Na narozeniny te vemu na tajné narozeninové místa!

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Nebuď hned Chytlavé. Myslel jsem to pěkně. Víme, že máš obchod s rybářskýma potřebama.Vždyť u tebe nakupuju. Proto jsem psal, že je obchod narvaný. Ale myslel jsem to tak, že nebýt Honzy Dufka a Dědo 145, tak by to tam nebylo, kde prodávat. Protože asi víme, že se občas delegát stěhuje do jiné chaty. A to by s arzenálem nešlo. Nebo aspoň v minulosti to tak bylo.Jak je to nyní, nevím. Opravdu.

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

007krivanek napsal:

Nebuď hned Chytlavé. Myslel jsem to pěkně. Víme, že máš obchod s rybářskýma potřebama.Vždyť u tebe nakupuju. Proto jsem psal, že je obchod narvaný. Ale myslel jsem to tak, že nebýt Honzy Dufka a Dědo 145, tak by to tam nebylo, kde prodávat. Protože asi víme, že se občas delegát stěhuje do jiné chaty. A to by s arzenálem nešlo. Nebo aspoň v minulosti to tak bylo.Jak je to nyní, nevím. Opravdu.

Chlapi nechme těch výpadů,vloni toho bylo až až.Pišme o rybách o zážitcích to se čte lépe než nějaké napadání díky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 91)

Téma ‚Titran 2016 (old)’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...