Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 19°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Titran 2016 (old)

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další »
snori
11.01.2016 ID: 525823

Ahoj!

V novém roce, nové vlákno! První turnus na Titranu bude od 11.4. já tam pojedu dřív dát do kupy lodě a připravit pro Vás mražáky na Vaše první velké úlovky v nové sezoně! S kým se tam potkám?

0
Odpovědět
viki
23.02.2016 ID: 1135452

0

Odpovědět

pepapol
23.02.2016 ID: 1135454

[citace]hnata napsal:

ahoj norci chci se optat kde by se dala sehnat morska mapa titranu.chtel bych si osefovat nejaka mistecka.ale plne verim ze orklaken vyda sve nejvetsi poklady[/citace]

mapy jsou v chatách a delegát ti řekne co jak a kde ...

0

Odpovědět

MadMack
23.02.2016 ID: 1135455

[citace]hnata napsal:

ahoj norci chci se optat kde by se dala sehnat morska mapa titranu.chtel bych si osefovat nejaka mistecka.ale plne verim ze orklaken vyda sve nejvetsi poklady[/citace]

pokud si chceš nastudovat vrstevnice dna, tak doporučuji tyhle stránky. Vlevo dole po kliknutí do kolečka lze změnit na podrobnou sonarovou mapu

https://webapp.navionics.com/#@10&key=efncKcq%60q%40

0

Odpovědět

JiDan
24.02.2016 ID: 1135481

Zdravim a hlásim se na Titran.Odjezd 16.8. Jedem tam poprvý tak budem sledovat jak to rozjíždíte.

0

Odpovědět

snori
24.02.2016 ID: 1135497

[citace]hnata napsal:

mapy jsou na chatách, takže není problém ukazat na místě! Kdyby ses chtěl kouknout dopředu doporučuju Mapy dna Jsou podle mě nejlepší.

0

Odpovědět

snori
24.02.2016 ID: 1135498

[citace]MadMack napsal:

hnata napsal:

ahoj norci chci se optat kde by se dala sehnat morska mapa titranu.chtel bych si osefovat nejaka mistecka.ale plne verim ze orklaken vyda sve nejvetsi poklady

pokud si chceš nastudovat vrstevnice dna, tak doporučuji tyhle stránky. Vlevo dole po kliknutí do kolečka lze změnit na podrobnou sonarovou mapu

https://webapp.navionics.com/#@10&key=efncKcq%60q%40%5B/citace%5D

Pozor na tu sonarovou mapu, ne všude jim sedí, zrovna okolo Titranu je to dost hrůza, mnohem lepší jezdit podle té (mín podrobné) klasické namořní.

0

Odpovědět

snori
24.02.2016 ID: 1135507

Pošlu odkaz na mapu Titranu (výřez tam kde se nejvíce chytá)!

Kdyby někomu blbla, protože je celkem velká, klidně napište do SZ. Pošlu vám ji.

Mapa Titran

nebo v plné velikosti

Mapa Titran full

0

Odpovědět

hnata
24.02.2016 ID: 1135518

snori diky moc ale stejne az dorazim tak stebou hodim rec a poradim se.hlavne at oc nefouka.

0

Odpovědět

JiDan
25.02.2016 ID: 1135560

to snori-nikde jsem nenašel jak je to nástrahama-předpokládám,že to základní seženem i na místě.Jedou s nami dva nováčci tak aby jsme to nepodcenili nebo aby nenakupovali zbytečně.Vzal bych jim jen pár paprik a peříčka.Na vláčku jsou snad připravený.Díky

0

Odpovědět

007krivanek
25.02.2016 ID: 1135562

To je jasný. obchod je tam nacpaný. Vždyť to tam budoval Honza a DEDO 145. Vše tam koupíš.

0

Odpovědět

JiDan
25.02.2016 ID: 1135565

já jsem si to myslel 8-),ale jistota je jistota.Vůůůbec by mě nenapadlo naznačit,že po Dedo145 apod by to nebylo O.K. A předpokládám, že to nej tam necháte pro MĚ! Jedu tam oslavit narozeniny tak si rezervuju nej-halíka 8-O nebo aspoň pěknou makrelu

0

Odpovědět

snori
26.02.2016 ID: 1135585

[citace]hnata napsal:

snori diky moc ale stejne az dorazim tak stebou hodim rec a poradim se.hlavne at oc nefouka.[/citace][citace]007krivanek napsal:

To je jasný. obchod je tam nacpaný. Vždyť to tam budoval Honza a DEDO 145. Vše tam koupíš. [/citace]

Nástrahy jsou pochopitelně k dispozici ve velkém množství, a nejen nástrahy ale i pruty, pilkery, šňůry, navijáky....Když něco dojde necham si to poslat přimo ze skladu autobusem.

A ani to tak moc neni Dufkem a Dědkem 145 ale spíš tím že sám mám v Brně rybářské potřeby zaměřene na mořský rybolov. Takže myslím že výběr je poměrně dobrý. Většinu olověných vecí mám za rozumné ceny protože si je sám liju a barvím. Za to nemuže PAN Skřivanek který jaksi naposíla formy a materiál. :-D

Ceny mám stejně jako u mě v obchodě, dá se platit v českých, v norech, v eurech, dolarech, je mi to prostě jedno!

0

Odpovědět

snori
26.02.2016 ID: 1135586

[citace]JiDan napsal:

já jsem si to myslel ,ale jistota je jistota.Vůůůbec by mě nenapadlo naznačit,že po Dedo145 apod by to nebylo O.K. A předpokládám, že to nej tam necháte pro MĚ! Jedu tam oslavit narozeniny tak si rezervuju nej-halíka nebo aspoň pěknou makrelu

[/citace]

Na narozeniny te vemu na tajné narozeninové místa!

0

Odpovědět

007krivanek
26.02.2016 ID: 1135612

Nebuď hned Chytlavé. Myslel jsem to pěkně. Víme, že máš obchod s rybářskýma potřebama.Vždyť u tebe nakupuju. Proto jsem psal, že je obchod narvaný. Ale myslel jsem to tak, že nebýt Honzy Dufka a Dědo 145, tak by to tam nebylo, kde prodávat. Protože asi víme, že se občas delegát stěhuje do jiné chaty. A to by s arzenálem nešlo. Nebo aspoň v minulosti to tak bylo.Jak je to nyní, nevím. Opravdu.

0

Odpovědět

jirka50
26.02.2016 ID: 1135614

[citace]007krivanek napsal:

Nebuď hned Chytlavé. Myslel jsem to pěkně. Víme, že máš obchod s rybářskýma potřebama.Vždyť u tebe nakupuju. Proto jsem psal, že je obchod narvaný. Ale myslel jsem to tak, že nebýt Honzy Dufka a Dědo 145, tak by to tam nebylo, kde prodávat. Protože asi víme, že se občas delegát stěhuje do jiné chaty. A to by s arzenálem nešlo. Nebo aspoň v minulosti to tak bylo.Jak je to nyní, nevím. Opravdu.[/citace] Chlapi nechme těch výpadů,vloni toho bylo až až.Pišme o rybách o zážitcích to se čte lépe než nějaké napadání díky

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další »
  • Téma ‚Titran 2016 (old)’ nepřijímá nové odpovědi.

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.