Ahoj!
V novém roce, nové vlákno! První turnus na Titranu bude od 11.4. já tam pojedu dřív dát do kupy lodě a připravit pro Vás mražáky na Vaše první velké úlovky v nové sezoně! S kým se tam potkám?
Ahoj!
V novém roce, nové vlákno! První turnus na Titranu bude od 11.4. já tam pojedu dřív dát do kupy lodě a připravit pro Vás mražáky na Vaše první velké úlovky v nové sezoně! S kým se tam potkám?
[citace]lada napsal:
KDY BYLA DĚLANÁ TATO FOTKA?[/citace]
15. února
Odpovědět
Mníček z Ornklakenu! Takový nohavice tam mám z loňska schovaný.
Odpovědět
Ahoj Snori. Budou na člunech trubky - držáky prutů nebo si máme vzít svoje. Každý rok je to jinak. Máme to za 58 (od 19 dubna). Kapitán z Karviné
Odpovědět
[citace]pavelz napsal:
Ahoj Snori. Budou na člunech trubky - držáky prutů nebo si máme vzít svoje. Každý rok je to jinak. Máme to za 58 (od 19 dubna). Kapitán z Karviné[/citace]
Ahoj!
Držáky tam určitě nějaké zůstali z loňska, já nějaké vemu a skoro každá parta přiveze, takže jo měli by být. Záleží kolik si jich na lodi představujete, jestli pro každeho 4 pruty, tak radši si vemte. :-D
Odpovědět
ahoj norci chci se optat kde by se dala sehnat morska mapa titranu.chtel bych si osefovat nejaka mistecka.ale plne verim ze orklaken vyda sve nejvetsi poklady:-D
Odpovědět