Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Titran 2016 (old)

Ahoj!

V novém roce, nové vlákno! První turnus na Titranu bude od 11.4. já tam pojedu dřív dát do kupy lodě a připravit pro Vás mražáky na Vaše první velké úlovky v nové sezoně! S kým se tam potkám?

Odpovědět

Krásná fotka, ta se povedla8-)

[citace]Navarchus napsal:

Krásná fotka, ta se povedla[/citace]

Děkuju! NO je tam krasně když nasněží!

[citace]hnata napsal:

Parada a jaka je cenovka pujceni prutu s multikem na turnus?doufam ze tam bude plno velkych ryb pro vsechny[/citace]

Cena za půjčení kompletu na turnus, pokud se nepletu, je 900 Kč.

Já myslím že ryb je tam spousta! A kolikrát i menší zlatá rybka potěší.

Hm pekny rybky.jak sem tam byl minule tak nam pocasi nepralo a vodu se moc jet nedalo.a jak lode budou na nich GPS a echolot.

[citace]hnata napsal:

Hm pekny rybky.jak sem tam byl minule tak nam pocasi nepralo a vodu se moc jet nedalo.a jak lode budou na nich GPS a echolot.[/citace]

Počasí to je jediná věc kterou nikdo neovlivni!Bohužel.

Stejně jako loni jsou na všech lodích jak GPS tak sonary! Garmin.

Ahoj Dane, budeme na Titranu ve stejném termínu jako minulý rok 28.4.-10.5. Peeta + Aljoša + Pepa. Už se těšíme

Jedna připomínka z loňska. Západ slunce nad Titranem.

135 :-D

Za 107.

Ahoj Snori, vime kdo jede s námi v dubnu otevřit sezonu? Ahoj Petr a Slávek

Ahoj, letos jedu prvně na Titran, je možno si prosim objednat místní kutr a za kolik. Dík:-P

To ti řekne přesně delegát, nebo Marcela Nováková. Není to žádná cenová hitparáda, ale vyplatí se ti s ním jet, jelikož tam jedeš poprvé. Na lodi budeš mít od Svena maximální komfort a podporu. Tam, kam tě zaveze se budou pohybovat lodě ze Suly, potkáte tam lodě od Honzy Dufka a z Titranu.

Na lodi nebudeš sám.Zjisti si s kým pojedeš,nebo budeš ve trojici na lodi,taky můžeš vyjet ve skupině lodí.Kutr je zbytečný přepych a vyhozené peníze.Hlavně s ním asi nebudeš jezdit každý den a musí vás být větší skupina.Asi 6 až 10 zájemců.Když je nedáš dohromady nikam nejedeš,nebo budou mít kutr zamluvený třeba Němci nebo jiná parta na celý týden a taky se nechytáš.Byl jsem tam několikrát.

jede nás 7 lidí, takže obsazenost by byla vyřešená, ale zajímá mě cena a na jaký místa se jezdí. Dík

Já mám za to že tenkrát na Titranu se jeden ptal a dával tam dohromady lidi a vycházelo to snad 1200kč nebo 1500kč na osobu.Ted ale nevim abych nekecal. A kolikrát sem videl že nepřivezli moc ryb.Jezdí také na místa kam se dostaneš normálně lodí kterou budeš mít. A loni to měl celkem nacpaný svýma lidma ,že by ses u něj nechytal každý den vyjížděl.

Je dobré jet za ním :-D:-D:-D:-D

• Téma ‚Titran 2016 (old)’ nepřijímá nové odpovědi.