Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 475 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zdena a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 466. až 476. (celkem z 476)
  • Autor
    Jarda-R1
    Účastník
    (57 odpovědí)

Tak jsme v pořádku doma a Titran 2016 považuji za úspěšný. Děkujeme řidičům za příjemnou a bezpečnou cestu domů a opravdu Velké díky Danovi (snori) za jeho rady, návody,tipy a celkové služby delegáta. Hezky jsme si zachytali 🙂 Petrův zdar a zase někdy třeba na Titranu 🙂 PS: jestli tam furt fouká , zajděte si na vafle do kavarny  jsou opravdu luxusni 😋

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Zpátky na Titranu a zase parada! Dneska na lodi furu kaleru okolo 60-70 cm, pár polaku a doršaků!

Největší dorš 105 cm.

Chlapy mi pošlou ješte fotky z jiné lodě.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Kluci z chaty naposílaly fotky z dnešního lovu! Mníci a polaci! Pěkný úlovek!

viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

GRATULACE K ÚLOVKŮM , MOC PĚKNÉ . VIKI

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Dneska se povedl mníček 146 cm. Jako vždy když přijde pěkná ryba leží foťák na rohu stolu v chatě!  Tak aspoň takhle “od stolu”.

Aubi
    Účastník
    (98 odpovědí)

Pěkný výřad. Příští rok se chystám v tuto roční dobu na Titran. Jak to vypadá s dobou lovu. Konkrétně jak je dlouho vidět. Díky za info.Takhle pozdě jsem v na rybách ještě nebyl.

Jarda-R1
    Účastník
    (57 odpovědí)

Teda Dane , krasnej mníček 👍Smekám 😉 a přeji toho dospělého vysněného 😉

viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

Ahoj Dane , moc krásná ryba (moje krevní skupina) gratuluji .No ale měl bys jí vrátít vodě pro mne na příští rok –hahaha. Přeji hodně takových úlovků . VIKI

jan12
    Účastník
    (97 odpovědí)

Ahoj rád bych se s vámi podělil o posledních pár krásných fotek úlovků z malebného Titranu. Letos nám sezona bohužel končí ,ale příští rok 2017 se opět těšíme na vydařené rybaření v Norsku.

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

nabizime 3 mista na Titran 2017 odjezd 3.cervence , vhodne pro okolni rybare ,kteri muzou nastoupit v uherskem hradisti nebo po ceste na Prahu.

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

tak co se to deje?že by vsichni chytali vanocni kapry?za cely den ani slovicko.zacala doba priprav a tak sup sem s nejakyma novotama

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 466. až 476. (celkem z 476)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...