Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)
dOUFÁM , ŽE JSTE NÁM TAM NĚJAKÉ RYBY NECHALI .už za šest . peču řízky. Halibu za kolik minut , máš spočítáno . Doufám , že se poznáme (pajdám) čau večer Viki
Odpovědět
dOUFÁM , ŽE JSTE NÁM TAM NĚJAKÉ RYBY NECHALI .už za šest . peču řízky. Halibu za kolik minut , máš spočítáno . Doufám , že se poznáme (pajdám) čau večer Viki
Řízky napečeny, vše připraveno a celkem v klidu .... já už asi stárnu :-) :-) 350 minut :-)
Odpovědět
Tak přeju šťastnou cestu, plno nádherných rybářských soubojů včetně krásných úlovků, alespoň takových jako jsme měli my. Ten největší poláček má 102 cm.
Odpovědět
Tak přeju šťastnou cestu, plno nádherných rybářských soubojů včetně krásných úlovků, alespoň takových jako jsme měli my. Ten největší poláček má 102 cm.
Kraaasnej, doufam ze mi taky bude prano, pochytal jsem jich uz stovky ale nad 100 jsem se jeste nedostal. Uvidime jestli neprijde letos( za 14 dni). To halibutak – Pavle vypada ze mu smaknul Ol monster, Red bug shad. Doufam ze je mas zabaleny
Preji stastnou cestu, solidni pocasi a tesim se na reporty
Žížaláku, to je jasný, to jsou základní barvy, bez kterých nemáš v Norsku co dělat :-) :-) Díky.... za 45 minut :-)
Odpovědět
Kraaasnej, doufam ze mi taky bude prano, pochytal jsem jich uz stovky ale nad 100 jsem se jeste nedostal. Uvidime jestli neprijde letos( za 14 dni). To halibutak – Pavle vypada ze mu smaknul Ol monster, Red bug shad. Doufam ze je mas zabaleny
Preji stastnou cestu, solidni pocasi a tesim se na reporty
Žížaláku, to je jasný, to jsou základní barvy, bez kterých nemáš v Norsku co dělat
![]()
Díky…. za 45 minut
![]()
Taky proto jsem je u tebe ještě dokoupil :-) Šťastnou cestu a trofejní úlovek!
Odpovědět
Ještě čekám až se mi ozve Hoop abych mu taky doplnil stavy😂 a pak už budeme komunikovat po norské linii Vega-Vingsand😂
Odpovědět
Výprava začíná![]()
Hlásíme šťastný příjezd na Titran a přípravy začínají
Odpovědět
škoda že makrelovec se nedá jíst, má dost aromatické maso páchnoucí rybinou. škoda jinak je to krásná ryba.
Odpovědět
Včera nešlo připojení a tak alespoň dodatečně fotečka z prvního lovu
Odpovědět
Jak píše halibuták, zlobí tady připojeni. Tak par fotek z přelomu turnusů.
Odpovědět
Je vidět , že ten plot okolo kopečku byl něco platný. :-) Jen tak dál.
Odpovědět
Tak a zas v práci...:(, ale na Titranu bylo suprově! Bohužel špatně fungoval internet, tak fotky vložím až dnes nebo zítra z domova. :)
Odpovědět
Je vidět , že ten plot okolo kopečku byl něco platný.
Jen tak dál.
Plot byl malinko porušen, ale již je vše opraveno
Odpovědět