Hasvik, NO
temperature icon 12°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Titran 2016

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)

Odpovědět

Tak uz nam odjel prvni turnus a moc se tesim na reporty.jinak jestli mi prijde op tak to mam za 26.pripravy pomalu finisuji.poradne to tam kluci rozchytejte at poradne kousou.Jinak se vsem omlouvam za zcestne otazky.

Tak ta cesta je co si matně pamatuju (jedeme ve stejný termín) tak je to výjezd 7.5.2016 vecer dojedeme do Roztoku někdy v noci a pak čekáme na trajekt na ráno pak jsme na trajektu a pak jedeme a jedeme a další den dopoledne jsme tam. Cesta zpět je rychlejší.

AyM

Tak to máme dnes za 27 přípravy v plném proudu. (7.5.-19.5) Víc jak 30Kg olova s cínem.  Rychlá ingotovka.  AyM

To mi povídej. Svět se zbláznil. Přijde mi to, jako by olovo nikde nebylo. Zde cca 400 kg na výrobky pro kamarády.

Mám ještě v zásobě asi 300kg trubek z první republiky s velkým obsahem cínu. Takže super matroš. Bude se to lesknout jak psí kulky. :-)

AyM

Už by se tady měli objevit první informace od novych osadníků vesničky Titran. (Teda pokud se nemýlím) pokud odjeli v sobotu tak už by měli mít první chytání za sebou pokud jim ne fouká nebo pokud nezamrznul Golfský proud. :-) (ten ipad mě s tou češtinou zničí...)

AyM

No to víš,tam je to jak na konci světa...však něco pošlou..!

Asi nefunguje wifina. Přece by nás tak nenapínali a nějaký report poslali. Že by zanevřeli na tyto stránky? My už u úterý vyjíždíme a střídáme první partu, takže za 6. Adrenalííííín stoupá, Ornkakken čeká. Kapitán z Karviné

Asi nefunguje wifina. Přece by nás tak nenapínali a nějaký report poslali. Že by zanevřeli na tyto stránky? My už u úterý vyjíždíme a střídáme první partu, takže za 6. Adrenalííííín stoupá, Ornkakken čeká. Kapitán z Karviné

Určitě by nezanevřeli.

Asi vítr. Určitě se to zprovozní. Časem.

Jo,prej tam pěkně fouká..tak jestli vůbec vyjeli....vítr to je problém..i wifi může blbnout,ale že ani Snori nedá report..!

Ahoj!

Ráno sme dojeli až v pět a od te doby vydatně fučí, tak sme dávali dokupy lodě, sonary a gpsky.

Chlapi byli přes den vláčet ze břehu kam vítr dovolí a chytli pár obecných a jednoho polaka. Já si první doršu chytil hnedka z mola, vracena vodě.

Odpoledne se chytli nějací platejzi a salátový keleři.

Zítra nema foukat tak na ne jedem už od rána.

A tam to umí fučet,,!

Zmiňovaní platýsi.

Uvidíme kam nás to zítra pustí rad bych poškadlil jarní mníčky!

Jedlé salátovky!

No vida..už to tu je..Snori už to sem hází..tak alespoň takový...!

Chlapci makejte, chytejte a dávejte fotky, ať nám to lépe uteče. Prostě žiju Norskem. Zítra ať se vám zadaří!

Zdravím první partu, mel bych dotaz chlapi, jaké značky jsou tam echoloty a typ ? Předem děkuji za odpověď. Chtěl bych to doma nastudovat, nastupujem příští týden.

Jura

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!