Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Titran 2016

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)

Odpovědět

S Kapitánem se za malinký uplatek asi dohodneme , ale tobě půjde DPH 0,65 litru, tak to abych vzal celou lahev jestli to chci vedet 😂

Zdar, WaterWolfa jsem koupil na Ebay za necelý 4000,- i s poštou. Teď má prodejce už i verzi 1.1 a vyšla by na 3500,-

http://www.ebay.com/itm/New-1-1-Water-Wolf-Camera-Under-Water-Fishing-Waterproof-Video-Float-Trolling-/271920182564?hash=item3f4fb4b524:g:5hIAAOSwEjFXcmXI

Myslím, že kdyby jsi ji dnes objednal, tak do čtvrtka by měla dojít.

Ja myslim , ze ty je budes urcite znát 😉 ale kdo ví , treba prekvapime i velkeho morskeho vlka necim novým. Nevětší experiment je obří 90g plandavka, no však uvidis, mame krámů plnou bednu ☺️

Máš tuhle dvojitou nebo nějakou jinou atomovku?

Dvojitá neni , ale vypada hodne podobně :-) no jsem na ni zvedavej 🐋

Uz to mam u Taty zabaleny, tak nemam fotku 😢 Jinak kameru jsem objednal, nevedel jsem jakou, tak je rozhodnuto, jen doufam ze dorazi, ale myslim ze to nestihnou. Ja mam s tou postou vzdycky problém, asi mi to delaji schvalne , ale co , v nejhorsim bude na květen a aspon se stim zatim naucim :-)

Čím dál častěji se u Titranu objevují kranasi, dneska dokonce v hejnku. Pro porovnání foto s makrelou.

Najíždí i zmoklé cirkusy, za nima velmi často přijede nějaký větší halík, tak uvidíme!

A konečně se podařili pořádný dorše 14kg+ !

Chytl se i nějaký štikáč.

A fotky "výřadu" všechny dorše přes 10 kg.

A jedna z posledních lodí dovezla krásné mníky: 115,120 a 150cm.

Krásné ryby 🐋 No uz se nemuzu dockat, jeste prezit dva dny v praci a ve ctvrtek vyrazime 👍

Včera polaci a dorše konzumáci. Ale hlubinářům se podařili krásní okouníci, keleři a nějaký ten mníček. Nej 135 cm.

A už to září!

Snori, ta polární zář nad lodí, to je velká paráda.

To nejhlavnější bylo právě vytaženo z kouřové sauny, tak už to snad mám na zítřejší odjezd komplet.

To nejhlavnější bylo právě vytaženo z kouřové sauny, tak už to snad mám na zítřejší odjezd komplet.

Ještě, že jsme kamarádi :-) :-) :-) Klobásky vypadají úžasně. Za 24 hodin :-)

Tak přeju šťastnou cestu, plno nádherných rybářských soubojů včetně krásných úlovků, alespoň takových jako jsme měli my. Ten největší poláček má 102 cm.

Tak přeju šťastnou cestu, plno nádherných rybářských soubojů včetně krásných úlovků, alespoň takových jako jsme měli my. Ten největší poláček má 102 cm.

Díky :-) Ten polak je super. Za 8 hodin :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.