Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)
S Kapitánem se za malinký uplatek asi dohodneme , ale tobě půjde DPH 0,65 litru, tak to abych vzal celou lahev jestli to chci vedet 😂
Odpovědět
Zdar, WaterWolfa jsem koupil na Ebay za necelý 4000,- i s poštou. Teď má prodejce už i verzi 1.1 a vyšla by na 3500,-
Myslím, že kdyby jsi ji dnes objednal, tak do čtvrtka by měla dojít.
Odpovědět
Ja myslim , ze ty je budes urcite znátale kdo ví , treba prekvapime i velkeho morskeho vlka necim novým. Nevětší experiment je obří 90g plandavka, no však uvidis, mame krámů plnou bednu
![]()
Máš tuhle dvojitou nebo nějakou jinou atomovku?
Odpovědět
Dvojitá neni , ale vypada hodne podobně :-) no jsem na ni zvedavej 🐋
Odpovědět
Uz to mam u Taty zabaleny, tak nemam fotku 😢 Jinak kameru jsem objednal, nevedel jsem jakou, tak je rozhodnuto, jen doufam ze dorazi, ale myslim ze to nestihnou. Ja mam s tou postou vzdycky problém, asi mi to delaji schvalne , ale co , v nejhorsim bude na květen a aspon se stim zatim naucim :-)
Odpovědět
Čím dál častěji se u Titranu objevují kranasi, dneska dokonce v hejnku. Pro porovnání foto s makrelou.
Najíždí i zmoklé cirkusy, za nima velmi často přijede nějaký větší halík, tak uvidíme!
A konečně se podařili pořádný dorše 14kg+ !
Odpovědět
Chytl se i nějaký štikáč.
A fotky "výřadu" všechny dorše přes 10 kg.
Odpovědět
A jedna z posledních lodí dovezla krásné mníky: 115,120 a 150cm.
Odpovědět
Krásné ryby 🐋 No uz se nemuzu dockat, jeste prezit dva dny v praci a ve ctvrtek vyrazime 👍
Odpovědět
Včera polaci a dorše konzumáci. Ale hlubinářům se podařili krásní okouníci, keleři a nějaký ten mníček. Nej 135 cm.
A už to září!
Odpovědět
To nejhlavnější bylo právě vytaženo z kouřové sauny, tak už to snad mám na zítřejší odjezd komplet.
Odpovědět
To nejhlavnější bylo právě vytaženo z kouřové sauny, tak už to snad mám na zítřejší odjezd komplet.
Ještě, že jsme kamarádi :-) :-) :-) Klobásky vypadají úžasně. Za 24 hodin :-)
Odpovědět
Tak přeju šťastnou cestu, plno nádherných rybářských soubojů včetně krásných úlovků, alespoň takových jako jsme měli my. Ten největší poláček má 102 cm.
Odpovědět
Tak přeju šťastnou cestu, plno nádherných rybářských soubojů včetně krásných úlovků, alespoň takových jako jsme měli my. Ten největší poláček má 102 cm.
Díky :-) Ten polak je super. Za 8 hodin :-)
Odpovědět